MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

doktora gitttt yarııınn bize deli etmee zaten 2 gün var bat a ya da idrar yap cıkar tisin de kıııızzz

bacımmbenım cıbıkta cıkmıyy bu cıbık denen sey benı sevmedıı :60 bak bacm send 2 gn var dıosun beklesem olmazmı neden benı yoluon dr ya

derinsuberfu canım sabah hayırlı haberlerini bekliyor olacagım...
pozitif veya negatif farketmez... BİZE HERGÜN BAYRAAAAAAAAAAAMMM OBAAAAAAAAAA :92:
elbet bir gün hamiş olucaz :)

huzurum bende test yapmak istiom ama tek çizgi istiyom
kafayı yiyorum sanırım

bacımmbenım cıbıkta cıkmıyy bu cıbık denen sey benı sevmedıı :60 bak bacm send 2 gn var dıosun beklesem olmazmı neden benı yoluon dr ya

olsun ben gittim cıkmadı kii ondan bekliyorumm ama sen demedin mi düşük tehlikem oluyo diye ben ondan diyorum git diye alllaallaa yaa illa ısrar ettircen cok nazlısın

evet canım koyu renk gelır ve kokar...smdi kızlar bana kızcak benımde öle gelıo idrar kaç gundurr ..yani hamiş olnca koyu ve koku degısıo

olsun ben gittim cıkmadı kii ondan bekliyorumm ama sen demedin mi düşük tehlikem oluyo diye ben ondan diyorum git diye alllaallaa yaa illa ısrar ettircen cok nazlısın

tamam cok ısrar ettırdım gdecem braz daha israr ltfenn evet bacm maalsef benm mal bunyem kaldrmıo hamişlgı aynen suan oldgu gbi sancılı ödemlı gecıo kalr kalmz hmde snra snuna kadr cekk durr

inşallah canım bakalım allah nasip ederse inşallah ilk defa sizinle paylaşıcam iyi yada kötü benim için dua lütfen

evet canım koyu renk gelır ve kokar...smdi kızlar bana kızcak benımde öle gelıo idrar kaç gundurr ..yani hamiş olnca koyu ve koku degısıo

inş.hamişssindir canım inş.allah sana bu defa evladını bagışlar sagl canım bilgi verdigin için bende bugün farkettim de fazla koyu geldi gözümeeee şaşırdıııııııımmmmmmmmm :=)

kızz ucusa geçtin iyice sen du bakim bi sakin oll bebişi geri yollucan böyle yaa :) sabıırr bakıyım 5 nisanda görecez
aynen derincim bekliyoruz bakalım hamişim yaz buraya yarın yazmasan da farketmezz önümüzdeki ay olur hayırlısı neyse o olsun hakkında hiç sıkma canını negatif olursa sonuc diyoruz ki neymiş bu ay hayırlı degilmiş bizim için hayırlı olsaydı olurdu zaten

evet koyu ve kokulu oluyor canım. ben çok yaşadım. artı içi full kum gibi tortu oluyor...

bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeee benmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy

tamam cok ısrar ettırdım gdecem braz daha israr ltfenn evet bacm maalsef benm mal bunyem kaldrmıo hamişlgı aynen suan oldgu gbi sancılı ödemlı gecıo kalr kalmz hmde snra snuna kadr cekk durr

yarın gitme bak burda sana napıyom ben böööle yolarım saçlarını kıskıskıs kadınlar kulubu-kıyam zuhahaha senin için bak isyan cıkartıyorum

inş.hamişssindir canım inş.allah sana bu defa evladını bagışlar sagl canım bilgi verdigin için bende bugün farkettim de fazla koyu geldi gözümeeee şaşırdıııııııımmmmmmmmm :=)

kız bacım smdı bnlar demesın bu ıkısı çişine mı bakıo valla dıkkatmzı cektı bı anda suc bzde deill

bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeee benmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy

önce sana darbe yapcam ben burdaaa o kan testi verdi yoksa ona da yüklencem de bi kere kan verdi kanına yazık 2 gün daha beklesin oo benim sözümü dinleyeceksiniz uleyyynnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…