ya adetim düzensiz gecikmeli.. hcg yi yaptırmadım.. belki adet olurum diye biraz daha bekliyim dedim bilmiyorumkafam çok karışık..
doktora gitttt yarııınn bize deli etmee zaten 2 gün var bat a ya da idrar yap cıkar tisin de kıııızzz
ya adetim düzensiz gecikmeli.. hcg yi yaptırmadım.. belki adet olurum diye biraz daha bekliyim dedim bilmiyorumkafam çok karışık..
bacımmbenım cıbıkta cıkmıyy bu cıbık denen sey benı sevmedıı:60 bak bacm send 2 gn var dıosun beklesem olmazmı neden benı yoluon dr ya
selamlar iyi akşamlar bu arada yeni hamiş arkadaşım tebrşklerrrrrrrrrrrrrrr:=)
hamile arkadaşlar yada hamilelik yaşamış arkadaşlar hamilelik döneminde idrarınız çok koyu muydu? ve farklı kokuyomuydu? merak ediyorum :=(
hala adet olmadım beklemedeyimmm gel gel kırmızılım gel eger bebişim yoksa erken geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :=)
olsun ben gittim cıkmadı kii ondan bekliyorummama sen demedin mi düşük tehlikem oluyo diye ben ondan diyorum git diye alllaallaa yaa illa ısrar ettircen cok nazlısın
derinsuberfu canım sabah hayırlı haberlerini bekliyor olacagım...
pozitif veya negatif farketmez... BİZE HERGÜN BAYRAAAAAAAAAAAMMM OBAAAAAAAAAA :92:
elbet bir gün hamiş olucaz :)
huzurum bende test yapmak istiom ama tek çizgi istiyom
kafayı yiyorum sanırım
evet canım koyu renk gelır ve kokar...smdi kızlar bana kızcak benımde öle gelıo idrar kaç gundurr ..yani hamiş olnca koyu ve koku degısıo
pozitif veya negatif farketmez... BİZE HERGÜN BAYRAAAAAAAAAAAMMM OBAAAAAAAAAA :92:
kafayı yiyorum sanırım
selamlar iyi akşamlar bu arada yeni hamiş arkadaşım tebrşklerrrrrrrrrrrrrrr:=)
hamile arkadaşlar yada hamilelik yaşamış arkadaşlar hamilelik döneminde idrarınız çok koyu muydu? ve farklı kokuyomuydu? merak ediyorum :=(
hala adet olmadım beklemedeyimmm gel gel kırmızılım gel eger bebişim yoksa erken geeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :=)
kafayı yiyorum sanırım
tamam cok ısrar ettırdım gdecem braz daha israr ltfenn evet bacm maalsef benm mal bunyem kaldrmıo hamişlgı aynen suan oldgu gbi sancılı ödemlı gecıo kalr kalmz hmde snra snuna kadr cekk durr
çıbıkda çizgi cıktıysa kan testi yaptır tekrar bence ama başka yere yaptır yanlışlık falan yapmışlardır bence cok anormal durum
inş.hamişssindir canım inş.allah sana bu defa evladını bagışlar sagl canım bilgi verdigin için bende bugün farkettim de fazla koyu geldi gözümeeee şaşırdıııııııımmmmmmmmm :=)
bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeeebenmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?