inşallah senden gelen yerleşme lekesidir canım.inşallah dediğin gibidir sabırla bekliycem. belirtim sadece göğüslerim aşırı acıyor birde kasıklarım sızlıyordu artık yok. ama benim göğüslerim adet olmadan öncede çok sızlar tek fark bu ay çok erken başladı
inşallah yaa ama cok cok azdı 2 damla yani dikkat etmesem belki göremezdim bile yerleşme o kadar az mı olur?
hany ne zaman test yapayım cok sabırsızım ben yaa pfff yerleşmeyse eger o leke ne zaman cıkar testte
bi de silik cıkan test pozitif demek midir?
inşallah yaa ama cok cok azdı 2 damla yani dikkat etmesem belki göremezdim bile yerleşme o kadar az mı olur?
hany ne zaman test yapayım cok sabırsızım ben yaa pfff yerleşmeyse eger o leke ne zaman cıkar testte
canım benımkıde sılıkle basladı uzme kendını..
canım biliyorum sabretmek çok zor ama bekle adetin geçsin.ve bence çizgi silik çıktıysa zamanla o hormon artacak ve adetin geçince tam çizgi göreceksin inşallah canım.
canım benımkıde sılıkle basladı uzme kendını..
yok test yapmadım da henüz hani yapınca silik cıkarsa diye sorayım dedim üzülmiyim diyeiyice pimpirik oldum ben yarın falan yapsam cıkar mı silik de olsa acaba
canımm testte cıbıkta 10 gune yakın olması gerıkıo kı cıksn o kadar bekleme olmazsan 3 4 gun da hemn dr al solugu canımm
sende de leke geldimi yerleşme lekesi denen sey? geldiyse nasıldı?
bend e bi leke geldi ama yerleşme olabilir mi bilmiyorum zırt bırt herkese soruyorum aynı şeyi yaa
2 damla kadar geldi yerleşme bu kadar az mı geliirr
hanyyyyy beni teselli et bebegimm yine psikopata baglanıyorum heraldee
yok test yapmadım da henüz hani yapınca silik cıkarsa diye sorayım dedim üzülmiyim diyeiyice pimpirik oldum ben yarın falan yapsam cıkar mı silik de olsa acaba
bend e bi leke geldi ama yerleşme olabilir mi bilmiyorum zırt bırt herkese soruyorum aynı şeyi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?