hadi hayırlı geceler kızlar ben cıktım annemle kamerada görüşeyrum da
öpücükler size baaayyy
BENNN GELDIMMMMMM PISICANLARRRR
sizi ozledimmmmm ama bu arada tatilin enn guzel gununde kirmizi karti yiyerek mart ayi icin oyun disi kaldimm ama olsunnnn pess etmek yokkk calismaya devammmmmm mart olmadi nisana ha gayrettttt dicuuukkkk
haberler varmiiii
hamisler nasilll ???????? PERIMMMMM nasilsinnn ?? hemsericiklerimm ADD polyy ayca beyazim topik annesiii tarcinnnnnnnnn
herkesler herkesler iyimiiiiii benim tatilim super gectiiiiiiiiii moral depoladimmmmmm derrrrkkkeennnnnn hooop kirmizi kart ama olsun olsun ne dedik vardir her iste bi hayir vardir hayirli zamannnnn dedikkkk
huuuuuu huuuuuuuuuuuuu
benim SAT 31 mART BAT 27 nisan :))))))))))))
aLLAHIMMM BIZE SABIRRRRRR bu ayy hicbi kur falan yapmicam bakalm hayirlsiiiiii
hoş geldin canım tekrar bende ayın 30unda kırmızı kartlandım benim adet geç ve düzensiz ta 5 mayısı beklemem gerek
Aman da amaaaann kimler gelmiş,kimler gelmiş..topiğin uğur böcüğü teşrif etmiş nihayet..eee yediğin içtiğin senin olsun anlat bakalım dubaileri...
kırmızı kartı yediysen artık satdaş,batdaş değiliz öyleyse,sağlık olsun..benim de 2-3 gün sonra belli olacak,önceki adetlerimde 1 hafta önceden sancı olurdu bu ay sancıhissetmedim pek bakalım hayırlısı...hamiş kalanlara sesleniyorum yaşadınız mı acaba böyle bir deneyim?
sevgileeeer...
selam yafrileeerrrr bengeldiiimmmm
sağ göğsüm fena agrıyor
emziriyorum ama hiç ağrımazdı.adet yaklaşıyor ya
ben de 29 martta olacaktım ama olmadı hala. idrarda da negatif
slm kızlar sabah testi yaptım ama tek çizgi çıktı ben hangisine inanayım bilemedim yaaa çalıştığım için yazamıyorum çok sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?