- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
benim ovulasyon günüme 4 gün var ben bu ilacı 4 gün boyunca kullansam sonra bıraksam etki eder mi acaba 1 hap bile akıntıyı kesiyor diyorlar
ay canım inşallah yaaa valla hamişsen çok sevincemmmmmmmmmmOvu tetin beni ümitlendirmişti zatenn. Adetinde gelmemişşşşşşş. Normalde düzenli midirrr. Bende gene bi dolu belirti yaşıyorum bakalım fos mu çıkacak Belirtilere rağmen hamişim gibi hissetmiyorum. Belkide ümitlenmek istemediğimden. Inşallah hepimiz hamiş kalcaz allahın izniyle canikommmmmmm. Sen kan man ver çıbığa işeee bişiler yap vallaaaaaaaaaa
4 gün varsa kullan canım bi sorun olmaz,4 gün sonra bırakırsın tam gaz çalışmaya devam
addd83 cnm arkadaşım hade test yap sen bakalım çıkar hamişsen hepimiz seviniriz bazı kişilerin geç çıkabiliyo ama çıkar artık inşallah hamişsindir cnm
haklısın canım fatmmaaaaa56 ve aycanın ki geç çıkmıştıı inş.benimkide öyle bişeydir biraz daha bekleyip doktora gidecem zaten bende kist var anladıgım kadarıyla kistle ilgili gecikmem galiba hayırlısı olsun hakkımızda inş.hepimiz hamiş olucaz senin bebişe arkadaş lazımmmm :=)
evet canım sağol.demin araştırma yaptım bu ilaç hakkında vajinal akıntı rahim florasının bozulmasına neden oluyormuş doktorlar bazen gebeliğin erken olması için vucüdun ph dengelemek için bu ilacı veriyormuş acaba banada o yüzden mi verdi ay çok sevindim bunu öğrenince inş flora mı ne düzelecekse düzelirde bu ay hamike kalırım
bu arada kızlarr aşk olsun kendı aranızda konusunuz bi hoşgeldınz nasılsnız bıle demedınız kırıldım acıkcası..bız herkesle konusuodk ama herkes bızmle konsmuo sanırım
bu arada kızlarr aşk olsun kendı aranızda konusunuz bi hoşgeldınz nasılsnız bıle demedınız kırıldım acıkcası..bız herkesle konusuodk ama herkes bızmle konsmuo sanırım
nenn bıze yazmadın kuzumm burada nasıll üüzlduk bılıomsun sennnn...bugn sabah kardesm yataktan cıkar cıkmaz mıdem bulandı ılk kez böle oluooo hamişler sizde oluo mu bölee.cunkum bacam ben dger hamişlgmde hiç bulantı yasamadımm
ta
tamamisrarın üzerıne sana darbe yok simdi benm dövecek baska brını bulmam lazımmm buldum beyazlım olumsuz karı onun olumsuz btun seylerını ele alıpp evire cevıreee dövmem lazımmm.....
Ayyy canım benimmm selammm, hoşgeldin aramızaaaaaaaaa, topiğin müdavimiyim ben doğru diyorsun ama 2 günlüğüne İstanbula bebek sevmeye gitmiştim. Ablam doğum yaptı 1 ay önce. Ondan giremedim canımmm. Yoksa çıkmam burdannn. Güzel sözlerin için çoook saol tatlım benimmmmmİyiki geldiin. İnşallah uğurlu gelir topik göbüşün bebiş dolar canikommmmmmm Kaçıncı denemen olucak buuu.
aaaaa aşk olsun cnm hoş geldiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?