MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

valla ben bu topik açıldı açılalı takip ediyorum burda herkes biriyle yardımlaşıyor hamilelik haberi alınca seviniyor ya da düşük falan filan olunca üzülüyor ayrım yok hiç hissetmedim herkesin derdi aynı bebek sahibi olabilmek herkes birbirine yardım ediyor kimse kırılıp darılmasın hepimiz birbirimizin arkadaşıyız hepimizin derdi ortak

selam kızlaaaarrr,
nasılsınız?
bugün geçgeldim az.ama gidicem yine. temizlik yapıcam bugün...
ne var neyok?
hanny gittinmidra???

hosgeldın bacımmm yok anacm benım herıf yıne işe gtti bgn nrmalde ıznlydııı bır daha persmbeye kaldı bacımmm ....sende iice temzlk manyagı oldn benm gbıı evede kala kala tezm evlerı kazıoruz hee

hoşbuldum bacım.sen de az kırık değilsin hani

iyiz canım sen nasılsın nasıl gıdıoo valla benm kan grbu o olsayd hemn verrdım canımm...aynen calşmalara devam allahn ıznyle yakında göbişin bebisle dolsunn...

canim benimde kistim var

ama bak sende hamilesin ve cogu kisi kistle hamile kalabiliyo

hem engel olsa doktorda der onu mecburen yok etmeliyiz.

evet cnm hiç kafaya takmamak lazım kist falan bak ben allahımın izniyle korunmadığım ikinci ayımda hamiş kaldım sende hayırlısıyla en yakın zamanda kalırsın hatta belkide
kaldın bile:))

hosgeldın bacımmm yok anacm benım herıf yıne işe gtti bgn nrmalde ıznlydııı bır daha persmbeye kaldı bacımmm ....sende iice temzlk manyagı oldn benm gbıı evede kala kala tezm evlerı kazıoruz hee

poffff ne ümitlerle gelmiştimben yaaa
neyse ayın 5 inde kimde var kimde yok çıkar ortaya
kuzu yaa gardrobumu,bazanın altını düzenliimdedim bugün.
annemler gelicek memleketten 1-2 haftaya. iş kalmasın evde.gezip tozcam

öle de canım bi hosgeldınz dııp snra bı tansmak istesek bırbırmzle hal hatr sorsak ayrı sorunlar tasımıoruz bebek ama birlıkte hep berabr dertlşmıruz canım bölunms gbi hıssetık bızde dogal olarak kend aranzda konsunca canımm

ayyyy yerimmm bennn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende cokk ozledimmmmmmmmm
oralardaaaa giremedimde hic nete falannn catladimmm:))))))))
guzelll tatilll bittiiiiiiiiiiiii ayyy turkiyenin uzerinden gectikkk kizimmmmmmm dedimmmm kaptan beyy musait bi yerde inicuukkkkkkkkkk
ama duymadii beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kizimm mezdeke icin yenii figurlerde kaptimm arap ellerindeeeeeeeeee
bu arada oralarda meshur oluyodumm kizimmmmmm beni kendilerine benzettiler herhalll nerdeysee imza olayina giricukktukkkkkkk :)))
turk dizi manyagi olmuslar onlar yani gelemicektimm nerdeysemmm dusunn yanii
:)))))

kızlar ben kaçtım ooluşuma bişiler yedirip işime bakiim.
bitirince gelirim. öpüyorum hepppppinizi...

eeee pidilgam durumlar nasıl adet olmuşun cnm ama üzülme hamiş kalman yakındır kaç gündür gelse artık diyodum yaa

Hosgeldin fistikkkkkkkkkkkk

agzindan bal damliyo yine guluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Ayyyy ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaa

düsünmesi bile cok muhtesem bir duyguuuuuu

aynen bacımm...tamam o zamn gezmek varsa işin içinde temzlk yap ama bizide boş brakma dadlummm senı sevıorumm

canım sen niye böyle hissettin burdaki yazıları herkes görüyor isteyen bilgisi olan dertelerimize cevap veriyor ben bu topiğe bir aydır giriyorum hiç kimse bana hoşgeldin demedi ya da pek ender oluyor hoşgeldin lafı boşver takılma canım bunlara yazıları takip et yazış zaten sıcaklık olur zaten

Hahahha anlayan ben oluyorum bu halde sanırım. Çok güldürdün beni valla. Güzellik ben bu topiğin açılışından beri burdayım, seni de ilk kez görüyorum. Tek bi kişiyle muhabbet edip soyutlamışsın kendini zaten. Sana merhaba deme ihtiyacı duyacağım birşey yazmadın, muhabbet olur konuşuruz, niye bu kadar önemsedinki sana selam vermemi anlamadım Burda sıcacık bi dostluk kuruldu zaten, bizimlesin felan diyerek ayrımcılık yapmakta hiç hoş değil ayrıca. Topiğe 3 5 şey yazıp kendimizi komutan ilan etmeyelim lütfen.

Kizlar ya agzimda ara ara tad ozuklugu oluyoooo

yani bilmem hafif gripim ondan mi??

ama gecenlerdede bi ara oldu...

hamilelerde olur mu bu??

Hanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

anammmmmmmmmmmmmmmmm cevap verrrrrrrrr benim muayne sonuclarima ne diyon

yaa bide ben hamilelik modundan ciktimmmmm kafam daha rahatt yaaa burda kafayi yicezzzz bebisde bebisss
amannnn hayirlisi ne zamansa o zaman gelicektir zatennnnnnnn
valla eskisi kadar kafayi yormamaya karar verdimmmmmmmmmmmmm

cnmm bide varya tamm yaris gunuuu enn onemli gun bizim icinnn bi kalktimmm fiyttttttttttttt duduk sesiyle kirmizi kartla oyun disiiii eehh be beden dedim bugundee
ama olsun dedim sonra en azindan duzene girdi tamamen buida isarettirrr
kalk silkelen ve gunun tadini cikar arada aklima geldii sinir oldum ama sonra dedimm en onemli benimmmm kendimi uzmicemmm sallaaa
ya sabir dee:))))))

bakalim nisan , olmadiiii ekimden asagida kasim var :)))))))))))))))) die gider artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…