bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeeebenmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy
evet koyu ve kokulu oluyor canım. ben çok yaşadım. artı içi full kum gibi tortu oluyor...
yarın gitme bak burda sana napıyom benböööle yolarım saçlarını kıskıskıs kadınlar kulubu-kıyam zuhahaha senin için bak isyan cıkartıyorum
evet koyu ve kokulu oluyor canım. ben çok yaşadım. artı içi full kum gibi tortu oluyor...
kız bacım smdı bnlar demesın bu ıkısı çişine mı bakıovalla dıkkatmzı cektı bı anda suc bzde deill
evet canım koyu renk gelır ve kokar...smdi kızlar bana kızcak benımde öle gelıo idrar kaç gundurr ..yani hamiş olnca koyu ve koku degısıo
tamam cok ısrar ettırdım gdecem braz daha israr ltfenn evet bacm maalsef benm mal bunyem kaldrmıo hamişlgı aynen suan oldgu gbi sancılı ödemlı gecıo kalr kalmz hmde snra snuna kadr cekk durr
hepimiz birbirimize edelim canım.inşallah canım bakalım allah nasip ederse inşallah ilk defa sizinle paylaşıcam iyi yada kötü benim için dua lütfen
bencede bacım senn kafanın bi darbe alması gerekıoo kızlarr izin varmı ben dalıorum tubişeeebenmde beynm darbe alaması gerekıo tey teyy teyy
yarın gitme bak burda sana napıyom benböööle yolarım saçlarını kıskıskıs kadınlar kulubu-kıyam zuhahaha senin için bak isyan cıkartıyorum
önce sana darbe yapcam ben burdaaa o kan testi verdi yoksa ona da yüklencem de bi kere kan verdi kanına yazık 2 gün daha beklesin oo benim sözümü dinleyeceksiniz uleyyynnn
kız benim de sabahları koyu gördüm bi iki kere bu hafta kocişime dedim çişim koyu geliyo hamileyim dedim güldüm yine tabi o da az su içmişin ondan öyle dedi hıhh gıcık kocam hiç bi belirtiyi kabul ettiremiyorum adama yaa umutlanmayalım diyo
neyse ben meyvelerimi hüpletiyim yine gelirim misafirlere de ayıp olmasın yine girerim muck beybilerim szi seviyoreee
by by
hehh sen sakın hamişlıge yorma zahmet olurr ne tuhaf hatunsun sen ulennnn benı cıldırtıor bu kadın elımden kaza cıkacak ulennnnnn
benim sıpa piskopata bagladıgı için pek dahil olamıyorum ama okuyorum yafriler...
oyuncak fırlatıyor bagırıyor sonra BABANNNEEEEE DEDENNEEEE uykusu geldi de...
ben bunu uyutim olurmu? gelirim yine
görüşürüüüzzzz
ben tuhafsam sende çok tatlısın leyn
seviom siziiiii
sabah erkencikten git okişmiii
bizde senı cokk sevıoruz afıyet olsun cok öptk gel hemn avrattt:))
geldim bebitom ya bişe dicem sana su senin dedigin gibi karnıma baktım dün baya bi uğraştım bazı yerlere dokununca acı oluyo o kadar ama elime bişe gelmedi bakamadım da pek sanırım
kocam da kızdı yapma dedi o benden pimpirik ben ondan diyor ki pirince degcekmiş elimiz hatta prinç kadar bile degil diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?