hay agzını öpimm yaa tubiş bakkk sadce ben kızmıorum sana ohh...canm kahveden yaklasn 10 gn snra cıbıkta cıkıo balımm belkım erken cıkar oda olablr ama genelı ölee
aminnn canım benim çok çok teşekkür ederim ben hala inanamıyorum inanılmaz güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inş bu güzel duyguyu
Huzurcum nasılsın
ama o zaman reglim gelmeeezzz zaten di mii :) olsun ben yine de yapıyım belki cıkar hem bana da eglence olur yaa o bile heyecanlıı
:122:hııı hı hamişim ben
Hany kız sana kaç kere bişeylwer yazıyorum bana cevap vermiyon bacım konuşmuyosun benle
neden beklımm nie öle söluosn sen yaabacımm kafayı tam yedırtceksın hee
hay agzını öpimm yaa tubiş bakkk sadce ben kızmıorum sana ohh...canm kahveden yaklasn 10 gn snra cıbıkta cıkıo balımm belkım erken cıkar oda olablr ama genelı ölee
iyiyim teşekkürlerrr sen nasılsın nasıl gidiyor sabırsız bekleyişş test yapmamak için zor tutuyorsun sen de sanırım
aynen heycan katmak gerklı brazz
ahh bacım valla görmedımm yemınle özr dlerm dur okım bakım hmn cvp yazarm bidenemmm
ama hissetmiyorum tatlım yaa...
hamile gibi hissetmiyorum kiiiiiii
aynen öle canım aldım evde test kafayı yedim ama benim sanki şimdi gelicek gibi sıkıntılarım oluyo canım bir sorun var benim hiç erken gelmez
tabi hamişsinnn bebitom kihkih ben de iki de bir ben hamileyim diyorum gülüyorum ohh ohh bu da güzel bize de eglence cıkıyor
hissediyordun amaaa miden bulanıyorduuu yoksa yoksa sen bana nalan mı sülediinnn yaa iyice küsmelik oldum bak hee
aynen öle canım aldım evde test kafayı yedim ama benim sanki şimdi gelicek gibi sıkıntılarım oluyo canım bir sorun var benim hiç erken gelmez
baktım canım yakın sayfalara yıne görmedım ne söledın tatlım sana zahemt yıne yazrmsn benm tatlı arkadasımm
harbiden negatifte üzülmicem biliomusun?
çok sebep var bu ay olmaması için...
hayırlısı Allah'tan tabii...
sizin haberlerinizle coşarız olmamı?
tebrikler canım Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah..
anlatsana hikayeni bat ne zamandı testi ne zaman yaptın belirtin var mıydı nelerdibize de umut olur belkim yazdıkların
harbiden negatifte üzülmicem biliomusun?
çok sebep var bu ay olmaması için...
hayırlısı Allah'tan tabii...
sizin haberlerinizle coşarız olmamı?
aynen bacım gel kuselım tubişle anacım kadın tamamen negatıff yafffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?