MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bence erken..........................

canım h.g sıkma canını hayrlsı olsun hakkında olsun yakında kalırsın ins moral bzmak yok calşmalara devammm batın ne zamn kı ne zamn oldn en son adet hem canımm dedgn gbi erken yapmş olblrsn benmde gecen hamişlgmde adetım gecmesıne ragmn dger 1.80 cıkmstı yaı yokk ondan 10 gn snra cıktı hamiş oldgm canımm olablr ölee

:)))) koptummm canımm ya aynenn inss bende sende hamişsndr beyazlımda herkes herkes rabbim hayrlısını yazsın bizlere eşim dıokı sen dagtmıssın eviii bana gülüo otrmuss var bsler dıo

amiiinnn inşallah valla sürekli dua halindeyim kopum kopum kopuyorum yani senin dedigini yapıyım dedim su karnınıza elinizle bakın falan yazmısın ya hani
gittim yataga yattım eşimi de cagırdım noluoy falan oldu tabi cocukcagız baktı karnımı falan acıyorum hiç bişey demeden sonra dedim böyle yapcaz bakcaz diye bebege mi bakcaz dedi bana deli gibi baktı tabi egildi manyadın iyice dedi güldü ne hallere düştüm bu ayyy Allahım

Tesekkur ederim... Kac gunden beri test yapiyorum bugun tam cizgi cikti galiba hamileyim kizlar..sizlerle paylasmak istedim

canım cok sevindım allah saglıgyla kucagına almayı nasip etsinn canım benımm.canım belirtılerını sühplerını bizlerle paylsrmısn canımm?

kızz yazdklarımı yapsaydı dgru kız ben hamiş oldgumu öle ablamştı eşimm ve bzm dger ark da öle anladııı gülmesin eşin deli sanmasın benı de senıde

canım ne bileyim doktor 5 6 günde belli olur deyince yaptırdım sonucu görünce ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki bu ay çok ümitliydim. sen böyle söyleyince içim ferahladı umutlandım şimdi peki senin sonuç kaç çıktı canım

kızz yazdklarımı yapsaydı dgru kız ben hamiş oldgumu öle ablamştı eşimm ve bzm dger ark da öle anladııı gülmesin eşin deli sanmasın benı de senıde

ayy ben bıktırdım cocugu yaa 3 ayda ondan o da şaşırdı artık yatınca bişe hissedemedim göbecigim öyle şişki içeriye ulaşamadım mı ne ama ayakta dokundum sürekli batan bi nokta vardı orası içeri dogru bastırınca acıdı ama bilemiyorum yine de sonra geçti tekrar denedim acımadıııı

canım inşallah öyledir bat 8 nisan erken yaptırdım galiba. bak gene umutlandım şimdi

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim sagolun..darisi basiniza insallah..
Benim bat 2 nisan ama 4 gunden beri test yapiyorum.silikten basladim bugun bildiginiz cizgiydi. . Daha doktora gitmedim ama gunum biraz gecsin diye bekliycem.. Belirti olarak normal adet belirtisi vardi ama goguslerimdeki damarlari biraz belirgin gorunce suphelendim sadece:)) ve testi sadece evde son test kaldi diye sallamistim hatta umidimi kesmistim bu aydan bise cikmadi diye:)))

1.20 cıktı ama doktor bana dedi cıkmaz ki boşuna yaptırırsın dedi ben ısrarla hissediyorum dedim yaptırcam kesin arkamdan kahkahayı bastırmış neler var diyee peh pehh peehh dedigi de cıktı yani 1.20 varsa da görünmezmiş o kadar erken yanii hele sen 8 nisan dur bakalım umutluyuz gelecek bebişleer..
belirtin falan var mı?
ya bi de ben kan verdim ertesi gün kahverengi nokta geldi leke.. eger o yerleşmeyse ondan sonra hcg saldınırmış yani o kan testlerimiz boşa.. kendini üzme beklicezz

bana da anlatın nasıl anlaşılıyo

bakın canlarım anltıorum aynen böle deneyın ama yatagınıza yatın ve sonra ayakalrınızı duz uzatın kafaız yastkta tabi snra dört parmagınızı karnınıza koyun dr baktıgı yerlere karnın tam altlarını parmaklarınzla bastırın dairesel bastrn oksar gbi ama bastrınkı anlayın sertse oval yumurt sekldeyse ve bastrdgnzda agrıosa ora oo bebs kesesi işte ama karnınızn 2 tarafnada bakın karnın altlarınna dgru ama sert olacak tamam mı canlarımmm o zamn süphelenın varsa öle bse

inşallah senden gelen yerleşme lekesidir canım.inşallah dediğin gibidir sabırla bekliycem. belirtim sadece göğüslerim aşırı acıyor birde kasıklarım sızlıyordu artık yok. ama benim göğüslerim adet olmadan öncede çok sızlar tek fark bu ay çok erken başladı

canım hayırlı olsun çok sevindim yaa

Selam kizlar
Benim batim ne onu bile bilmiyorum çok sinir bozucu her ay değişiyor. Ama en geç 3-4 gün içinde gelir diyorum cunku kahverengi lekelenme basladi her ay once o geliyor. Bu sefer insallah yerlesme lekesi diye dua ediyorum ama dün test yaptim bişey de çıkmadı

inşallah yaa ama cok cok azdı 2 damla yani dikkat etmesem belki göremezdim bile yerleşme o kadar az mı olur?

hany ne zaman test yapayım cok sabırsızım ben yaa pfff yerleşmeyse eger o leke ne zaman cıkar testte
bi de silik cıkan test pozitif demek midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…