merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun topik hepimize ugurlu gelsin inş :) bende korunmayı şubat ayında bıraktım bakalım bu ay denemeye devam satım 29 şubattı :) çalışmalara tekrar başlayacaz nasip artık herkese bol bol sanşşş diliyorum :)
İyi aksamlar kizlar...ilk hamilemizi vermisizcok şükür. Benim bat a kaldi 4 gun. Hic bi belirtim yok gecen ay cok heveslenmistim. Bebegime mektup bile yazmistim dusunun.ama olmadi o yuzden bu ay heveslenmiyorum hic. Ara ara kasigimda batma oluyo sadece bide regl olcakmisim gibi agri. Diger arkadaslardan haber yokmu daha? Merak ettim. Benim icin dua edin olurmu
canımm hayır malesef benim henüz çocuğum yok olur inş aycaece'nin kızı var bi de polypoly'nin
sağol canım biz de duana amin deriz inşallah herkes muradına erecek Allahın izniyle
canım senin bat'a daha 16 gün var sen yumurtluyorsun sanırım bence çalışmalara devam et
bence bebişş var
hadi canım dualarımız seninle hayırlısıyla gelsin miniğin
canım benim bildiğim uzayan şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı
ben tam tersi diye biliyorum
uzayan şeffaf: yumurtlama
kremsi: normal
Kızlar hamiş olunca memişlerin şişmesi ile regl öncesinde şişmeyi nasıl ayırt edicezbenim memişler acayip gerildi bir de karnım şişlik hissediyorum, tüm bunlar muhtemelen psikolojik biliyorum ama bebiş gelsin artik istiyorum
Bu arada 4 yillik evliyim ve 2 yil psikolojik tedavi gordugumden 2012 e sarkti bebis(( allah kimseye akil rahatsizligi vermesin (
Bir de tedavilerim esnasinda ogrendigim su ki hicbir antidepresan hamilelikte kullanilmiyormus! Aman dikkat edin arkadaslar bu onemli bir mevzu
İnsallah listede bulunan herkesin yaninda Esra arkadasimizinki gibi bebiş isareti olur :) bu arada kendisini tebrik ediyoruz darisi bizlerin basina)
siteyi karistirirken bisey daha buldum NAZ kankimmmmmm SAT dasimmm dahil hepinizi bilgilendireyim dedim
"""""ari poleni - bal karisimi her sabah 1 kasik yutulacak uzerinede tarcin serpistirelim """"""
bu listedeki herkes martta hamiss olucak insalahhhhhhhh
hep beraber buna odaklanalim lutfennnnnnnnn :)))) mart pisicanlariiiiiii
Canım ilk denemenizden sakın ümidini kaybetmeee henüz çok erkennn. Çok güzel düşünmüşssün sende arkadaşımmm. Benimde ilk denemem ve ovulasyon takibi yaptım predictorle. Normalde adetin 7.günü felan başlayıp pozitifi görene kadar devam edin deniyor ama benim adetin 9. günü akıntım geldi ağrım oldu testi yaptım baktım pozitif bir daha da yapmadım. Erken yumurtladım. Eğer yumurtladığın günleri anlamıyorsan takip etmekte fayda var canım. Normalde 14. gün derler ama ben 9. gün yumurtladım ve 14. günü değerlendirsem olmazdı çünkü yumurtam en fazla 24 saat canlı kalıp gitmiş olucaktı. Çabalar da boşa gidicekti.
sağol canım destegın ve bilgilerin için ilk kez senden ögrenıyorum bu testle ilgili ayrıntıları tamam bende 6. yada 7. gunden ıtıbaren yapım testı.bide hangı marka ıyı biliyosundur banada söyleyebilirmisin
Rica ederim canım, her zaman bilidiğim ne varsa paylaşmaktan keyif duyarım. Canım ben predictor aldım o vardı eczanede. Memnun kaldım. Başka markalarında var clear blue felan onlarda iyi diye duydum
amin canım... valla bilmiyorum göğüs ağrısı olayını ama uçları acıyıp kaşınınca herhalde gebelik oluyor
canım 2 gündür inan göğüslerimin acısından uyuyamıyorum. sırt üstü yatmak zorundayım. yana yatınca ölüyorum acısından. regl ağrısına göre çok farklı bir ağrı.
