MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

BENNN GELDIMMMMMM PISICANLARRRR

sizi ozledimmmmm ama bu arada tatilin enn guzel gununde kirmizi karti yiyerek mart ayi icin oyun disi kaldimm ama olsunnnn pess etmek yokkk calismaya devammmmmm mart olmadi nisana ha gayrettttt dicuuukkkk

haberler varmiiii
hamisler nasilll ???????? PERIMMMMM nasilsinnn ?? hemsericiklerimm ADD polyy ayca beyazim topik annesiii tarcinnnnnnnnn

herkesler herkesler iyimiiiiii benim tatilim super gectiiiiiiiiii moral depoladimmmmmm derrrrkkkeennnnnn hooop kirmizi kart ama olsun olsun ne dedik vardir her iste bi hayir vardir hayirli zamannnnn dedikkkk

huuuuuu huuuuuuuuuuuuu

benim SAT 31 mART BAT 27 nisan :))))))))))))

aLLAHIMMM BIZE SABIRRRRRR bu ayy hicbi kur falan yapmicam bakalm hayirlsiiiiii

hoş geldin canım tekrar bende ayın 30unda kırmızı kartlandım benim adet geç ve düzensiz ta 5 mayısı beklemem gerek

hoş geldin canım tekrar bende ayın 30unda kırmızı kartlandım benim adet geç ve düzensiz ta 5 mayısı beklemem gerek

sabredippp denemeye devammmm umidi kaybetmek yokk allahin izniyle insallah olucakkk sadece zaman :)

NAZZZZZZZZZZZZZZZZZ Bat dasimmmmmm durumlar nedir ????????

Aman da amaaaann kimler gelmiş,kimler gelmiş..topiğin uğur böcüğü teşrif etmiş nihayet..eee yediğin içtiğin senin olsun anlat bakalım dubaileri...
kırmızı kartı yediysen artık satdaş,batdaş değiliz öyleyse,sağlık olsun..benim de 2-3 gün sonra belli olacak,önceki adetlerimde 1 hafta önceden sancı olurdu bu ay sancıhissetmedim pek bakalım hayırlısı...hamiş kalanlara sesleniyorum yaşadınız mı acaba böyle bir deneyim?
sevgileeeer...

MART AYI LİSTESİ

Esraa86……………. Hamilee
Polypoly………….. Hamilee
Elçi04……………….. Hamileee
Alpellaa.............. Hamileee
TİMURASYA........... Hamileee
İstanbulizmir............. Hamileee
AYÇAECE.................. Hamileeee
a_d.................Hamileee
ışılışıl38.............Hamileee
mihrac............Hamileee
elmadaş..........Hamileee
tarçın10............. Hamileee
fatmaaaa56............Hamileee
mestitosh........... Hamileee
ecrin46..............Hamileee

tgbesr.............. 2 nisan
CanCiceğim...... 3 nisan
SERSEN............. 4 Nisan
belilden............ 4 Nisan
derinsuberfu......... 5 nisan
perisoko...... 6 Nisan
papilo................. 6 nisan
elysia………………. 6 nisan
AdesSeda...........7 Nisan
tubiloshh........... 7 nisan
huzur_34............. 7 nisan
meessttrraa….... 9 nisan
Tatlıcadı55……. 9 Nisan
Tembel…………….. ?????
Daısytulip………. ????
sonesinti........... 10 nisan
aserenhan.......... 10 nisan
hll_legend........... ?????????
kara_gul............. 12 Nisan
Dimplevenom….. 14 Nisan
sevval17............15 nisan
huzun07.......... 17 Nisan
candost17.......... 17 nisan
bidiko............... 18 nisan
chiitlenbik.......... 20 nisan
fugurlar...........
beyazlım...........
demet35..........21 nisan
Suvesabun…….. 23 Nisan
gogi...............
asis…………………23 nisan
pınknymph…….. 23 nisan
jonguil.............23 nisan
medmus…………..
bluegirl1..........
enderfts............. 23 nisan
aybice........... 24 nisan
sensiblegirl......... 25 nisan
hazelrose……..
gulgun45...........
deragun...........
aaleynaa..........
vitaminc..........
ADDD83...........
gece_85............ 28 nisan
naltun................
masal5959........
alxfa.................
idilga…………….. 27 NISAN insallah hamiss olucak :)))))
eerdgn...........
naz34………………

eyecha......
HAFZAk...........

selam yafrileeerrrr bengeldiiimmmm
sağ göğsüm fena agrıyor
emziriyorum ama hiç ağrımazdı.adet yaklaşıyor ya

zenginlikk sehri be cnmmmm colun ortasinda vaha , serap gibi kurulmus bir ulke ozellikle geceleri heryer isil isil gokdelenler inanilmaz guzel
para var huzur var

olayi sehre cokmus kafani cevirdigin heryer ferrari , porshe , jeep ......

kadinlar yere kadar simsiyah peceli erkekler bembeyaz geleneksel kostumlu dolasiyolar ortalikta ama ister istemez uyum saglamak zorundasin valla goturdugum sortlari mini etekleri elbiseleri giyemedimm
kostum sIKINTISI vardi:))
ama biz oranin seyhinin duzenledigi dunyanin en buyuk at yarisina katildik zaten gitme amacimizda biraz oyduu
o super otesiydi
iste boyle anlat anlat bitmez bi dunya

ama ben o yaris sabahi kirmizi karti gordumm yaaa yuhhhhhhhhhhhh dedim bunyeye :)))

yeni yeni arkadaslarda katilmis sanirsam
herkesle gorusmek ve mutluluklarimizi paylasmak dilegiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

opuyorum herkesiiiiiii

Naz cimmm hadi insallahhhh hamis haberini alirizz bende teyzesi sayilirim bakkkk hemen haber istiyorum ona goree :)))

insallah cnmm dua edicem sende et bana

ALPELLAMM hamislik nasil gidiyoooooooooooo beslenmene dikkat etmeyi ihmal etme ve vitamin almayiiiiiiiiiii

site aktarci bacisi , gidacisi ve annesi olaraktan yeni bilgilerle yarin gunaydin diyelimmmmmmmm

ayy sizi ozledim yaaaa kizlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Perimm tostumu yedim kahvemi ictim bekliyorum haline gecerim ben yarin ona goreeeeeee :)))))

slm kızlar sabah testi yaptım ama tek çizgi çıktı ben hangisine inanayım bilemedim yaaa çalıştığım için yazamıyorum çok sık

beyaz akıntı geldi kahverengiden sonra ilk defa bugun akıntı geldi hayırdır inşallah sarı gelmesi lazımdı yahu adet yakını öyle olur cunkumm
hany yorumla bakayım bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…