MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeee benmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy

önce sana darbe yapcam ben burdaaa o kan testi verdi yoksa ona da yüklencem de bi kere kan verdi kanına yazık 2 gün daha beklesin oo benim sözümü dinleyeceksiniz uleyyynnn

evet koyu ve kokulu oluyor canım. ben çok yaşadım. artı içi full kum gibi tortu oluyor...

hımmm ok canım tortu falan görmedim yani o kadar çok bakamadım ama bugün gözüme herzamankinden çok koyu ve agır kokulu geldiii anlamadım şaşırdım acaba adet mi oldum diye sürekli lavaboya koşuyorum ama bende hiç olmayan akıntı var bide az ama çamaşırımı ıslatacak kadar yani sanki adet olursun ya öyle bir ıslaklık hayırlara vesile olsun bakalım :=) vucudum çok ilginç davranıyooooooooooooooooooooooo :=) sagl canım bilgilerin için:=)

yarın gitme bak burda sana napıyom ben böööle yolarım saçlarını kıskıskıs kadınlar kulubu-kıyam zuhahaha senin için bak isyan cıkartıyorum

ne vat yafumm bendee senın için cıkartımmm isyanıı canımm bebeem benımm...tsk ettm canm ark tamam hakıkatn gtcem ama ne bilem bı ayagm gerı cekılıyyyy

evet koyu ve kokulu oluyor canım. ben çok yaşadım. artı içi full kum gibi tortu oluyor...

hımmm ok canım tortu falan görmedim yani o kadar çok bakamadım ama bugün gözüme herzamankinden çok koyu ve agır kokulu geldiii anlamadım şaşırdım acaba adet mi oldum diye sürekli lavaboya koşuyorum ama bende hiç olmayan akıntı var bide az ama çamaşırımı ıslatacak kadar yani sanki adet olursun ya öyle bir ıslaklık hayırlara vesile olsun bakalım :=) vucudum çok ilginç davranıyooooooooooooooooooooooo :=) sagl canım bilgilerin için:=)

kız bacım smdı bnlar demesın bu ıkısı çişine mı bakıo valla dıkkatmzı cektı bı anda suc bzde deill

kıssss desinlerrr bakarız ne olacak çiş bizim degilmi :=)))))))))))))))))))))))

evet canım koyu renk gelır ve kokar...smdi kızlar bana kızcak benımde öle gelıo idrar kaç gundurr ..yani hamiş olnca koyu ve koku degısıo

benim de 1-2gündür sanki öle ama ben az su içiyorum ona baglıyorum

tamam cok ısrar ettırdım gdecem braz daha israr ltfenn evet bacm maalsef benm mal bunyem kaldrmıo hamişlgı aynen suan oldgu gbi sancılı ödemlı gecıo kalr kalmz hmde snra snuna kadr cekk durr

naaannnn ısrar mı istiyon?
gel bakim gidioz dr a
bunu mu istion

inşallah canım bakalım allah nasip ederse inşallah ilk defa sizinle paylaşıcam iyi yada kötü benim için dua lütfen
hepimiz birbirimize edelim canım.
inşallah bebişin seninledir tatlım. Rabbim kimseyi aratmasınnn

bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeee benmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy

gel anam gel

yarın gitme bak burda sana napıyom ben böööle yolarım saçlarını kıskıskıs kadınlar kulubu-kıyam zuhahaha senin için bak isyan cıkartıyorum

kız benim de sabahları koyu gördüm bi iki kere bu hafta kocişime dedim çişim koyu geliyo hamileyim dedim güldüm yine tabi o da az su içmişin ondan öyle dedi hıhh gıcık kocam hiç bi belirtiyi kabul ettiremiyorum adama yaa umutlanmayalım diyo

önce sana darbe yapcam ben burdaaa o kan testi verdi yoksa ona da yüklencem de bi kere kan verdi kanına yazık 2 gün daha beklesin oo benim sözümü dinleyeceksiniz uleyyynnn

tamam bee ne bagrıonn avaz avaz cirkef ssey senii anaamm ne fenamıs buu kaçınnnnnn

anacım hepsi öle valla benmkı de öleydı smdı tırsıo benı hast grdu ya öle kürtajda kafa dank ettı tabııı

beni bu hale sen getirdin hany deli ettin beniii layyynn kac gündür ayaklarına kapanmadıgım kaldı tohtura git deyi deyi bi oldum yafuu naparsın netten ayaklarına kapanmak pek mumkun olmuyor da neyse ben Bit'ime meyma yedircem varsa tabi göbüşümde kıskıskıs

hehh sen sakın hamişlıge yorma zahmet olurr ne tuhaf hatunsun sen ulennnn benı cıldırtıor bu kadın elımden kaza cıkacak ulennnnnn

benim sıpa piskopata bagladıgı için pek dahil olamıyorum ama okuyorum yafriler...
oyuncak fırlatıyor bagırıyor sonra BABANNNEEEEE DEDENNEEEE uykusu geldi de...
ben bunu uyutim olurmu? gelirim yine
görüşürüüüzzzz

tamam canım sen aslanımızı uyut hele öptum senı cok oğlusunuda gell he grsrz zatı beyazlım terk ettı bizi

bizde senı cokk sevıoruz afıyet olsun cok öptk gel hemn avrattt:))

geldim bebitom ya bişe dicem sana su senin dedigin gibi karnıma baktım dün baya bi uğraştım bazı yerlere dokununca acı oluyo o kadar ama elime bişe gelmedi bakamadım da pek sanırım
kocam da kızdı yapma dedi o benden pimpirik ben ondan diyor ki pirince degcekmiş elimiz hatta prinç kadar bile degil diyo

yok canım o pirinc kadarda onun eşi ve kesesı de var onu da söle eşıne bacımm..bu arada hosgeldınn yafrumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…