MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım fitil kullanırken etkili olması için ilişki yasaklanır,ovulasyon günlerini kaçırmak istemiyosan kullanma bence

benim ovulasyon günüme 4 gün var ben bu ilacı 4 gün boyunca kullansam sonra bıraksam etki eder mi acaba 1 hap bile akıntıyı kesiyor diyorlar

yavaş yavaş topiğimiz doluyor eski arkadşlar geliyor ne güzel ya topiğe tekrar neşe geldi

tamam tamam:)
birkaç gün yoktum,çünkü adet olunca keyfim kaçtı bakamadım bile siteye (İtiraf ediyorum )

Ama benim battaşımda yok ADDcimmmm nirelerdesin oda benim gibi depresyona girdi herhalde bir iki güne kadar gelir

bırakmak yok siteyi tamam arkdaslarr

selam canım hoşgeldin dubaı güzeliiiiiii :=)

sizin kırmızılar ne güsel gelmiş ne güsel diyorum çünkü ben 30 martta kan testi yaptırdım 1.28 çıktı negatiffff ,
ama hala kırmızı kart yemedim offffff 6 gün geçikmem olmuş oldu neden acaba stresss galiba ama gelsede bizde nisan ayı için halvet çalışmalarına başlasak yaaaaaaaaaaaaaa :=)
bende bu ay sogankürüne başalayacam kist var bende ama ilaç flam almıyorum bakalım hayırlısı hakkımızdaaaaaa :=)

kuzular ben birazcı alternatif tıp meraklısıyımda.kulüpte maydonuzlu süt buharı bölümü var göz attımda olumlu sonuç alan çok.deneyen oldumu

canım hesaplama yapsana ne zaman yımırtlıcagını D
Allah isteyen herkese versin insallahhhhhhh

:26::26:

anam neyi hesapliyim yaaaaaaaaaaa

gecen 22. günde ovu test gülen yüzü gösterdi

o yüzden ben nirden bilecem ki

bu seferde belki 13 veya 14 gün olur??

yani bilemiyorum

BATTAAAAAAŞIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM
sen beni artık s. .sevmiyorsun heeeeee
Hiç ilgilenmiyon benlee yazdıklarıma cevap yok D
küstümmm

burdayım battaş arkadaşımmmmmmmmm ne yapim yavvvvv stressliyim adetim hala yokkkkkkkkk bebekte yokkkkkkkkkkkkkk ne var dersen bi bokkk yokkk yaniiiiiiiiiiiii :=)

ayyyyyyyyy kısssssssss iyice dellendiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

yani bilemiyorum

kız sen boşver ovulasyonu biz hesaplıyoruz ama ne giden var ne gelen 10 gün boyunca bi gün aralıklarla çalışın siz doktorlar böyle tavsiye ediyorlar

battaaaaaaşııııııııımmmmmmmmmmmmmm
sen beni artık s. .sevmiyorsun heeeeee
Hiç ilgilenmiyon benlee yazdıklarıma cevap yok :dd
küstümmm

kıssss olurmu öyleee şeyyyyyyyyy seni sevmeyen ölsünnnnnnnn ölsüüünn yada seni sevmeyenin evine kaynanası kamp kursuuunnnnn anammmmmmmmm ölümden beter :=)))))))))))))))))

yani bilemiyorum

ben hiç o testlerden anlamıyorum ne kadarkionlar pahalı birsey mi?
Ben direkt sitelerden bakıyorum adet günlerime göre hesaplıyor.Zaten ortalama adet in ilk gününden sonra 10 ve 16.günler ee bunlardada gün aşırı halvete girersen kalıyo eline 3 gün
Ben öyle yapıyorum hesabı canım

hayırlısı olsun canımm benim inş. Rabbim gönlüne göre verirr aminnn

aynen canımm en yakın tahminli hesap bu olsa gerek çünkü döngümüz her kadında standarttır diyor doktorlar ama istinalarda oluyo tabi

ya afedersinizde ben mal gibi hissediyorum kendimi he,yumurta çatlatma,ovalüasyon testleri vss...anammm kör caahil oldum gittim
ne biçim kadınım yaa :))

benim yumurtalar süpermiş doktor dedi hatta kırıp yersin fln diye iğrenç esprilerde yapıldı:))
Bendede myom var 1 tanecik ben hamiş olursam illa sezeryanmı olcam normal olmuyormu ya? baktım araştırdımda dogru olanı sezeryanmış,ama ben normal istiyorum yaaa:))))

Hamile kalmak istiyorum artıkın yaaaaaaaaaaaa

ohhhhh...içimi döktüm sabah sabah sanki hamileyimde isteklerimide yazdım

kuzular ben birazcı alternatif tıp meraklısıyımda.kulüpte maydonuzlu süt buharı bölümü var göz attımda olumlu sonuç alan çok.deneyen oldumu

Canimm

ondan gecen burda bahsetmistim

bende okumustum cünkü burada bir topikte diyordu süt buhari sayesinde hamile kaldi...

ama yapmadim ben.

yapsam mi ki:26:

sonucta buharin zarari olmaz ki

Canım Pidilgam yapmıştı bu ay. Faydası olmuştur elbette, bu ay adet oldu ama önümüzdeki ay hamiş olur inş.

Canımmmm kırmızı kartı yememişsin halaaa. Bak ben senden ümitliyim yaaaaaaaa. Ayçanında önce negatif sonra pozitifti kan testii. Aaaaaaaa niye olmadınki halaaaaaaaaaaaaaaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…