- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
Hahahha anlayan ben oluyorum bu halde sanırım. Çok güldürdün beni valla. Güzellik ben bu topiğin açılışından beri burdayım, seni de ilk kez görüyorum. Tek bi kişiyle muhabbet edip soyutlamışsın kendini zaten. Sana merhaba deme ihtiyacı duyacağım birşey yazmadın, muhabbet olur konuşuruz, niye bu kadar önemsedinki sana selam vermemi anlamadımBurda sıcacık bi dostluk kuruldu zaten, bizimlesin felan diyerek ayrımcılık yapmakta hiç hoş değil ayrıca. Topiğe 3 5 şey yazıp kendimizi komutan ilan etmeyelim lütfen.
Kizlar ya agzimda ara ara tad ozuklugu oluyoooo
yani bilmem hafif gripim ondan mi??
ama gecenlerdede bi ara oldu...
hamilelerde olur mu bu??
Hanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
anammmmmmmmmmmmmmmmm cevap verrrrrrrrr benim muayne sonuclarima ne diyon
Ayyy kıyamammm geçerken kötü olmuşsundur yaaaa, skydiving yapsaydınız keşkee kocişle ekşın olurdu kızııım, Mezdekenin göbeğine düşmüşsünnnnnnnn banada öğretcen söz müüüayyyy yerimmm bennn seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende cokk ozledimmmmmmmmm
oralardaaaa giremedimde hic nete falannn catladimmm:))))))))
guzelll tatilll bittiiiiiiiiiiiii ayyy turkiyenin uzerinden gectikkk kizimmmmmmm dedimmmm kaptan beyy musait bi yerde inicuukkkkkkkkkk
ama duymadii beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kizimm mezdeke icin yenii figurlerde kaptimm arap ellerindeeeeeeeeee
bu arada oralarda meshur oluyodumm kizimmmmmm beni kendilerine benzettiler herhalll nerdeysee imza olayina giricukktukkkkkkk :)))
turk dizi manyagi olmuslar onlar yani gelemicektimm nerdeysemmm dusunn yanii
:)))))
canım sen niye böyle hissettin burdaki yazıları herkes görüyor isteyen bilgisi olan dertelerimize cevap veriyor ben bu topiğe bir aydır giriyorum hiç kimse bana hoşgeldin demedi ya da pek ender oluyor hoşgeldin lafı boşver takılma canım bunlara yazıları takip et yazış zaten sıcaklık olur zaten
Allah analı babalı,teyzeli büyütsün canım.
Güzel dileklerin için saol.
Benim denemeler biraz geç başladı,6 yıllık evliyim.öyle takıldık işte,gezdik tozduk,arada bazı sorunlar falan.
2012'ye girdik o halde neden bebiş olmasın dedik4.denememiz olcak, bu hafta ekşın haftası hadi bakalım hayırlısı.
tamam kardesm cok öptm gel hemn yafrumm
pardon sen anlamak istedgın seyı anlamssın canım istegın yere cek olayı kırıcı olma bence senı tınlamasam arkdas olmak istemzsem yada gder ark öle yazmazdım herhalde sen rahat ol kasma kendını konusmak istemedklerınle konusmuosn sen anlaşldı ben sohbet etmek için yazmstm arkj olmak içi hsgeldnz deseydınz ne olurdu yanı ayrıca bu yorumu begenen arkadaslar bu yorum begenılcek bişe deill aynısını siz yasaydınız aynı seyı düşünrdunuz tek taraflı bakmayın olaylara derim sadece....
Hahahha anlayan ben oluyorum bu halde sanırım. Çok güldürdün beni valla. Güzellik ben bu topiğin açılışından beri burdayım, seni de ilk kez görüyorum. Tek bi kişiyle muhabbet edip soyutlamışsın kendini zaten. Sana merhaba deme ihtiyacı duyacağım birşey yazmadın, muhabbet olur konuşuruz, niye bu kadar önemsedinki sana selam vermemi anlamadımBurda sıcacık bi dostluk kuruldu zaten, bizimlesin felan diyerek ayrımcılık yapmakta hiç hoş değil ayrıca. Topiğe 3 5 şey yazıp kendimizi komutan ilan etmeyelim lütfen.
