MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hoş geldin tatlım sizin gibi şekerler geldikçe topiğimiz uğurlu oluyor ekliyorum seni, bat'ı da yaz istersen

Esraa86 HAMİLEEE
Atizeyno: Sat 7 Şubat Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Polypoly: Sat 10 şubat, bat 8 mart güzel haberlerini bekliyoruz :18:
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart :18:
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart :18:
meessttrraa: Bat 10 Mart :18:
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart :18:
oflu: Sat 11 Şubat Bat 11 mart :18:
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart :18:
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart (ama zannetmiyorum gününde geleceğini) :18:
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart :18:
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart :18:
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart :18:
Hazinedar: Sat 20 Şubat :18:
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart :18:
akrepkız: Bat 20 Mart :18:
Medmus: Sat 23 Şubat :18:
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart :18:
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart :18:
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart :18:
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart :18:
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart :18:
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart :18:
Duygu10: Sat 27 Şubat :18:
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart :18:
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart :18:
ADDD83: Sat 29 Şubat :18:
HafzaK: Bat 28 Mart :18:
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart :18:
Naz34: Sat 4 Mart :18:
Lettuce35... ??
:18:

benim de 4 gün var... :44: biraz akıntı var..regli olucam kesin fazla düşünmemeye çalışıyorum...inş. listedeki herkes tutturur bu ay..

olabilir canım bende çok hatırlamıyom zaten

Kızlar hamiş olunca memişlerin şişmesi ile regl öncesinde şişmeyi nasıl ayırt edicez benim memişler acayip gerildi bir de karnım şişlik hissediyorum, tüm bunlar muhtemelen psikolojik biliyorum ama bebiş gelsin artik istiyorum

Bu arada 4 yillik evliyim ve 2 yil psikolojik tedavi gordugumden 2012 e sarkti bebis (( allah kimseye akil rahatsizligi vermesin(

Bir de tedavilerim esnasinda ogrendigim su ki hicbir antidepresan hamilelikte kullanilmiyormus! Aman dikkat edin arkadaslar bu onemli bir mevzu

İnsallah listede bulunan herkesin yaninda Esra arkadasimizinki gibi bebiş isareti olur :) bu arada kendisini tebrik ediyoruz darisi bizlerin basina)

amin canım... valla bilmiyorum göğüs ağrısı olayını ama uçları acıyıp kaşınınca herhalde gebelik oluyor

siteyi karistirirken bisey daha buldum NAZ kankimmmmmm SAT dasimmm dahil hepinizi bilgilendireyim dedim

"""""ari poleni - bal karisimi her sabah 1 kasik yutulacak uzerinede tarcin serpistirelim """"""

bu listedeki herkes martta hamiss olucak insalahhhhhhhh

hep beraber buna odaklanalim lutfennnnnnnnn :)))) mart pisicanlariiiiiii

gunaydin kizlar..
balli sut icmeninde yumurtaliklarin calismasinda faydasi oldugunu biliyorum.bir de ben bu ay esime surekli bal yedirttim.
ayrica mart ayinda hamile kalmak daha kolay diyorlar kanin hareketlendigi aymis.hadi hayirlisi diyelim.

Günaydınnn sevimli Mart kedicikleriiii Bugün nasılızz? Hadi bir gebe haberi daha alalım bugün inşallahh. Sırada kim var bilemedim :26: Kızlar bu gebelikte idrar rengi değişimi hakkında bilginiz varmı. Benim bu sabah idrarım limon sarısı rengindeydi resmen sapsarııydı. Gebeliğin ilk zamanlarında bu renk idrarı olanları okudum. Koyu da olabiliyormuş. Ama bu ne kadar d-sıvı tükettiğimize görede değişebilir. Çok takılmamak gerek sanırım.

mart ayında başladık çalışmalara ama şartlardan sadece 1 kez çalıştık ee ne olacak bu durumda topiğimiz uğurlu gelsin mart kedileri :)

amin canım... valla bilmiyorum göğüs ağrısı olayını ama uçları acıyıp kaşınınca herhalde gebelik oluyor

canım 2 gündür inan göğüslerimin acısından uyuyamıyorum. sırt üstü yatmak zorundayım. yana yatınca ölüyorum acısından. regl ağrısına göre çok farklı bir ağrı.

