haklısın yafriii
5 nisan senin pozitifi benim negatifi kutluucamız gün
ahh ahh bacımcım gdem mı bilemedımm hem benım gunum gelmeden neden benı yoluosunuz sızz yaaa( sizde gdın yarın o zamn hep brlıkte verelm habrlerı hayrlısı olsundaa tabii...
apella canım listeyi güncellermisinnnnnnnn bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar çok çok mutluyumm 1 saat önce idrar testiyle öğrendim hamiş olduğumu hala inanamıyorum
tatlım niee gitmicenki?
gününe şurda ne kaldıki?
ben boşuna 15 tl vermek istemiom.
sonucum belli. 3 tl lik test yeter bana
apella canım listeyi güncellermisinnnnnnnn bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar çok çok mutluyumm 1 saat önce idrar testiyle öğrendim hamiş olduğumu hala inanamıyorum
delisin senn :)) öle söleme yafff belkım biz hamiş olmıcaz sen olucan o zamn bnları sana sölerım bacmm
canımm cok sevındım tebrık edrım rabbim saglıgyla kucagına almayı nasip etsın inssss
git git gittt belirtilerin diger hamileliklerinle aynıymış cunku bebişine dikkat edersin varsa biran önce işteahh ahh bacımcım gdem mı bilemedımm hem benım gunum gelmeden neden benı yoluosunuz sızz yaaa( sizde gdın yarın o zamn hep brlıkte verelm habrlerı hayrlısı olsundaa tabii...
haklısın yafriii
ahh benım canım kardesını düşünen kardeşlerımm tamam gıderım tabı sızı kırcama kafamı kırarım ulennnmuck sızeeee
tatlım niee gitmicenki?
gününe şurda ne kaldıki?
maşallah mart ayı 15 le tamamlanmış darısı nisan ayına fıstıklar siz ilk 15te heyecanla bekleyip son 15 te çalışıyosunuz biz şimdi arada size bakıp çalışıp son 15 te heyecanlanıyoruz rabbim hepimizi duysun inşallah
canımm cok sevındım tebrık edrım rabbim saglıgyla kucagına almayı nasip etsın inssss
ahh ahh bacımcım gdem mı bilemedımm hem benım gunum gelmeden neden benı yoluosunuz sızz yaaa( sizde gdın yarın o zamn hep brlıkte verelm habrlerı hayrlısı olsundaa tabii...
haklısın yafriii
ahh benım canım kardesını düşünen kardeşlerımm tamam gıderım tabı sızı kırcama kafamı kırarım ulennnmuck sızeeee
tatlım niee gitmicenki?
gününe şurda ne kaldıki?
tebrikleeeeeerrrrrrrrrrrrr
sağ salim kucagına alırsın innnnşallahhhhhhhhh
kanda baktırdınmı?
çoooooooooookkkkk beklersinöle bişi olmucak çünkiiii :120:
aminnn canım benim çok çok teşekkür ederim ben hala inanamıyorum inanılmaz güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inş bu güzel duyguyu
hany sen gitcen kuzum biz bekleyek ben daha perşembe verdim kan negatifi yedim bogazımda kaldı sabretcem 5 nisanda idrardan yapcam cıkarsa inşallah kahverengi lekenin üzerinden bi hafta geçmiş olacak görünür di mi o zaman varsa?
tubişim beni dellendirme kız belki sen hamişsin Allah bilir umudunu kesmek yoook
tubişiiimmmm beni dellendirme kuzum birlikte kutlayacagız inşallah hem belki sen hamilesin biz boş umutlardayız allah bilir yani umudunu kesmek yoook
hany sen gitcen kuzum biz bekleyek ben daha perşembe verdim kan negatifi yedim bogazımda kaldı sabretcem 5 nisanda idrardan yapcam cıkarsa inşallah kahverengi lekenin üzerinden bi hafta geçmiş olacak görünür di mi o zaman varsa?
Tubişim beni dellendirme kız belki sen hamişsin allah bilir umudunu kesmek yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?