kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol
kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol
canım benım becerıksız kardesimm...ana kızlarrr sızee bse dıcem ama glmeyınn ne olur elım ayagım szılıo sıstı masa oldugu gbi druodu esim smdi geldı sasrdı sen toplrdın asla brakmadn sen ii msn flan dıo bana ögeln ben gttımden bellı yattnmı sen dedı byuk dgeıklık bu dedı hala saskın adam elım kalkmadı kızlr ve zaten snra mıdem bualndı yaaa böle bulanma yktuu bende ama hamişlktekı gbi elım ayagm sıstı sızleooo(((
bat ne zaman senin? sabahı bekle sabret daha net cıksın ama bat geçtiyse şimdide yapabilirsin sanırım
hanyyyy cevap ver demeteee sen daha iyi bilirsiinnn canımccıım
sen sen yoksaaaabelirtiler aynıysa hamişsindir kardeşim sen gitsen aslında doktora hani düşük riskin oluyormuş ya biran önce önlem alırsın
evet canım yaa aynı öle oldgum gbi ödem oldu vucutta ne yapam bilemedım agrımda var yanı yıne hamişlktekı gbıı ne yapsam bilemdım kııı:26:
bat bugün canlarım yaaa ne zaman yapayım ki testi acaba yaaa aklım çok karışık
bat bugün canlarım yaaa ne zaman yapayım ki testi acaba yaaa aklım çok karışık
canım sen yarın dr git ama eşinle git tek gitme ya da annen falan yakınsa nebiliyim briyle git elin ayagın şiş dışarda tek olma gülüm önlemini alırsın hiç olmazda hamişsen
böyle beklemekle olmaz.. bat a ne kadar var
haklısın ama eşim yarın calışıo annemlr anadolu tarafnda kmse yok brda ark var ama onlarnda işelrı var salla ben gderım canımm saol benı dsundgn içinn
kızlar valla çok yoğun geçti bugünler geçmiş sayfaları okuyamadım yeni hamiş haberi var mı?? ya da regl olup da yeni batını yazan??
kızlar valla çok yoğun geçti bugünler geçmiş sayfaları okuyamadım yeni hamiş haberi var mı?? ya da regl olup da yeni batını yazan??
dikkatli ol o zaman ama kesin git yani ihmal etme belki misafir vardır bit kadargece yatarken eşimle konusuyorum varsa ne kadardır diye bit kadardır diyorum ben de bitim diye sever oldum karnımı
kızlar ben geldim annemlerdeydim nete giremedim iki gündür.ben kanda test yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuk doktor kanda 5 6 gün içinde belli olur sende birşey yok dedi. bat 8 nisan acaba erken mi yaptırdım diyorum bi ümit işte çok kötüyüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?