bu arada hala bu forumu bırakamadım ben. hamileler ne yapıyor hiç bakmadım bile :)

Esram hoşgeldin canımm. Ya benim yumurtladığımdan beri göğüs ağrım hiç geçmediii. Ben heryerinde hissediyorum acıyıı daha çok yanlardan bastıcınca var. Yataktan kalkarken felan acıyorlar resmen. Ucu da uyuşmuş gibi böyle. Seninki nasıl canımm. İdrarının renginde değişme varmı bide?

canım benim regl tarihin geçince o göğüs ağrısı inanılmaz bir boyuta varıyor. ilk başlarda benim de yan taraflarında ağrı vardı ama regl geçince uç kısmı daha çok sızlamaya başladı. dokunamıyosun bile o derece. idrar renginde bir değişme yok.sanırım çok su içmemle alakalı.koyulaşma olmadı. doktorumda günde en az 2-3 litre su iç, ilerde ortaya çıkabilecek krampları da önler bu dedi.
bir de sana tavsiyem ben yumurtlama döneminde çok fazla kivi ve ananas tükettim. hareketlerimi yavaşlattım. bunlara dikkat et.

Selam kizlar ben de bu ay ikinci bebisimi dusunuyorum.Allah hepimizin gonlune gore versin insallah.ilk bebisim supriz yapti geldi bakalim bunu biz tutturabilecek miyiz? :) Bu arada su ovulasyon testlerinden kullanayim diyorum digitaller daha iyi saniyorum cizgi silik mi degil mi derdi yok diyorlar fikri olan var mi?Tukuruk testini kullanip da tavsiye eden var mi? Bu ay herkes hayirli haberler alsin insallah...

canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı bi şekilde gelsin inşaallah.. bu ovulasyon testinin markası neydi bende almak istiyorum ama karra veremedim bi türlü

canım hayırlı olsun bebişin sağlıklı bi şekilde gelsin inşaallah.. bu ovulasyon testinin markası neydi bende almak istiyorum ama karra veremedim bi türlü

gg den aldım. laboquick 20li paket aldım 7-8 tane kullandım. adet tarihinden 10 gün sonra kullanmaya başla.

Eğer bende bişi varsa gerçekten şuanki en büyük belirti göğüslerim ve kasığımdaki ara ara gelen sızılar. bazen böyle damar çekiyor gibi bazen iğne batıyor gibi. Bide benim belimde baya ağrıyor ayağa kalkerken yaşlı teyzeler gibi oy oyy oyyy diyorumm Benim yumurtlamam geçti kuzum erken yumurtladım oldu bayaa Ayy senin adına nası mutluyum anlatamam yaaa. O ilk msgını hiç unutmuyorum. Biliyorum ben demiştin. Blog bile açmıştın. Canım yaa Taze annemizzzzzz :103:

Selam canımm. Ben bu ay ilk denememde ilk kez ovulasyon testi kullandım. Predictor kullandım, digital değil, memnun kaldım. Benim şahsi fikrim digital olmayanlar gün gün takip etmeni sağlıyor. Yani adet bitiminden başlarsan eğer hergün ne kadar koyulaştığını yumurtlamanın ne kadar yaklaştığını tespit edip ona göre hareket edebiliyorsun. Çünkü tamamen koyulaşmadan önceki günleri de değerlendirmek gerek. Ama digitalde birden çıkan gülen yüz sadece o günü değerlendirmene neden olabilir buda çok sağlıklı olmaz bence. Bu benim görüşüm canım ama tercih senin tabii.

peki günde sen 1 defa mı 2 defa mı yaptın canım test? bazıları 1 defa diyor bazıları sabah akşam diyor

mrhb arkadaşlar bende yeni evliyim çalışmalara devam bişey sorucam adet bitiminde kahverengi leke geldi ve 2 gün devam etti ben ilk defa böyle bişey yaşadım ve merak ediyorum cevaplaranız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…