ya afedersinizde ben mal gibi hissediyorum kendimi he,yumurta çatlatma,ovalüasyon testleri vss...anammm kör caahil oldum gittim
ne biçim kadınım yaa :))
benim yumurtalar süpermiş doktor dedi hatta kırıp yersin fln diye iğrenç esprilerde yapıldı:))
Bendede myom var 1 tanecik ben hamiş olursam illa sezeryanmı olcam normal olmuyormu ya? baktım araştırdımda dogru olanı sezeryanmış,ama ben normal istiyorum yaaa:))))
Hamile kalmak istiyorum artıkın yaaaaaaaaaaaa
ohhhhh...içimi döktüm sabah sabah sanki hamileyimde isteklerimide yazdım
Canım Pidilgam yapmıştı bu ay. Faydası olmuştur elbette, bu ay adet oldu ama önümüzdeki ay hamiş olur inş.
QUOTE]
SÜT BUHARI NASIL NEZAMAN YAPILIYO KIZLAR BİLGİNİZ VAR MII ADETİM BUGÜN BİTİYO ADET BİTİMİNDE YAPILIYOSA BENDE YAPAYIM
Selam kizlarrrrrrrrrr kimse yok
gerci saat te baya gec
canım pidilgam yapmıştı bu ay. Faydası olmuştur elbette, bu ay adet oldu ama önümüzdeki ay hamiş olur inş.
canımmmm kırmızı kartı yememişsin halaaa. Bak ben senden ümitliyim yaaaaaaaa. Ayçanında önce negatif sonra pozitifti kan testii. Aaaaaaaa niye olmadınki halaaaaaaaaaaaaaaa :18:
valla mı perim yaaa sagol canım benim bende anlamadım kistlerden olabilir diycem ama ilginç inş.yaaa evet ayçe öyle olmuş bende bu hafta olmazsam kan testini yenileyip doktora gidecem artıkınnn :=) hayırlısııı bacım sen de ne var ne yok inş.senin ve diger arkadaşların haberleriyle sevinirizzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnn:=) sonrada hepimizinnnnnnnnnnnnnn :=)
burdayım battaş arkadaşımmmmmmmmm ne yapim yavvvvv stressliyim adetim hala yokkkkkkkkk bebekte yokkkkkkkkkkkkkk ne var dersen bi bokkk yokkk yaniiiiiiiiiiiii :=)
ayyyyyyyyy kısssssssss iyice dellendiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
kız sen boşver ovulasyonu biz hesaplıyoruz ama ne giden var ne gelen 10 gün boyunca bi gün aralıklarla çalışın siz doktorlar böyle tavsiye ediyorlar
kıssss olurmu öyleee şeyyyyyyyyy seni sevmeyen ölsünnnnnnnn ölsüüünn yada seni sevmeyenin evine kaynanası kamp kursuuunnnnn anammmmmmmmm ölümden beter :=)))))))))))))))))
ben hiç o testlerden anlamıyorum ne kadarkionlar pahalı birsey mi?
Ben direkt sitelerden bakıyorum adet günlerime göre hesaplıyor.Zaten ortalama adet in ilk gününden sonra 10 ve 16.günler ee bunlardada gün aşırı halvete girersen kalıyo eline 3 gün
Ben öyle yapıyorum hesabı canım
evet canım yumurtalama günüme yakın gidicem öle diycem doktora bak bakim çatlamışmı çatlamamış mııı
valla mı perim yaaa sagol canım benim bende anlamadım kistlerden olabilir diycem ama ilginç inş.yaaa evet ayçe öyle olmuş bende bu hafta olmazsam kan testini yenileyip doktora gidecem artıkınnn :=) hayırlısııı bacım sen de ne var ne yok inş.senin ve diger arkadaşların haberleriyle sevinirizzzzzzzzzz aminnnnnnnnnnnnn:=) sonrada hepimizinnnnnnnnnnnnnn :=)
Kızlarrr nasılsınızzz. 2 gündür şehir dışında olduğumdan giremedim bildiğiniz üzere arada telefonla takip ettim ama bikaç kişi almış götürmüş topiğii. Diğerleri nerdeee özellikle Pidilgayı hiç göremedimmm. Merak ediyorum onu çokkk. Ayçam alpellam felan nerdeee :18:
tabii sen bizi bütün gün brakır gdersen öle olurrr sana fena küstük bizzzsorumsuz kardeşşş hanı söz vermstım bırbırmze sölemde ntuvalete bakkala cakkala bile gtmıcektık hanı
aminn canım hep birlıkte hamiş lacaz burada ,ns..bencede sen bıraz daha olmazsan muhakkkak dr gidoısn yoksa sacını basını yolarım
herkese merhaba,
öncelikle allah herkese aklen,bedenen sağlıklı,hayırlı çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Topiği uzun zamandır takip ediyorum, sayfa hep açık ama iş yoğunluğu nedeniyle geriden de olsa hepsini okuyorum.
Topiği canlandıran,şenlendiren bazı arkadaşlar bir süredir yoktu,peri sen de bunlardan birisin
Acayip pozitif,komik ve pek de şeker bi perisin.diğer arkadaşlar sakın alınmasın..kimi anaç,kimi prof., deli dolu, bazısı bunalım,herbalist de yok değil haniKısaca süper bi karma olmuş burası.oldukça faydalı paylaşımlar var.bende acayip alışkanlık yaptı.
Sizi izlemeye devam edicem.herkese sevgiler,bol hamişli,göbüşlü günler
Not:güzel anne alpella,listeye beni de eklersen sevinirim bat:21 nisan
Ay canım inşallah yaaa valla hamişsen çok sevincemmmmmmmmmmOvu tetin beni ümitlendirmişti zatenn. Adetinde gelmemişşşşşşş. Normalde düzenli midirrr. Bende gene bi dolu belirti yaşıyorum bakalım fos mu çıkacak Belirtilere rağmen hamişim gibi hissetmiyorum. Belkide ümitlenmek istemediğimden. İnşallah hepimiz hamiş kalcaz Allahın izniyle canikommmmmmm. Sen kan man ver çıbığa işeee bişiler yap vallaaaaaaaaaa
Herkese merhaba,
Öncelikle Allah herkese aklen,bedenen sağlıklı,hayırlı çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşaallah.
Topiği uzun zamandır takip ediyorum, sayfa hep açık ama iş yoğunluğu nedeniyle geriden de olsa hepsini okuyorum.
Topiği canlandıran,şenlendiren bazı arkadaşlar bir süredir yoktu,Peri sen de bunlardan birisin
acayip pozitif,komik ve pek de şeker bi perisin.diğer arkadaşlar sakın alınmasın..kimi anaç,kimi prof., deli dolu, bazısı bunalım,herbalist de yok değil hanikısaca süper bi karma olmuş burası.oldukça faydalı paylaşımlar var.bende acayip alışkanlık yaptı.
sizi izlemeye devam edicem.herkese sevgiler,bol hamişli,göbüşlü günler
not:güzel anne alpella,listeye beni de eklersen sevinirim bat:21 Nisan
canimmmm ise gittim
nasilsnin belirtilerin ne oldu?
gidecem bacım gidecem bakemmm içerdeeeeeeeeeee neler oluyoorrrrrrrrrrrrrr :=) dövmeeeeeeee beniiiiiiiii zaten vuran vurmuş bide sen vurmaaaaaaaaaaaaa bacımmmmm :=)
hoşgeldin bacımmmmmmm bizde herşeyden var yok yok yaniiiiiiiiiiiii alayııı var burda seç begen takılllllllllllll :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?