MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol

bat ne zaman senin? sabahı bekle sabret daha net cıksın ama bat geçtiyse şimdide yapabilirsin sanırım

hanyyyy cevap ver demeteee sen daha iyi bilirsiinnn canımccıım

kocam şimdi test almaya gitti :) yarını nasıl bekleyeceğiim bilmiyorum netleşince sizlerlede paylaşırım canım sağol

canım dalgalı cıkmaz kı belli belirsız cıktıysa ins hamişsin ama testı yapmada idarrını 3 4 saat tut tamm canm ins hamişsndr yaa

sen sen yoksaaaa belirtiler aynıysa hamişsindir kardeşim sen gitsen aslında doktora hani düşük riskin oluyormuş ya biran önce önlem alırsın

bat ne zaman senin? sabahı bekle sabret daha net cıksın ama bat geçtiyse şimdide yapabilirsin sanırım

hanyyyy cevap ver demeteee sen daha iyi bilirsiinnn canımccıım

verdı fıstıgımmm...kızz eşimn dedklerını yazdmya smdi tutrdu kı yarın dr gt sen neden yıne böle oldun dedii ne yapam bacımm....beyazlımm gtme bacım yaa gel hmn yadaa

sen sen yoksaaaa belirtiler aynıysa hamişsindir kardeşim sen gitsen aslında doktora hani düşük riskin oluyormuş ya biran önce önlem alırsın

evet canım yaa aynı öle oldgum gbi ödem oldu vucutta ne yapam bilemedım agrımda var yanı yıne hamişlktekı gbıı ne yapsam bilemdım kııı:26:

evet canım yaa aynı öle oldgum gbi ödem oldu vucutta ne yapam bilemedım agrımda var yanı yıne hamişlktekı gbıı ne yapsam bilemdım kııı:26:

canım sen yarın dr git ama eşinle git tek gitme ya da annen falan yakınsa nebiliyim briyle git elin ayagın şiş dışarda tek olma gülüm önlemini alırsın hiç olmazda hamişsen
böyle beklemekle olmaz.. bat a ne kadar var

bat bugün canlarım yaaa ne zaman yapayım ki testi acaba yaaa aklım çok karışık

canımm öncelıkle adet gelıp gcmeden test yapan kervana hosgeldın canım smdı yap belkı ckar cnku bellı blrsızz cıktı dedn yap olmazsan snra yıne yaparsn cıbıkk

haklısın ama eşim yarın calışıo annemlr anadolu tarafnda kmse yok brda ark var ama onlarnda işelrı var salla ben gderım canımm saol benı dsundgn içinn

kızlar valla çok yoğun geçti bugünler geçmiş sayfaları okuyamadım yeni hamiş haberi var mı?? ya da regl olup da yeni batını yazan??

haklısın ama eşim yarın calışıo annemlr anadolu tarafnda kmse yok brda ark var ama onlarnda işelrı var salla ben gderım canımm saol benı dsundgn içinn

dikkatli ol o zaman ama kesin git yani ihmal etme belki misafir vardır bit kadar gece yatarken eşimle konusuyorum varsa ne kadardır diye bit kadardır diyorum ben de bitim diye sever oldum karnımı

kızlar ben geldim annemlerdeydim nete giremedim iki gündür.ben kanda test yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuk doktor kanda 5 6 gün içinde belli olur sende birşey yok dedi. bat 8 nisan acaba erken mi yaptırdım diyorum bi ümit işte çok kötüyüm yaaa

dikkatli ol o zaman ama kesin git yani ihmal etme belki misafir vardır bit kadar gece yatarken eşimle konusuyorum varsa ne kadardır diye bit kadardır diyorum ben de bitim diye sever oldum karnımı

:)))) koptummm canımm ya aynenn inss bende sende hamişsndr beyazlımda herkes herkes rabbim hayrlısını yazsın bizlere eşim dıokı sen dagtmıssın eviii bana gülüo otrmuss var bsler dıo

sen de benim gibii erkenden yaptırdın demek hiiiç üzülme canım ben hala umutluyum yanii deli gibi batı bekliyorum içimdeki his hala hamişsin diyor negatif sonuca ragmen yani ben de perşemde günü yaptırdım kan 7 nisan bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…