canım fitil kullanırken etkili olması için ilişki yasaklanır,ovulasyon günlerini kaçırmak istemiyosan kullanma bence
bennn geldımmmmmm pısıcanlarrrr
sizi ozledimmmmm ama bu arada tatilin enn guzel gununde kirmizi karti yiyerek mart ayi icin oyun disi kaldimm ama olsunnnn pess etmek yokkk calismaya devammmmmm mart olmadi nisana ha gayrettttt dicuuukkkk
haberler varmiiii
hamisler nasilll ???????? Perımmmmm nasilsinnn ?? Hemsericiklerimm add polyy ayca beyazim topik annesiii tarcinnnnnnnnn
herkesler herkesler iyimiiiiii benim tatilim super gectiiiiiiiiii moral depoladimmmmmm derrrrkkkeennnnnn hooop kirmizi kart ama olsun olsun ne dedik vardir her iste bi hayir vardir hayirli zamannnnn dedikkkk
huuuuuu huuuuuuuuuuuuu
benim sat 31 mart bat 27 nisan :))))))))))))
allahımmm bıze sabırrrrrr bu ayy hicbi kur falan yapmicam bakalm hayirlsiiiiii
canım hesaplama yapsana ne zaman yımırtlıcagınıD
Allah isteyen herkese versin insallahhhhhhh
selam canım hoşgeldin dubaı güzeliiiiiii :=)
sizin kırmızılar ne güsel gelmiş ne güsel diyorum çünkü ben 30 martta kan testi yaptırdım 1.28 çıktı negatiffff ,
ama hala kırmızı kart yemedim offffff 6 gün geçikmem olmuş oldu neden acaba stresss galiba ama gelsede bizde nisan ayı için halvet çalışmalarına başlasak yaaaaaaaaaaaaaa :=)
bende bu ay sogankürüne başalayacam kist var bende ama ilaç flam almıyorum bakalım hayırlısı hakkımızdaaaaaa :=)
tamam tamam:)
birkaç gün yoktum,çünkü adet olunca keyfim kaçtı bakamadım bile siteye (itiraf ediyorum )
ama benim battaşımda yok addcimmmm nirelerdesin :d oda benim gibi depresyona girdi herhalde bir iki güne kadar gelir :d
bırakmak yok siteyi tamam arkdaslarr
:26::26:
anam neyi hesapliyim yaaaaaaaaaaa
gecen 22. günde ovu test gülen yüzü gösterdi
o yüzden ben nirden bilecem ki
bu seferde belki 13 veya 14 gün olur??
yani bilemiyorum
battaaaaaaşııııııııımmmmmmmmmmmmmm
sen beni artık s. .sevmiyorsun heeeeee
Hiç ilgilenmiyon benlee yazdıklarıma cevap yok :dd
küstümmm
:26::26:
anam neyi hesapliyim yaaaaaaaaaaa
gecen 22. günde ovu test gülen yüzü gösterdi
o yüzden ben nirden bilecem ki
bu seferde belki 13 veya 14 gün olur??
yani bilemiyorum
selam bacim
nasil oluyor ya o bakmasi catladi mi catlamadi mi diye???
cevap vermiştim canım, belirtilerim gene azımsanmayacak kadar az fakat hiçbirini takmıyor kendimi dinlemiyorum. Yalnız az önce adet sancım başladı göğüslerim yürürken bile acıyor, belimde de ağrı var klasik adet belirtileri bence adet olurum. Hiçbişe hissetmiyorum bu ay. Takmıyorum da
ben hiç o testlerden anlamıyorum ne kadarkionlar pahalı birsey mi?
Ben direkt sitelerden bakıyorum adet günlerime göre hesaplıyor.zaten ortalama adet in ilk gününden sonra 10 ve 16.günler ee bunlardada gün aşırı halvete girersen kalıyo eline 3 gün :d
ben öyle yapıyorum hesabı canım
kıssss olurmu öyleee şeyyyyyyyyy seni sevmeyen ölsünnnnnnnn ölsüüünn yada seni sevmeyenin evine kaynanası kamp kursuuunnnnn anammmmmmmmm ölümden beter :=)))))))))))))))))
kuzular ben birazcı alternatif tıp meraklısıyımda.kulüpte maydonuzlu süt buharı bölümü var göz attımda olumlu sonuç alan çok.deneyen oldumu
Canım Pidilgam yapmıştı bu ay. Faydası olmuştur elbette, bu ay adet oldu ama önümüzdeki ay hamiş olur inş.kuzular ben birazcı alternatif tıp meraklısıyımda.kulüpte maydonuzlu süt buharı bölümü var göz attımda olumlu sonuç alan çok.deneyen oldumu
selam canım hoşgeldin dubaı güzeliiiiiii :=)
sizin kırmızılar ne güsel gelmiş ne güsel diyorum çünkü ben 30 martta kan testi yaptırdım 1.28 çıktı negatiffff ,
ama hala kırmızı kart yemedim offffff 6 gün geçikmem olmuş oldu neden acaba stresss galiba ama gelsede bizde nisan ayı için halvet çalışmalarına başlasak yaaaaaaaaaaaaaa :=)
bende bu ay sogankürüne başalayacam kist var bende ama ilaç flam almıyorum bakalım hayırlısı hakkımızdaaaaaa :=)
kızlarrrr günaydınnnn
bugun yumurtlama dönemim baslıyor pazara dek çalışmalar tam gaz:dd
nolur dua edin,göbeciklerimiz dolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?