MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

huzur ama senin dr gitmem lazım eger varsa dikkatli olmalısın normal degil senin ki gibi geliyo arkadaşım

canım simdi sıkıntı oluo o kesın cunkı ihtmaller var onun dısna karın kasık agrıları oluo gelip gecıcı böle onlarda varsa allahn iznyle hamişsin canımmm

harbiden kuzu ya sen nerelisin?? İstanbuldaysan buluşalım hepberabr olmamı?

kimse yokmu diyon ben burdayım diyorum ses yok hatuna günaydın diyorum ses yok aaa olmaz ki canım :):)

o biraz sıyırıktır bakma sen ona
şimdi telafi eder :)

hissediyordun amaaa miden bulanıyorduuu yoksa yoksa sen bana nalan mı sülediinnn yaa iyice küsmelik oldum bak hee

yha halen kasıklrım ağrıyor, miğde ara arabulanıyor sivilcem deçıkmadı ama sanki hevesim gidince belirtileri takmaz oldum. adete yoruyorum.olsam da rahatlasam diyorum.

canım simdi sıkıntı oluo o kesın cunkı ihtmaller var onun dısna karın kasık agrıları oluo gelip gecıcı böle onlarda varsa allahn iznyle hamişsin canımmm

aLLAH CANIM BENİM AGZIN BAL YESİN SENİN BACIMMMMMM İNŞALLAH KIZ HEPİMİZ HAMİŞ OLALIM HEP DUA EDİYORUM İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH

hakkımızda hayırlısı olsun canlarım ama umutlar kesilmiyor tamam mı ne olursa olsun umutla bekliyoruz ama negatiflerimize üzülmüyoruz tamam mı
söz verelim birbirimizee üzülmek yook

sözz sözz sözz kardesim sözz valla kızlar sızde söz verınn bakalımm hadiii 27:

cok güzelll yaa tebrikler tekrar canım duaların için şimdiden cooook teşekkürlerr ben de 3. ayım bu ama üzülmüyorum negatiflere sadece bu ay farklı hissediyorum kendimii ama bakalım hayırlısı negatifse de üzülmiyecegim Rabiim hayırlısıyla verir inşallah dua edenimiz de cook birbirimizi tanımasakda burda hepimiz birbirimize dua halindeyiz cok şükür
inşallah kabul olurr

huzur ama senin dr gitmem lazım eger varsa dikkatli olmalısın normal degil senin ki gibi geliyo arkadaşım

bilmem ki hiç hamilelik geçirmedim daha önce bilgim de yok ama perşembe cıkmadı kanda bu perşembe idrar yapcam inşallah 2 gün kaldı sabır cekip oturuyorum kociş de istemiyor kan vermemi bebegim varsa zarar veriyorsun zırt bırt kan verip diye

aminn canım kesinlikle burda bir aile gibiyiz bende ailemden sonra ilk buraya yazdım bugünlere beraber geldiğim arkadaşlarımla paylaşmak istedim..bende 4. ayımda kaldım canım tek belirtim göğüslerimdi çok şişti ve zaman zaman şiddetli gögüs ağrılarım oldu anladım ama umutlanmak istemediğimden umursamadım

kızz huzurum su senn belırıler benm hamişken son anlarda yasadgm seydı sıksık kasık batması agrılar flan kız valla iice süphelendım valla kız batıosa anı harektlerd sancı varsa kesın derım yanı benm aynen öle oldu...kız bu arada evet bulusalımm sen tubışım ne guzel olur hee bu arada ist neresndesn ben şirinevler tubş g.o.p

küsmeyin banaaaaaaaaa
kızlar oğlumda hissediodum.ama şu an tık yok.
zaten kaldı 3 gün teste. varsa da yoksa da seviniriz :)

tamam sana kıyamıom ne yapim kusmıom da tamam varsa yoksa sevncez hepims ama bnde de yksa sevıncez tamm mıı söz verr kız bu arad bacım oglanda anlasılıo benm de karnmda ölen oglandı ama ılkı kızdı onuda bılıorum kızda bse hıssedılmıo sadce halsızlık ve uyku oluo sende var mı bnlarr?

ben senin pozitifligine hayranım yaa süpersin valla canımm

ben istanbulluyum da istanbul da degilim eşimin tayini sebebiyle d.bakırdayız ama yaz tatiline gelcez belki bulusuruz hamiş hamiş ohh göbüşler şiş inşallah
sözz sözz sözz kardesim sözz valla kızlar sızde söz verınn bakalımm hadiii 27:

ayy benim de henüz gögüs hassasiyetim başlamadı normalde adet olmaya yakın sızlardı ama belki başlar bi iki güne
ayy inşallah yaa ani hareketlerde otururken ara ara batıyor bi de akıntım yine kesildi kahverengi lekeden sonra normalde ben günlük ped falan da kullanırdım akıntı cok olurdu ama yok şimdi bi de bugun hafif hafif baş dönmesi yaşadım sanki bi iki kere ama bana öyle gelmiştir deyip umutlanmamaya gayret gösteriyorum

bacım he benmde bas dnmem 1 hafta srdu 15 gn önce falan en gec hep dnuodu yaı snra gectı brden ama ilk kez hayatmda öle sık sıkbasım dndu benm he...kız var bselr allahn iznyle sendee hee rabbım duy sesımızı en yakın zamnda yuzumuzu gldurr

tamam hiçbirimiz üzülmüoz. umutları birdahaki aya atioz. ama bakın ben bahara atiom umutları ok?
çünki bu ay denedik. oldu oldu olmadı yazı geçiricem.
çünki 3 ay yatmam gerekiyor. yazın evde kapanmak istemem. oğlum da emmeyi bıraksın. tuvaletini öğrensin o zaman tekrarbaşlarız çalışmalara.
ama kısmet bakalım...
benim de ilki kızdı. hiç belirtim yopktu.günüm geçince anlamıştım.
hayırlısı Allah'tan.kendimce belirti çıkarıp ümitlenmek de istemiyorum açıkçası.
bekleyip görcesss...

derin su cok sabırsızım diyorsan testi sabah yap negatif cıkarsa üzülmem diyorsan yani üzüleceksen yapmak yok beklicezz..
cok merak ediyorum inşallah hamişsindir canııım

kızz tubişşimm beyazlım nerdee yaa hala yokk43:

he yaaaa bi gitti tam gitti
unuttu bizi

ayyyy bencede bişiler vargibi ikinizde de yaa...
AMİNNNNN

senın ılk kıza nold bacımm...?aynen kızda anlaşlmıoo hakıkaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…