MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

hay agzını öpimm yaa tubiş bakkk sadce ben kızmıorum sana ohh...canm kahveden yaklasn 10 gn snra cıbıkta cıkıo balımm belkım erken cıkar oda olablr ama genelı ölee

ama o zaman reglim gelmeeezzz zaten di mii :) olsun ben yine de yapıyım belki cıkar hem bana da eglence olur yaa o bile heyecanlıı

neden beklımm nie öle söluosn sen yaa bacımm kafayı tam yedırtceksın hee

hay agzını öpimm yaa tubiş bakkk sadce ben kızmıorum sana ohh...canm kahveden yaklasn 10 gn snra cıbıkta cıkıo balımm belkım erken cıkar oda olablr ama genelı ölee

ama hissetmiyorum tatlım yaa...
hamile gibi hissetmiyorum kiiiiiii

iyiyim teşekkürlerrr sen nasılsın nasıl gidiyor sabırsız bekleyişş test yapmamak için zor tutuyorsun sen de sanırım

aynen öle canım aldım evde test kafayı yedim ama benim sanki şimdi gelicek gibi sıkıntılarım oluyo canım bir sorun var benim hiç erken gelmez

tabi hamişsinnn bebitom kihkih ben de iki de bir ben hamileyim diyorum gülüyorum ohh ohh bu da güzel bize de eglence cıkıyor

harbiden negatifte üzülmicem biliomusun?
çok sebep var bu ay olmaması için...
hayırlısı Allah'tan tabii...
sizin haberlerinizle coşarız olmamı?

aynen öle canım aldım evde test kafayı yedim ama benim sanki şimdi gelicek gibi sıkıntılarım oluyo canım bir sorun var benim hiç erken gelmez

ben de her tuvalete gidişimde kontrol ediyorum ama yok yani bi de benim kasıklarım cok batıyor dünden beri daha sıkıntı batmalar oldu ama eşim de psikolojik olabilir umutlanmayacagız diyor
ben de bekliyorum işte artık saldım düşünmicem olsa da olmasa da tınnnn dicem yani Rabbim hayırlı zamanı mutlaka biliyor ve o zaman bize bebişlerimizi yollayacaktır

baktım canım yakın sayfalara yıne görmedım ne söledın tatlım sana zahemt yıne yazrmsn benm tatlı arkadasımm

seen şimdi bu konuda tecrübelisin ya benim kırmızılar erken gelmez hiç gelmedi sanki şimdi olacakmış gibi sıkıntı oluyo anlamadım bilemedim çözemedim senin aklına ihtiyaç duydum neden olur acaba bir bilgin var mı diye

tebrikler canım Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inşallah..

anlatsana hikayeni bat ne zamandı testi ne zaman yaptın belirtin var mıydı nelerdi bize de umut olur belkim yazdıkların

aminnnnnnnn canım benim inş o günleride görürüz tabikide seve seve anlatırım bat 4 nisandı bugün içimden bir ses test yap diye beni dürtüyordu çok yakın arkadaşım laborant onunla paylaştım oda2 gün daha bekleyelim sonra çıkmazsa üzülüyoruz dedi tamam dedim ama duramadım tabi kardeşim dışardaydı onu aradım gelirken test alırmısın dedim oda dünden meraklı hemen aldı geldi o an bir umutsuzluk çöktü içime çıkmıcak gibi hissettim ama yapıcam içim rahatlasın sonuça üzülmücem daha 2 gün var dedim hayırlıysa ver allahım dedim ve yaptımmmmmm 2 dakikaya ikinci kırmızı belirdi inanamadım kardeşime koştum sarıldım ağladım ne olduğunu anlamadı garibim koştu hemen oda teste baktı sarıldık ağladık hamile olduğumuögrendiğimde sözde süpriz yaparak eşime söylücektim ama o kadar çok istiyorduk ve bekliyorduk ki oda öğrensin istedim hemen aradım havalara uçtu bağırdı inanılmaz güzeldi o an..sonra laborant arkadaşımı aradım çünkü hala inanmıyordum hastahane kapandı kan testi yapamayız ama idrarda bakarım eczaneden alınan testler yanılabiliyor bizimkiler daha duyarlı bekle geliyorum dedi kıyamam ışınlanmış geldi idrar testimi yaptı onda daha bir belirgin ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı ve evde bir bayram havası..rabbim sanada nasip etsin inş canım hamilelerin duası kabul olurmuş busitede bunu çok duyuyordum sanada dua edicem...bu arada ben bu ay soğan suyu kürü yaptım ve geçen aylardan farklı daha daha az taktım hayırlısıyla olsun hayırlı zamanda gelsin dedim kendimi engelledim foruma bile girmedim nette hep bebek sitelerindeydim onları bu ay hiç açmadım umudumu azalttım ve en önemlisi bol bol bol Rabbim e dua ettim

harbiden negatifte üzülmicem biliomusun?
çok sebep var bu ay olmaması için...
hayırlısı Allah'tan tabii...
sizin haberlerinizle coşarız olmamı?

aynen bacım gel kuselım tubişle anacım kadın tamamen negatıff yafffff

hakkımızda hayırlısı olsun canlarım ama umutlar kesilmiyor tamam mı ne olursa olsun umutla bekliyoruz ama negatiflerimize üzülmüyoruz tamam mı
söz verelim birbirimizee üzülmek yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…