beyaz akıntı geldi kahverengiden sonra ilk defa bugun akıntı geldi hayırdır inşallah sarı gelmesi lazımdı yahu adet yakını öyle olur cunkumm
hany yorumla bakayım bebegim
en ufak şeye hemen koşuyorum topige yaff yazın bakıyım umutlandırın beni
böcegimmm ne olıyy saaa yaaa var bse sende hee:)) hadi hayrlısıı akıntı beyaz deil ddgn gbı sarı gelmsı lazmd o zamamm sennnn teyy teyy teyy
aşk olsun bacım olmayan seyde senı neden umutlandrlaım dogru olmayan seyde sendee bak smmdı cokk kızdrdınn sen benıııbunu yapmıcaktınnn
öyle mi olur ki? beyaz mı gelir kızz bak sevindirme beni cok hemen :) bi de regl olursam 2 gün sonra sorarım sana
aşk olsun bacım olmayan seyde senı neden umutlandrlaım dogru olmayan seyde sendee bak smmdı cokk kızdrdınn sen benıııbunu yapmıcaktınnn
kızma kuzucum hemen cok seviyorum ben seni :) korkuyorum ya hani regl olurum diye ondan yani
gecen ay da özellikle dikkat ettim akıntı adete yakın nasıl diye sarı cok afedersin balgamsı iltihap rengi gibi geliyordu şimdi beyaz geldi
bndee senı cokk sevıorummm canımm..ins olmıcaksın allahn iznyle rabbım yuzunu bu ay olmasa bidahakı ay güldrsun insssss
evet canım öle oluo hamişlkte beyaz gelıo ama sarı geldıgide oluo ama genld hep beyaz akıntı gelıoo ayy insss insssssss
aaayyy inşallah yaaa canım Allah razı olsun senden varya cok yardımcı oldun vallahi özelden faceni yollasan ekliyim seni görüşürüz ordan da
tubiloşum kız sende yollasan sakıncası yoksa yani canlar yoksa da sorun degil ne de olsa burdan da yazışıyoruz
kız olur muu tabıkı yazım merve yaşa dursun msn de mavi_dolunaygs@hotmailcom bacım buradan yazdı kım eklrse kabul edrım heee muck ekle güzel kardesımm
aaayyy inşallah yaaa canım Allah razı olsun senden varya cok yardımcı oldun vallahi özelden faceni yollasan ekliyim seni görüşürüz ordan da
tubiloşum kız sende yollasan sakıncası yoksa yani canlar yoksa da sorun degil ne de olsa burdan da yazışıyoruz
sagol tatlım ekliyorum
yeni yeni arkadaslarda katilmis sanirsam
herkesle gorusmek ve mutluluklarimizi paylasmak dilegiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
opuyorum herkesiiiiiii
Naz cimmm hadi insallahhhh hamis haberini alirizz bende teyzesi sayilirim bakkkk hemen haber istiyorum ona goree :)))
insallah cnmm dua edicem sende et bana
ALPELLAMM hamislik nasil gidiyoooooooooooo beslenmene dikkat etmeyi ihmal etme ve vitamin almayiiiiiiiiiii
site aktarci bacisi , gidacisi ve annesi olaraktan yeni bilgilerle yarin gunaydin diyelimmmmmmmm
ayy sizi ozledim yaaaa kizlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Perimm tostumu yedim kahvemi ictim bekliyorum haline gecerim ben yarin ona goreeeeeee :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?