cnm bnmde kist vardı ama çok şükür herşey yolunda ve normal dedi doktor o yüzden hamişde olabilirsin:))
selam kızlaaaarrr,
nasılsınız?
bugün geçgeldim az.ama gidicem yine. temizlik yapıcam bugün...
ne var neyok?
hanny gittinmidra???
gidecem bacım gidecem bakemmm içerdeeeeeeeeeee neler oluyoorrrrrrrrrrrrrr :=) dövmeeeeeeee beniiiiiiiii zaten vuran vurmuş bide sen vurmaaaaaaaaaaaaa bacımmmmm :=)
hoşgeldin bacımmmmmmm bizde herşeyden var yok yok yaniiiiiiiiiiiii alayııı var burda seç begen takılllllllllllll :=)
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN PISICANLARRRR
OZLEDIMMMMM SIZIIIIIIIIII
tamamen kanamali bir hasta icin B grubu RH Kan araniyor durumundayimmmmmmmmmmmmmm olsunn aylar bitmedi yaaaaa nisanda calismalara devamm kiiiiiiiiii
baharla birlikte belkimmmm spermcanlar ve yumurtalar daha bi keyiflenirrrdeeee sarilisirlar artik ne diiimmmmmmmmmmmmm
nasilsinizzzzzzzzzzzz heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
selam kızlaaaarrr,
nasılsınız?
bugün geçgeldim az.ama gidicem yine. temizlik yapıcam bugün...
ne var neyok?
hanny gittinmidra???
canim benimde kistim var
ama bak sende hamilesin ve cogu kisi kistle hamile kalabiliyo
hem engel olsa doktorda der onu mecburen yok etmeliyiz.
evet cnm hiç kafaya takmamak lazım kist falan bak ben allahımın izniyle korunmadığım ikinci ayımda hamiş kaldım sende hayırlısıyla en yakın zamanda kalırsın hatta belkide
kaldın bile:))
hosgeldın bacımmm yok anacm benım herıf yıne işe gtti bgn nrmalde ıznlydııı bır daha persmbeye kaldı bacımmm ....sende iice temzlk manyagı oldn benm gbıı evede kala kala tezm evlerı kazıoruz hee
valla ben bu topik açıldı açılalı takip ediyorum burda herkes biriyle yardımlaşıyor hamilelik haberi alınca seviniyor ya da düşük falan filan olunca üzülüyor ayrım yok hiç hissetmedim herkesin derdi aynı bebek sahibi olabilmek herkes birbirine yardım ediyor kimse kırılıp darılmasın hepimiz birbirimizin arkadaşıyız hepimizin derdi ortak
Allahımmmmmmmmm PİDİLGAMMMMMMMMMMMM aşkımmmmmmm bebişşkommmmmmmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş. Nası özledim seniiiiiiii deliiiiimmm benimmmmm niye hiç giremedin dubailerden kuzummmmmmmm. Adet olmana üzüldüm ama bu ay olucak inşallah kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmAy naaptınn ne ettiiinnn senin şerefine patlasınnnnnnnnnnnnn bi mezdekeeeeeeeeeeeeeee ooohhhhhhhhhhhh oooohhhhhhhhhhhhhhh Eki Görüntüle 381695
GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN PISICANLARRRR
OZLEDIMMMMM SIZIIIIIIIIII
tamamen kanamali bir hasta icin B grubu RH Kan araniyor durumundayimmmmmmmmmmmmmm olsunn aylar bitmedi yaaaaa nisanda calismalara devamm kiiiiiiiiii
baharla birlikte belkimmmm spermcanlar ve yumurtalar daha bi keyiflenirrrdeeee sarilisirlar artik ne diiimmmmmmmmmmmmm
nasilsinizzzzzzzzzzzz heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
poffff ne ümitlerle gelmiştimben yaaa
neyse ayın 5 inde kimde var kimde yok çıkar ortaya
kuzu yaa gardrobumu,bazanın altını düzenliimdedim bugün.
annemler gelicek memleketten 1-2 haftaya. iş kalmasın evde.gezip tozcam
öle de canım bi hosgeldınz dııp snra bı tansmak istesek bırbırmzle hal hatr sorsak ayrı sorunlar tasımıoruz bebek ama birlıkte hep berabr dertlşmıruz canım bölunms gbi hıssetık bızde dogal olarak kend aranzda konsunca canımm
hoşbulduk canım biz sadce sıcaklık dostluk istemstık cok mu sey istedıkk yoksaaatesk edrm canım bu arada..kızzz addd83 sözum meclısten dısarıı sen bzizmlesın saol dostlugun içi senı cokk sevıourm kız sana sölemedım ben anlayanlar saolsnlar yazdı:)
kızlar ben kaçtım ooluşuma bişiler yedirip işime bakiim.
bitirince gelirim. öpüyorum hepppppinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?