MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlar bu iş ne kadar zor bişi valla beynim çatlıyo kafayı sıyırdım ben olmam gereken başka hesaplıyorum net başka diyo ay çıldır
cammmm

Kızlarrr nasılsınızzz. 2 gündür şehir dışında olduğumdan giremedim bildiğiniz üzere arada telefonla takip ettim ama bikaç kişi almış götürmüş topiğii. Diğerleri nerdeee özellikle Pidilgayı hiç göremedimmm. Merak ediyorum onu çokkk. Ayçam alpellam felan nerdeee :18:

evet canım bende bakıyorum arada sürekli bu topiğe giren kimseyi göremiyorum bi kaç kişi oluyor daha önce bu topik böyle değildi noldu topiğimize

Günaydınn kızlarrr nasılsınız inanın okadar yoğunum ki muhasebecilik öle işte aybaşı aysonu yoğun oluyoz ama sizinle sohbetide çok özledim (
arada girip ilk sayfamıza bakıyorum hamişleri görünce seviniyorumm
banada bu ay ne rahim filmi çektirebildim nede klomene başlayabildim ama hormon tahlillerim temiz çıktı kızlar çok sevindim
bu ay kendim gidip yumurtam çatlamışmı diye baktırmak istiyorum bakalım nasipse :)

evet canım bende bakıyorum arada sürekli bu topiğe giren kimseyi göremiyorum bi kaç kişi oluyor daha önce bu topik böyle değildi noldu topiğimize
Bilmiyorum canım yaa valla nazar değdi :)
Günaydi Pericim

anam Pidilga tatilde

Alpella ugruyor arada,iyilermis

Günaydın beyazlımm, evet pidilgam yazmış dün adet olmuş ya Neyse hayırlısı. Sen test felan yaptın mıı. Kanaman devam etmedi değilmi

sormaaa perim yaa topik bi dağıldı toparlanırız inşallah periiiii ben sana belirti filan varmı diye sormuştum cevap verdin mi dahada bakamadım gününe az kaldı galiba nasıl gidiyor

Bilmiyorum canım yaa valla nazar değdi :)

Günaydın beyazlımm, evet pidilgam yazmış dün adet olmuş ya Neyse hayırlısı. Sen test felan yaptın mıı. Kanaman devam etmedi değilmi

kanamam co az sekilde 4-5 gündü

ama iste o kadar az ki nerdeyse pede hic iyhtiyac yoktu

arkadaşlar doktor bana akıntı için gynflor adında bi ilaç verdi 5 ay önce enfeksiyon ilacı kullanmıştım o zaman reçeteyi okuduğum zaman 7 gün boyunca ilişki yasaktı bu ilaç akıntı için ilişki yasak falan demiyor bu ay ovulasyon günlerini kaçırmak istemiyorum bu ilaçtan kullanan var mı ya da bilgisi olan çok ihtiyacım var kararsız kaldım

Selam bacim

nasil oluyor ya o bakmasi catladi mi catlamadi mi diye???

kızlarrrr günaydınnnn

bugun yumurtlama dönemim baslıyor pazara dek çalışmalar tam gazD
nolur dua edin,göbeciklerimiz dolsun :)

sormaaa perim yaa topik bi dağıldı toparlanırız inşallah periiiii ben sana belirti filan varmı diye sormuştum cevap verdin mi dahada bakamadım gününe az kaldı galiba nasıl gidiyor

Cevap vermiştim canım, belirtilerim gene azımsanmayacak kadar az fakat hiçbirini takmıyor kendimi dinlemiyorum. Yalnız az önce adet sancım başladı göğüslerim yürürken bile acıyor, belimde de ağrı var klasik adet belirtileri bence adet olurum. Hiçbişe hissetmiyorum bu ay. Takmıyorum da

canım fitil kullanırken etkili olması için ilişki yasaklanır,ovulasyon günlerini kaçırmak istemiyosan kullanma bence

canım benim 22 Nisan bat ekledim

kızlarrrr günaydınnnn

bugun yumurtlama dönemim baslıyor pazara dek çalışmalar tam gazD
nolur dua edin,göbeciklerimiz dolsun :)

Günaydin canimmmmmmm

Allah sesini duysun

bol bol bebecilerimiz gelsin

ya ben bu ay cok kararsizkaldim

acaba bu ay ne zaman yimirtliyacam yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…