MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

moralim sıfır bat 31 marttı 1 nısanda kırmızıları gördüm umutlanmıstım bu aydan ama yıne olmadı agla agla içim cıktı bu aya kaldı umutlar bat 27 nısan hıc umudum yok ama belkı bu sefer tutar(

günaydınn canmm moralini bozma lütfenn..
inşallah bu defaa hepimizi tutar allahın izniyle..

günaydınn kızlarrr..inşşallahh hayırlısıyla hepimiz hamiş
kalırızz..allahım duy sesimizi yarabbimmm..

herkese günaydıııııııınnnnnn hayırlı ve güzel bi gün olsun hepimiz için

sıkma canını tatlım hayırlısı böyleymiş demekki önümüzdeki ay inşallah sende listeye eklenirsin

kızlar hersabah gibi bu sabahta başladım yine ya elimde test manyadım bat 5 offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kızlar hepinize günaydınlar...
kızlar ya benim adetlerim genelde 28-29 günde bir olur. sona detim de 5 mart akşam olmuştu. şimdi hesaplıyorum 1 nisanda olması lazımdı. ama hala olmadı. ben cuma günü test yaptım negatif çıktı. bu sabah da yaptım yine negatif. eğer olsaydı idrarda çıkarde değil mi?

canım galiba senin regli 2 nisan .ve bi gün geçmiş gözüküyor bence bikaç gün bekle gelmesse kan tahlili yaptır.belirtin falan yokmu

canım galiba senin regli 2 nisan .ve bi gün geçmiş gözüküyor bence bikaç gün bekle gelmesse kan tahlili yaptır.belirtin falan yokmu

canım belirti olarak göğüslerim biraz şişti 1 haftadır, kasıklarımda ağrı var biraz ama bilmiyorum işte, korkuyorum gelecek diye.

göğüslerim acıyo belim ağrıyo şuanda ama her ay aynısı oluyo yani belirti diyemiyorum artık :) klomen kullanıyorum bu ikinci ayım ondan umutluyum bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…