iyi gecelerrr hoşgeldin
kızlar ben geldim annemlerdeydim nete giremedim iki gündür.ben kanda test yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuk doktor kanda 5 6 gün içinde belli olur sende birşey yok dedi. bat 8 nisan acaba erken mi yaptırdım diyorum bi ümit işte çok kötüyüm yaaa
kızlar ben geldim annemlerdeydim nete giremedim iki gündür.ben kanda test yaptırdım 0.1 çıktı çok moralim bozuk doktor kanda 5 6 gün içinde belli olur sende birşey yok dedi. bat 8 nisan acaba erken mi yaptırdım diyorum bi ümit işte çok kötüyüm yaaa
Tesekkur ederim... Kac gunden beri test yapiyorum bugun tam cizgi cikti galiba hamileyim kizlar..sizlerle paylasmak istedim
:)))) koptummm canımm ya aynenn inss bende sende hamişsndr beyazlımda herkes herkes rabbim hayrlısını yazsın bizlere eşim dıokı sen dagtmıssın eviiibana gülüo otrmuss var bsler dıo
Tesekkur ederim... Kac gunden beri test yapiyorum bugun tam cizgi cikti galiba hamileyim kizlar..sizlerle paylasmak istedim
tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
amiiinnn inşallah valla sürekli dua halindeyim kopum kopum kopuyorum yani senin dedigini yapıyım dedim su karnınıza elinizle bakın falan yazmısın ya hani
gittim yataga yattım eşimi de cagırdım noluoy falan oldu tabi cocukcagız baktı karnımı falan acıyorum hiç bişey demeden sonra dedim böyle yapcaz bakcaz diye bebege mi bakcaz dedi bana deli gibi baktı tabi egildi manyadın iyice dedi güldüne hallere düştüm bu ayyy Allahım
sen de benim gibii erkenden yaptırdın demekhiiiç üzülme canım ben hala umutluyum yanii deli gibi batı bekliyorum içimdeki his hala hamişsin diyor negatif sonuca ragmen yani ben de perşemde günü yaptırdım kan 7 nisan bat
kızz yazdklarımı yapsaydı dgru kız ben hamiş oldgumu öle ablamştı eşimm ve bzm dger ark da öle anladııı gülmesin eşin deli sanmasın benı de senıde
kızz yazdklarımı yapsaydı dgru kız ben hamiş oldgumu öle ablamştı eşimm ve bzm dger ark da öle anladııı gülmesin eşin deli sanmasın benı de senıde
canım h.g sıkma canını hayrlsı olsun hakkında olsun yakında kalırsın ins moral bzmak yok calşmalara devammm batın ne zamn kı ne zamn oldn en son adet hem canımm dedgn gbi erken yapmş olblrsn benmde gecen hamişlgmde adetım gecmesıne ragmn dger 1.80 cıkmstı yaı yokk ondan 10 gn snra cıktı hamiş oldgm canımm olablr ölee
canım ne bileyim doktor 5 6 günde belli olur deyince yaptırdım sonucu görünce ağlayacaktım o kadar kötü oldum ki bu ay çok ümitliydim. sen böyle söyleyince içim ferahladı umutlandım şimdi peki senin sonuç kaç çıktı canım
bana da anlatın nasıl anlaşılıyo
1.20 cıktı ama doktor bana dedi cıkmaz ki boşuna yaptırırsın dedi ben ısrarla hissediyorum dedim yaptırcam kesin arkamdan kahkahayı bastırmış neler var diyee peh pehh peehh dedigi de cıktı yani 1.20varsa da görünmezmiş o kadar erken yanii hele sen 8 nisan dur bakalım umutluyuz gelecek bebişleer..
belirtin falan var mı?
ya bi de ben kan verdim ertesi gün kahverengi nokta geldi leke.. eger o yerleşmeyse ondan sonra hcg saldınırmış yani o kan testlerimiz boşa.. kendini üzme beklicezz
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim sagolun..darisi basiniza insallah..
Benim bat 2 nisan ama 4 gunden beri test yapiyorum.silikten basladim bugun bildiginiz cizgiydi. . Daha doktora gitmedim ama gunum biraz gecsin diye bekliycem.. Belirti olarak normal adet belirtisi vardi ama goguslerimdeki damarlari biraz belirgin gorunce suphelendim sadece:)) ve testi sadece evde son test kaldi diye sallamistim hatta umidimi kesmistim bu aydan bise cikmadi diye:)))
inşallah senden gelen yerleşme lekesidir canım.inşallah dediğin gibidir sabırla bekliycem. belirtim sadece göğüslerim aşırı acıyor birde kasıklarım sızlıyordu artık yok. ama benim göğüslerim adet olmadan öncede çok sızlar tek fark bu ay çok erken başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?