MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

inşallah yaa saniyelik tuhaf bişey anlamadım baş dönmesi mi onu da çözemedim de diyorum basımı hızlı cevirdim heralde ondan öyle hissettim deyip duymamazlıktan gelmek istiyorum kendimi yanii hamişlikte akıntı olması gerekiyor mu yani akıntı artması falan kahverengiden sonra?

canım sen bilirsin durumuna bakınca bu fikir de uygun bence sen bilirsin yine de tabi
evet üzülmicez hiçbirimiz benden de kocaman SÖZ size

kızlar bişi sorcam en son adetim şubatın 8-10 arası oldum martın 10-15 arası lekelenmem oldu ama adetolmadım hala.. bu ayın 25.inde idrar testinde 2 çizgi silikti. aynı gün kan testi yaptırdım sonuç 0.44 sizce bu nedemek kafayı yicem hala adet olmadım.

he yaaaa bi gitti tam gitti
unuttu bizi

ayyyy bencede bişiler vargibi ikinizde de yaa...
AMİNNNNN

aminn bacım amin bakalım yarın gtmeyebılırım dr kızmayn bı kaç gn daha gecsn olmazmı ...beyazlm hakkat gtti unuttu bizi allahım ya rabbm duysn sesımıızı gelsın cok özledıkkssz:

derin su cok sabırsızım diyorsan testi sabah yap negatif cıkarsa üzülmem diyorsan yani üzüleceksen yapmak yok beklicezz..
Cok merak ediyorum inşallah hamişsindir canııım

ay bilmiyorum canım o kadar karasızım ki tam sınav haftam pazar günü sınavım var ders çalışamıyorum negatif çıkarsa daha çok kötü olur muyum ayyyy valla hiç iyi degilim ya napsam ki bilemedim ben onu.

bendende sözzzz ... :)

canım sen kesın hamişsin o yerlşme kanaması aynı benm oldugu gbi olmuş canım benımde aynısı oldu ve hamiştm ama kanda cıkmadı braz nıe ccnkı emın ol dıe anlatıorum 15 i leke glms ya o yerleşme kanamsı aradan 15 gn snra beta yukselıo ancak cıkıo benım aynı öle oldu canm bnce cok umtlen derımm canımmm

kötü olursan yapma ama üzülcek bişey yok ki daha denemede ilk ay degil mi sonucta 3. ve 4. ay da ihtimal daha yükseliyormuş bu ay degilse bi daha ki bi dahaki bi dahakiiiiii ama Allahın izniyle olcaz en sonunda Rabbim kimsenin ellerini boş cevirmez bundan emin olabilirsin tereddütsüz yaniii hiç üzülme takma kafaya lütfen
hem düşünsene negatif alsak bile önümüzde ki ay yine bu heyecanları yasıyacaz yani ben bu heyecanı yasamayı bile sevdim onu heyecanla beklemek var mı yok mu diye düşünmek bile güzeellll hiç takma

ama bugün kontrole gittim doktor hamilesin falan demedi.. kan tetsi istedi hcg istedi bide alttan muayene oldum cerrahpaşada.. hamilelik olsaydı görmezmiydi bide soğan kürü kullanıyorum..

idrarda nasıl ikinci cizgi var yaa kan da yoksa anlamadım
test yapmak istiyoruuuuuuuummmm ühüüü

tamam canım söz üzülmek yok idrar testini yaparsam ben size haber veririm bakalım sabah neler olacak hadi hayırlısı inşallah ne olur dua dua

ama bugün kontrole gittim doktor hamilesin falan demedi.. kan tetsi istedi hcg istedi bide alttan muayene oldum cerrahpaşada.. hamilelik olsaydı görmezmiydi bide soğan kürü kullanıyorum..

hcg nın sonucu ne canım tabı alttan baktysa grmelıydı keseyı yada rahım duvarının genışledgını ama canm benm aynı öle old ve hamiştım ama bu kadar adet olmamzlk olmazkı sen böle 1 2 ay olmagn oluo my adet canm

Canım çok garip bişey olmuş ya...
lekelenme oldu diosun ya yerleşme yadaüstüne görme desek bile kanda 0.44 çıkmasıçok tuhaf.
başka yerde tekrarlasan testi?
aklıma başka bişey gelmiyor yaa :S

aminn bacım amin bakalım yarın gtmeyebılırım dr kızmayn bı kaç gn daha gecsn olmazmı ...beyazlm hakkat gtti unuttu bizi allahım ya rabbm duysn sesımıızı gelsın cok özledıkkssz:

nedenmiş ooooooo
ayın 5 i günün deilmi?
yarın da 3ü?
çıkar yaaaa git gitgitgitgitgitgitgitgitgitgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitttttt

tamam canım söz üzülmek yok idrar testini yaparsam ben size haber veririm bakalım sabah neler olacak hadi hayırlısı inşallah ne olur dua dua

kardeş kardeşin duasına muhtactır sen de coook dua ediyorsun hepimiz dua ediyoruz bol bol hergün..
sen nerdeydin istanbulda mı?
istanbulda buluşuruz belkim yazın topluca kk olarak

ya adetim düzensiz gecikmeli.. hcg yi yaptırmadım.. belki adet olurum diye biraz daha bekliyim dedim bilmiyorumkafam çok karışık..

idrarda nasıl ikinci cizgi var yaa kan da yoksa anlamadım
test yapmak istiyoruuuuuuuummmm ühüüü

aynen bacm bende alamdım kı test te cıbıkta cıkıo belrszde olsa kabul oluo bu kesın de kanda cıkmams anlamdım bende canm karsık ya durum yada hast yanlşklk yapıo arada öle olan cokk hamiş deglsn dıe eve yoluo adam snrada kadn baska dr hamiş cıkıo olablr yanı herseyy??

selamlar iyi akşamlar bu arada yeni hamiş arkadaşım tebrşklerrrrrrrrrrrrrrr:=)

hamile arkadaşlar yada hamilelik yaşamış arkadaşlar hamilelik döneminde idrarınız çok koyu muydu? ve farklı kokuyomuydu? merak ediyorum :=(
hala adet olmadım beklemedeyimmm gel gel kırmızılım gel eger bebişim yoksa erken geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…