MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

benim ovulasyon günüme 4 gün var ben bu ilacı 4 gün boyunca kullansam sonra bıraksam etki eder mi acaba 1 hap bile akıntıyı kesiyor diyorlar

4 gün varsa kullan canım bi sorun olmaz,4 gün sonra bırakırsın tam gaz çalışmaya devam

kan pazartesi verecem tekrardan adet olmazsam bakalım,normlde düzenli adet yaşarım ama geçen ocak ayında çalışmalara başlamadan yine bi gecikmem olmuştu doktora gitmiştim kist var ama önemli degil dedi galiba kistten diyorumm :=)

inş.canım ben senden çok ümitliyim inş.allah dileyen isteyen hiçbir kulunun kucagını boş bırakmasın aminnnn :=)

Perinin ağrıyor beliiiiiiiii,
Balon gibi memeleriiiiiii
Peki o kasık ağrısına ne demeliiiiiiii,
Bebiş yoksa Peri dellenmeliiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi kızlar gelin hadiiiii
Şenlendirelim topiğimiziiiii
Alpella Ayça Pidilga civcivleriiiiiii
Nerde kaldınız delirttiniz beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hamiş mamiş dinlemem, vallaha ıssıracam sizi
Siz gelin hele biiiiiiii

4 gün varsa kullan canım bi sorun olmaz,4 gün sonra bırakırsın tam gaz çalışmaya devam

evet canım sağol.demin araştırma yaptım bu ilaç hakkında vajinal akıntı rahim florasının bozulmasına neden oluyormuş doktorlar bazen gebeliğin erken olması için vucüdun ph dengelemek için bu ilacı veriyormuş acaba banada o yüzden mi verdi ay çok sevindim bunu öğrenince inş flora mı ne düzelecekse düzelirde bu ay hamike kalırım

addd83 cnm arkadaşım hade test yap sen bakalım çıkar hamişsen hepimiz seviniriz bazı kişilerin geç çıkabiliyo ama çıkar artık inşallah hamişsindir cnm

haklısın canım fatmmaaaaa56 ve aycanın ki geç çıkmıştıı inş.benimkide öyle bişeydir biraz daha bekleyip doktora gidecem zaten bende kist var anladıgım kadarıyla kistle ilgili gecikmem galiba hayırlısı olsun hakkımızda inş.hepimiz hamiş olucaz senin bebişe arkadaş lazımmmm :=)

cnm bnmde kist vardı ama çok şükür herşey yolunda ve normal dedi doktor o yüzden hamişde olabilirsin:))

bu arada kızlarr aşk olsun kendı aranızda konusunuz bi hoşgeldınz nasılsnız bıle demedınız kırıldım acıkcası..bız herkesle konusuodk ama herkes bızmle konsmuo sanırım

inşallah canım rabbim gönlüne versin,göbişin bebek dolsuuunnn

bu arada kızlarr aşk olsun kendı aranızda konusunuz bi hoşgeldınz nasılsnız bıle demedınız kırıldım acıkcası..bız herkesle konusuodk ama herkes bızmle konsmuo sanırım

kısss bacım kırılmaaa olurmu öyle şeyyy bacımmmm aşkolsunnn

Olsun anammmm bundada belki bulantin varrrrrrrrrr

Insallah kardesimmmmmmmmmmmmmm

ta

tamam israrın üzerıne sana darbe yok simdi benm dövecek baska brını bulmam lazımmmbuldum beyazlım olumsuz karı onun olumsuz btun seylerını ele alıpp evire cevıreee dövmem lazımmm.....

Anammmmmm ne diyonnnnnnnnnnnn zati kafayi yedim karnima basa basa

ya bak bisey diyecem elime böyle ufacik biesy geliyo ama nasil desem herhalde zeytin cekirdegi kadar parmagima geliyo ve yuvarlaniy parmagimin altinda

yoksa oooo birrrrrr oooooo birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yag pihtisi mi

Allah analı babalı,teyzeli büyütsün canım.
Güzel dileklerin için saol.
Benim denemeler biraz geç başladı,6 yıllık evliyim.öyle takıldık işte,gezdik tozduk,arada bazı sorunlar falan.
2012'ye girdik o halde neden bebiş olmasın dedik 4.denememiz olcak, bu hafta ekşın haftası hadi bakalım hayırlısı.

Kırılcak bişi yok sen gelir gelmez beyazlımla muhabbete başladın başka kimseyi de önemsemedin. Ondandır. Bu topikte kırılma darılma olmaz.

ben de farkettim kızlar hep birlikte yazışalım yaa ayrı ayrı gruplaşmayalım nitfen yanii

selam kızlaaaarrr,
nasılsınız?
bugün geçgeldim az.ama gidicem yine. temizlik yapıcam bugün...
ne var neyok?
hanny gittinmidra???

aaaaa aşk olsun cnm hoş geldiniz:))

hoşbulduk canım biz sadce sıcaklık dostluk istemstık cok mu sey istedıkk yoksaaa tesk edrm canım bu arada..kızzz addd83 sözum meclısten dısarıı sen bzizmlesın saol dostlugun içi senı cokk sevıourm kız sana sölemedım ben anlayanlar saolsnlar yazdı:)

Allahımmmmmmmmm PİDİLGAMMMMMMMMMMMM aşkımmmmmmm bebişşkommmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş. Nası özledim seniiiiiiii deliiiiimmm benimmmmm niye hiç giremedin dubailerden kuzummmmmmmm. Adet olmana üzüldüm ama bu ay olucak inşallah kuzummmmmmmmmmmmmmmmmm Ay naaptınn ne ettiiinnn senin şerefine patlasınnnnnnnnnnnnn bi mezdekeeeeeeeeeeeeeee ooohhhhhhhhhhhh oooohhhhhhhhhhhhhhh

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN PISICANLARRRR

OZLEDIMMMMM SIZIIIIIIIIII

tamamen kanamali bir hasta icin B grubu RH Kan araniyor durumundayimmmmmmmmmmmmmm olsunn aylar bitmedi yaaaaa nisanda calismalara devamm kiiiiiiiiii
baharla birlikte belkimmmm spermcanlar ve yumurtalar daha bi keyiflenirrrdeeee sarilisirlar artik ne diiimmmmmmmmmmmmm

nasilsinizzzzzzzzzzzz heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…