bu arada hala bu forumu bırakamadım ben. hamileler ne yapıyor hiç bakmadım bile :)
Esram hoşgeldin canımm. Ya benim yumurtladığımdan beri göğüs ağrım hiç geçmediii. Ben heryerinde hissediyorum acıyıı daha çok yanlardan bastıcınca var. Yataktan kalkarken felan acıyorlar resmen. Ucu da uyuşmuş gibi böyle. Seninki nasıl canımm. İdrarının renginde değişme varmı bide?
canım benim regl tarihin geçince o göğüs ağrısı inanılmaz bir boyuta varıyor. ilk başlarda benim de yan taraflarında ağrı vardı ama regl geçince uç kısmı daha çok sızlamaya başladı. dokunamıyosun bile o derece. idrar renginde bir değişme yok.sanırım çok su içmemle alakalı.koyulaşma olmadı. doktorumda günde en az 2-3 litre su iç, ilerde ortaya çıkabilecek krampları da önler bu dedi.
bir de sana tavsiyem ben yumurtlama döneminde çok fazla kivi ve ananas tükettim. hareketlerimi yavaşlattım. bunlara dikkat et.
canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı bi şekilde gelsin inşaallah.. bu ovulasyon testinin markası neydi bende almak istiyorum ama karra veremedim bi türlü
Eğer bende bişi varsa gerçekten şuanki en büyük belirti göğüslerim ve kasığımdaki ara ara gelen sızılar. bazen böyle damar çekiyor gibi bazen iğne batıyor gibi. Bide benim belimde baya ağrıyor ayağa kalkerken yaşlı teyzeler gibi oy oyy oyyy diyorummcanım benim regl tarihin geçince o göğüs ağrısı inanılmaz bir boyuta varıyor. ilk başlarda benim de yan taraflarında ağrı vardı ama regl geçince uç kısmı daha çok sızlamaya başladı. dokunamıyosun bile o derece. idrar renginde bir değişme yok.sanırım çok su içmemle alakalı.koyulaşma olmadı. doktorumda günde en az 2-3 litre su iç, ilerde ortaya çıkabilecek krampları da önler bu dedi.
bir de sana tavsiyem ben yumurtlama döneminde çok fazla kivi ve ananas tükettim. hareketlerimi yavaşlattım. bunlara dikkat et.
Selam kizlar ben de bu ay ikinci bebisimi dusunuyorum.Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.ilk bebisim supriz yapti geldi bakalim bunu biz tutturabilecek miyiz? :) Bu arada su ovulasyon testlerinden kullanayim diyorum digitaller daha iyi saniyorum cizgi silik mi degil mi derdi yok diyorlar fikri olan var mi?Tukuruk testini kullanip da tavsiye eden var mi? Bu ay herkes hayirli haberler alsin insallah...
Eğer bende bişi varsa gerçekten şuanki en büyük belirti göğüslerim ve kasığımdaki ara ara gelen sızılar. bazen böyle damar çekiyor gibi bazen iğne batıyor gibi. Bide benim belimde baya ağrıyor ayağa kalkerken yaşlı teyzeler gibi oy oyy oyyy diyorummBenim yumurtlamam geçti kuzum erken yumurtladım oldu bayaa Ayy senin adına nası mutluyum anlatamam yaaa. O ilk msgını hiç unutmuyorum. Biliyorum ben demiştin. Blog bile açmıştın. Canım yaa Taze annemizzzzzz :103:
Selam canımm. Ben bu ay ilk denememde ilk kez ovulasyon testi kullandım. Predictor kullandım, digital değil, memnun kaldım. Benim şahsi fikrim digital olmayanlar gün gün takip etmeni sağlıyor. Yani adet bitiminden başlarsan eğer hergün ne kadar koyulaştığını yumurtlamanın ne kadar yaklaştığını tespit edip ona göre hareket edebiliyorsun. Çünkü tamamen koyulaşmadan önceki günleri de değerlendirmek gerek. Ama digitalde birden çıkan gülen yüz sadece o günü değerlendirmene neden olabilir buda çok sağlıklı olmaz bence. Bu benim görüşüm canım ama tercih senin tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?