MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ya benim de kasıklarım da cok batma var bu ay ama ayaklarımı mı üşüttüm diyerek umutlanmamaya calışıyorum cunku bi haftadır falan ev soguktu kalorifer yanmamıştı bi hafta ama lekeyi bilmiyorum niye geldi şimdide diyorum yanlış mı gördüm yoksa kendimi ona odaklayıp cok umutlanmak da istemiyorum kendimi avutuyorum belki yanlış görmüşümdür falan diye

canım benımkıde sılıkle basladı uzme kendını..

canım biliyorum sabretmek çok zor ama bekle adetin geçsin.ve bence çizgi silik çıktıysa zamanla o hormon artacak ve adetin geçince tam çizgi göreceksin inşallah canım.

canım biliyorum sabretmek çok zor ama bekle adetin geçsin.ve bence çizgi silik çıktıysa zamanla o hormon artacak ve adetin geçince tam çizgi göreceksin inşallah canım.

yok test yapmadım da henüz hani yapınca silik cıkarsa diye sorayım dedim üzülmiyim diye iyice pimpirik oldum ben yarın falan yapsam cıkar mı silik de olsa acaba

canımm testte cıbıkta 10 gune yakın olması gerıkıo kı cıksn o kadar bekleme olmazsan 3 4 gun da hemn dr al solugu canımm

sende de leke geldimi yerleşme lekesi denen sey? geldiyse nasıldı?
bend e bi leke geldi ama yerleşme olabilir mi bilmiyorum zırt bırt herkese soruyorum aynı şeyi yaa
2 damla kadar geldi yerleşme bu kadar az mı geliirr
hanyyyyy beni teselli et bebegimm yine psikopata baglanıyorum heraldee

canımm testte cıbıkta 10 gune yakın olması gerıkıo kı cıksn o kadar bekleme olmazsan 3 4 gun da hemn dr al solugu canımm

cuma günü gelen leke yerleşme ise eger daha iki gün geçmiş oluyor 5 nisan da test yapayım diyordum ama onu ble zor bekliyorum kocam test yapmamı istemiyo bekle diyo ama sabretmek zor ooff

canım yerleşme kanaması ya kırmızı yada acık kahve oluo ve az oluo tatlım merak etme canm inss hamişsn sende allhn iznyle

yok test yapmadım da henüz hani yapınca silik cıkarsa diye sorayım dedim üzülmiyim diye iyice pimpirik oldum ben yarın falan yapsam cıkar mı silik de olsa acaba

benim nacizane fikrim eger test yaptıgında üzüleceksen gercekten test yapma ama..ama işte tabı ınsan bı yandan da merak edıyo:)))

daha gelmedı bende.. aama cevremden duydugum böle arkadaslar var yerleşme kanamasında..umarım sende hamılesındır..

bnde cıkıorum canm ii gecelr ...fıstıklar allah rahtlık versın beyazlım gellırse ona söleyın öptum onu cookk hoş o okur ama neyse sizide cok öptm canlarm allaha emanet olunn

daha gelmedı bende.. aama cevremden duydugum böle arkadaslar var yerleşme kanamasında..umarım sende hamılesındır..

bnde cıkıorum canm ii gecelr ...fıstıklar allah rahtlık versın beyazlım gellırse ona söleyın öptum onu cookk hoş o okur ama neyse sizide cok öptm canlarm allaha emanet olunn

evet bende cıkıyorum hepınıze ıyı geceler dılıyorum..kendınıze çok ıyı bakın..tum dualarım sızlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…