MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Pidilgammm ayçammm alpelllammmmmm hadi sizde gelinde tam olsunnnnn. MEZDEKE koyacam siz gelirseniiizzzzzzzzzzz Eywaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ayyy deli doktorrrrrr zikkim yesin tövbe tövbe hahahahahahaha

anam dök icini dök ooooh

dur bende dökemmmm

niye manyakca geldin adetmisn madetmisin

hem ficuuuuut senin bana suan hala oynadigin oyun ne?? hee süle bakem

furayim mi sana

valla mı perim yaaa sagol canım benim bende anlamadım kistlerden olabilir diycem ama ilginç inş.yaaa evet ayçe öyle olmuş bende bu hafta olmazsam kan testini yenileyip doktora gidecem artıkınnn :=) hayırlısııı bacım sen de ne var ne yok inş.senin ve diger arkadaşların haberleriyle sevinirizzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnn:=) sonrada hepimizinnnnnnnnnnnnnn :=)

bencede şekerim sende benim gibi düzenli adet görüyordun dimi?
ben iki gün erken oldum hatta senin 1 hafta geçti az daha sabret ,dediğin gibi yap kan testini baska bir yerde tekrar yaptır canımm

burdayım battaş arkadaşımmmmmmmmm ne yapim yavvvvv stressliyim adetim hala yokkkkkkkkk bebekte yokkkkkkkkkkkkkk ne var dersen bi bokkk yokkk yaniiiiiiiiiiiii :=)

ayyyyyyyyy kısssssssss iyice dellendiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

ayyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmm hosgeldin mekanimaaaaaa deliler mekanimaaaaa muhahahaha bende kafayi yedim hemde öyle böyle degil,cignemeden yuttum hala oturuyo icimdeeee

kız sen boşver ovulasyonu biz hesaplıyoruz ama ne giden var ne gelen 10 gün boyunca bi gün aralıklarla çalışın siz doktorlar böyle tavsiye ediyorlar

evet canim aslinda herhalde en iyisi öyle püfffff

kıssss olurmu öyleee şeyyyyyyyyy seni sevmeyen ölsünnnnnnnn ölsüüünn yada seni sevmeyenin evine kaynanası kamp kursuuunnnnn anammmmmmmmm ölümden beter :=)))))))))))))))))

deliiii kizzzz Anam Allahin gücüne gitmesin ama ben almiyim alanada mani olmiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canim burda almanyada paketin icinde yedi tane olanini aldim 25 euro

yani yaklasik 50 tl yani cok pahali,düsünsen benim son test kalmisti ve öyle sakasina yapaayim dedim 22. günde o son test te gülen yüzü gördüm

birde hamilelik testinde görsem

evet canım yumurtalama günüme yakın gidicem öle diycem doktora bak bakim çatlamışmı çatlamamış mııı

hahahahaha doktzor civanimmmmm Allah askina hele bi bak yavvvv catlamis mi catlamamissa sevabina bi catzlativer suna yaaa

aminn canım hep birlıkte hamiş lacaz burada ,ns..bencede sen bıraz daha olmazsan muhakkkak dr gidoısn yoksa sacını basını yolarım

Herkese merhaba,
Öncelikle Allah herkese aklen,bedenen sağlıklı,hayırlı çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Topiği uzun zamandır takip ediyorum, sayfa hep açık ama iş yoğunluğu nedeniyle geriden de olsa hepsini okuyorum.
Topiği canlandıran,şenlendiren bazı arkadaşlar bir süredir yoktu,Peri sen de bunlardan birisin
acayip pozitif,komik ve pek de şeker bi perisin.diğer arkadaşlar sakın alınmasın..kimi anaç,kimi prof., deli dolu, bazısı bunalım,herbalist de yok değil hani kısaca süper bi karma olmuş burası.oldukça faydalı paylaşımlar var.bende acayip alışkanlık yaptı.
sizi izlemeye devam edicem.herkese sevgiler,bol hamişli,göbüşlü günler

not:güzel anne alpella,listeye beni de eklersen sevinirim bat:21 Nisan

kızlar hepimizin yımırtaları çatlasın da patlamadan içleri dolsun töbe töbee

sonrada şişelim böyle dana gibi

tombik olalım tombalak olalım

AMA HAMİLE OLALIMMMMMMMMMMMMMMM

Ben şimdilik cıktım görüşürüz kızlar

Ay canım inşallah yaaa valla hamişsen çok sevincemmmmmmmmmm Ovu tetin beni ümitlendirmişti zatenn. Adetinde gelmemişşşşşşş. Normalde düzenli midirrr. Bende gene bi dolu belirti yaşıyorum bakalım fos mu çıkacak Belirtilere rağmen hamişim gibi hissetmiyorum. Belkide ümitlenmek istemediğimden. İnşallah hepimiz hamiş kalcaz Allahın izniyle canikommmmmmm. Sen kan man ver çıbığa işeee bişiler yap vallaaaaaaaaaa

aminn canım hep birlıkte hamiş lacaz burada ,ns..bencede sen bıraz daha olmazsan muhakkkak dr gidoısn yoksa sacını basını yolarım

gidecem bacım gidecem bakemmm içerdeeeeeeeeeee neler oluyoorrrrrrrrrrrrrr :=) dövmeeeeeeee beniiiiiiiii zaten vuran vurmuş bide sen vurmaaaaaaaaaaaaa bacımmmmm :=)

hoşgeldin bacımmmmmmm bizde herşeyden var yok yok yaniiiiiiiiiiiii alayııı var burda seç begen takılllllllllllll :=)

evet add83 hadi test yap kan testi yap bişeyler yap halay çekemedik uzun süredir baya geçmiş adetin varsa hamilelik çıkar bugün hadi kız merak ettik

Ayyy canım benimmm selammm, hoşgeldin aramızaaaaaaaaa, topiğin müdavimiyim ben doğru diyorsun ama 2 günlüğüne İstanbula bebek sevmeye gitmiştim. Ablam doğum yaptı 1 ay önce. Ondan giremedim canımmm. Yoksa çıkmam burdannn. Güzel sözlerin için çoook saol tatlım benimmmmm İyiki geldiin. İnşallah uğurlu gelir topik göbüşün bebiş dolar canikommmmmmm Kaçıncı denemen olucak buuu.

canimmmm ise gittim

nasilsnin belirtilerin ne oldu?

nenn bıze yazmadın kuzumm burada nasıll üüzlduk bılıomsun sennnn...bugn sabah kardesm yataktan cıkar cıkmaz mıdem bulandı ılk kez böle oluooo hamişler sizde oluo mu bölee.cunkum bacam ben dger hamişlgmde hiç bulantı yasamadımm

ta
tamam israrın üzerıne sana darbe yok simdi benm dövecek baska brını bulmam lazımmmbuldum beyazlım olumsuz karı onun olumsuz btun seylerını ele alıpp evire cevıreee dövmem lazımmm.....

addd83 cnm arkadaşım hade test yap sen bakalım çıkar hamişsen hepimiz seviniriz bazı kişilerin geç çıkabiliyo ama çıkar artık inşallah hamişsindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…