MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inss hamişsindrr insssss

var bse dıoruz dınlemıokı anacım degılım dıe kafaya koymus nuh dı baska bse demıo ya varsa de bacm ya varsa dee

beyazlım bence de var bişey. diğer aylarla aynı şekilde gitmediyse bu ayki adetin. mutlaka vardır bir şeyler. yerleşme kanamasıdır belkide. biliyorsun ki aynı günlerde geliyor. test yaptın mı?

ya test yaptim adet gelmeden önce

ama bu normal bir adet degildi hamile olmasam bileeeee

bilmem okuyaniniz oldu mu galiba persembeydi yazdim umut ettigimi icten ice üzerine görüyorum diyeeee veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu olay olduuuuuu

cok saridim......... eeeee simdi böyle olunca vaziyet anlayin iste halimi

sütlac yapiyom canim benimmmmmmmmmmmmmm

selam arkadasim eh iste iyilik,

sen nasilsin huzurcum

kizlar biyrinnnn gelin sütlac yiyin

Allah daha iyi etsin canım ben de iyilik cok şükür
sütlacı da severim ama bu ara cok iştahsızım yaa pff :)
hany yaa iştahsızlık belirti olabileeerrr miii :44::44:

yaa kardesım yapma bölee güll hadii neşenıı al ben senı bölee tanımadımm yaa hadee kızz bakk nrmal adet dgll işte

üzgünüm yok size sütlac mütlac yakmis bulunuyorum al bana

ama kurtarabildigim kisimlari simdi kendimi feda ederek yiyecegim

böylece görmüs oluyoruz ki beyazlim sütlac yapayi ögrenmeli daha

karnım cok şiiiişşşş patlayacagııımmm bugun yarınnnn buuummm Allahımm gazdan ölcem heraldeee ve de böööö daraltıyor beni bulantı kusamıyorum da rahatlıyım yaa

bak bunu bende bir kac gündür kendime soruyorum cünkü zaman zaman istahsizim

sen bi kan versen aslında yani git doktora illa ki hamilelik için degil cok degişik bi adet dönemi geçiriyorsun belki başka bi sorun vardır erkenden tedavi olursun ihmal etme bence sen git en kısa zamanda

arkadaşlaaarrr acil cevap ne olur. sabah test yaptım tek cizgi cıktı ama yanında hafif dalgalanma vardı yok dedim attım ama içim rahat etmedi ögleleyin tekrar çöpten aldım baktım hala aynı idi biraz önce baktım yine aynı teste çift çizgi vardıı yaaaa bu ne şimdi varmı bebek yokmu acil çok acil cevaaaapppppp

sen bi kan versen aslında yani git doktora illa ki hamilelik için degil cok degişik bi adet dönemi geçiriyorsun belki başka bi sorun vardır erkenden tedavi olursun ihmal etme bence sen git en kısa zamanda

evet dogru, gidecem en yakin zamanda

kizlar ben cikiyorummmm

sizleri cokkkkkkkkkkkk

umutlarimizla kalma dilegiyle sevgi ve saygilar

canım cevap olarak cok bişey söylemek mumkun mu bilemiyorum hamile arkadaşlar daha iyi bilir ama ben de yarın sabah yeni bi test yapmalısın bence biz ne desek boş şu durumda
yarın sabah test yap ve bize de müjde ver inşallah

kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol

üzgünüm yok size sütlac mütlac yakmis bulunuyorum al bana

ama kurtarabildigim kisimlari simdi kendimi feda ederek yiyecegim

böylece görmüs oluyoruz ki beyazlim sütlac yapayi ögrenmeli daha

canım benım becerıksız kardesimm...ana kızlarrr sızee bse dıcem ama glmeyınn ne olur elım ayagım szılıo sıstı masa oldugu gbi druodu esim smdi geldı sasrdı sen toplrdın asla brakmadn sen ii msn flan dıo bana ögeln ben gttımden bellı yattnmı sen dedı byuk dgeıklık bu dedı hala saskın adam elım kalkmadı kızlr ve zaten snra mıdem bualndı yaaa böle bulanma yktuu bende ama hamişlktekı gbi elım ayagm sıstı sızleooo(((

kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…