söle güzel bacımm ne muayenesı tekrar yazarmsn tatlı arkadasm benımm
cnm aşk olsun anlayanlar falan yazdı demişsin ben sanada yazıyorum hep doktora git diyorum uyarıyorum ve buradaki herkesede yazmaya çalışıyorum bu topik ilk açıldığı zamanlardan beri buralardayım ve hepimiz birbirimize yazarız kimseden selam beklemeyiz direk konuya gireriz çünkü yakın hissederiz kendimizi birbirimize ayrımcılık yapanda hiç olmadı cnm zaten bu zaman kadar
pardon sen anlamak istedgın seyı anlamssın canım istegın yere cek olayı kırıcı olma bence senı tınlamasam arkdas olmak istemzsem yada gder ark öle yazmazdım herhalde sen rahat ol kasma kendını konusmak istemedklerınle konusmuosn sen anlaşldı ben sohbet etmek için yazmstm arkj olmak içi hsgeldnz deseydınz ne olurdu yanı ayrıca bu yorumu begenen arkadaslar bu yorum begenılcek bişe deill aynısını siz yasaydınız aynı seyı düşünrdunuz tek taraflı bakmayın olaylara derim sadece....
bak simdi karnimin orta kisminda böyle zeytin cekirdegi kadar falan bisey geliyo parmagima oynuyo böyle parmagin altinda yani hifice yuvarlaniyo
ama bilmem benim yag parcasi mi o anlamadim
beğenenlerden biri olarak cevap hakkımı kullanayım.
ben de topik açıldığından bu yana takip ediyorum ama sadece bugün yazabildim.beni de karşılayan bir iki arkadaş oldu.ama herkesten karşılama beklemek yanlış.burada olay spontane gelişir.kaldı ki herkes aynı frekansta olamaz.mutlaka kendine daha yakın bulacağın biri olacak. kompleks yapmanın manası yok.hayat paylaşınca güzeeell
canım sana sölemedım ben onu hiç konumadgmz arkdaslara söledım ben alınma sen üzerine destegn arkadslıgn içi cok saoll sen..canımanlamadnz bı hosgeldnz deseydıler daha sıcak olmazmıydı böle olnca yazaynca insanda yazamıo bse ortaya hopp atlar gbii sende benım açimdan baksaydın keske canım
Ayyy kıyamammm geçerken kötü olmuşsundur yaaaa, skydiving yapsaydınız keşkee kocişle ekşın olurdu kızııım, Mezdekenin göbeğine düşmüşsünnnnnnnn banada öğretcen söz müüüKür felan yapma bu ay sıkma kendini olucak bak görrrrrrrr
Çok saol canım benimm, amin. Olsun evliliğinin tadını çıkarmışsın ne güzel. Zamanı gelmiş artıkyeni başlamışssın sayılır canım. Genelde korunmayı bıraktıktan sonra 3. 4. aylarda felan oluyor. İnşallah bebeğin çok bekletmez annesini babasını arkadaşımmm. Burda hep görmek isterim seniii çok samimisin
canımmm arkadsm benım bak sertse ve elıne gelınce kayıyosa bebişin kesesı oinssss ya rabbimm yüzümüzü güldrr
neyse cnm boşverelim bunları burada dertlerimizi paylaşıyoruz sende katıl boşver uzamasın ben ilk geldiğimde merhaba arkadaşlar be de yeni katıldım falan demiştim öle konuya başlamıştım çok kafana takma hoşgeldin demediler diye sohpete katıl
canımmm arkadsm benım bak sertse ve elıne gelınce kayıyosa bebişin kesesı oinssss ya rabbimm yüzümüzü güldrr
mesaj yazdimm sana cnmcmmm :)))
ya sizin orda ankamall varyaa dubaidede dubaimall varr amaa sizinnn malli varyaa yer bitirir sindirir :)))))) superdiiiiiiiiiiii dee acaip pahali luks ve ucuktuuuuu
ayyy ayy ayyy yenii bilgilerr varmiiiiii havadiselrrrr
kiziimmm elmadass hemsocan mayista nar simitteyizz o zamana kadar sozum var hamis olmam lazim :))) sewwalcimmde gelicukkkkkk simitler bendenn ablosunuz olaraktann o zamana kadar gobusu doldurmaliyizzzzzz
yeni denemeleri olan var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
PERICIMMM bugun cilt bakim gunumuz ayriyetten haberin olsunnnnn yumurtali bakimimizla aksama super olucazzzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?