MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

pardon sen anlamak istedgın seyı anlamssın canım istegın yere cek olayı kırıcı olma bence senı tınlamasam arkdas olmak istemzsem yada gder ark öle yazmazdım herhalde sen rahat ol kasma kendını konusmak istemedklerınle konusmuosn sen anlaşldı ben sohbet etmek için yazmstm arkj olmak içi hsgeldnz deseydınz ne olurdu yanı ayrıca bu yorumu begenen arkadaslar bu yorum begenılcek bişe deill aynısını siz yasaydınız aynı seyı düşünrdunuz tek taraflı bakmayın olaylara derim sadece....

söle güzel bacımm ne muayenesı tekrar yazarmsn tatlı arkadasm benımm

Ayyy kıyamammm geçerken kötü olmuşsundur yaaaa, skydiving yapsaydınız keşkee kocişle ekşın olurdu kızııım, Mezdekenin göbeğine düşmüşsünnnnnnnn banada öğretcen söz müüü Kür felan yapma bu ay sıkma kendini olucak bak görrrrrrrr

Çok saol canım benimm, amin. Olsun evliliğinin tadını çıkarmışsın ne güzel. Zamanı gelmiş artık yeni başlamışssın sayılır canım. Genelde korunmayı bıraktıktan sonra 3. 4. aylarda felan oluyor. İnşallah bebeğin çok bekletmez annesini babasını arkadaşımmm. Burda hep görmek isterim seniii çok samimisin

tamam kardesm cok öptm gel hemn yafrumm

cnm aşk olsun anlayanlar falan yazdı demişsin ben sanada yazıyorum hep doktora git diyorum uyarıyorum ve buradaki herkesede yazmaya çalışıyorum bu topik ilk açıldığı zamanlardan beri buralardayım ve hepimiz birbirimize yazarız kimseden selam beklemeyiz direk konuya gireriz çünkü yakın hissederiz kendimizi birbirimize ayrımcılık yapanda hiç olmadı cnm zaten bu zaman kadar

Kizlar ne oluyooooo yaaaaa

anam

peri ve hany hamileler

hormonlara bak tavan yapmis

kizlarrrr yaa unutun simdi gitsin öpüsün hadi gitsin

şimdide bana laf geldi ya güzel arkaadşım bence uzatma sıcak ortam kurmak isteyen yazılara cevap verip konuya dahil olur zaten senin gibi hoşgeldin diyin bana diye kimse emri vaki yapmıyor isteyen zaten zaten hoşgeldin derdi sen olayı darıldım kimse bana slm vermedi tarzı yazı yazdın bunun yerine merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tanışalım desen daha doğru olurdu neyse

pericim böyle sert konusmasan daha güzel olmaz mı.. kimse kendini komutan falan ilan ettigi yok hany burda cok yardımcı oldu herkese takip ediyorum ben de..
benim de bircok sorularıma yanıt verdi cunku iki kere hamilelik geçirmiş biliyor bircok şeyi
sadece sizden bi selam beklemiş olmak cok bişey degil sanırım
böyle ters konusmalarla soguk rüzgarlar estirmeyelim lütfen

söle güzel bacımm ne muayenesı tekrar yazarmsn tatlı arkadasm benımm

bak simdi karnimin orta kisminda böyle zeytin cekirdegi kadar falan bisey geliyo parmagima oynuyo böyle parmagin altinda yani hifice yuvarlaniyo

ama bilmem benim yag parcasi mi o anlamadim

canım sana sölemedım ben onu hiç konumadgmz arkdaslara söledım ben alınma sen üzerine destegn arkadslıgn içi cok saoll sen..canımanlamadnz bı hosgeldnz deseydıler daha sıcak olmazmıydı böle olnca yazaynca insanda yazamıo bse ortaya hopp atlar gbii sende benım açimdan baksaydın keske canım

beğenenlerden biri olarak cevap hakkımı kullanayım.
ben de topik açıldığından bu yana takip ediyorum ama sadece bugün yazabildim.beni de karşılayan bir iki arkadaş oldu.ama herkesten karşılama beklemek yanlış.burada olay spontane gelişir.kaldı ki herkes aynı frekansta olamaz.mutlaka kendine daha yakın bulacağın biri olacak. kompleks yapmanın manası yok.hayat paylaşınca güzeeell

bak simdi karnimin orta kisminda böyle zeytin cekirdegi kadar falan bisey geliyo parmagima oynuyo böyle parmagin altinda yani hifice yuvarlaniyo

ama bilmem benim yag parcasi mi o anlamadim

canımmm arkadsm benım bak sertse ve elıne gelınce kayıyosa bebişin kesesı oinssss ya rabbimm yüzümüzü güldrr

ıdilga perisoko ohh be geldiniz mi sonunda.....özledik sizleri valla kızlar sakın sakın gitmeyin bidaha...bu topiği her gün açıyom her gün farklı kişiler eski arkadaşlar yok diye yazasım geelmiyordu...elmadas add beyazlım. jonguıl..genelde girenler....ben bir burdayım bir kasım anneleirnde idare ediyorum burası daha güzel benim için ama kimse yoktu ya
perisoko nasıl geçti kırk uçurma? sevdin mi yiğenini doya doya bakalım..
ıdilga sen tatildemisin yoksa ne güzel

dogru söluosun hayat oaylaşınca güzell...

neyse cnm boşverelim bunları burada dertlerimizi paylaşıyoruz sende katıl boşver uzamasın ben ilk geldiğimde merhaba arkadaşlar be de yeni katıldım falan demiştim öle konuya başlamıştım çok kafana takma hoşgeldin demediler diye sohpete katıl

mesaj yazdimm sana cnmcmmm :)))
ya sizin orda ankamall varyaa dubaidede dubaimall varr amaa sizinnn malli varyaa yer bitirir sindirir :)))))) superdiiiiiiiiiiii dee acaip pahali luks ve ucuktuuuuu

ayyy ayy ayyy yenii bilgilerr varmiiiiii havadiselrrrr

kiziimmm elmadass hemsocan mayista nar simitteyizz o zamana kadar sozum var hamis olmam lazim :))) sewwalcimmde gelicukkkkkk simitler bendenn ablosunuz olaraktann o zamana kadar gobusu doldurmaliyizzzzzz

yeni denemeleri olan var miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PERICIMMM bugun cilt bakim gunumuz ayriyetten haberin olsunnnnn yumurtali bakimimizla aksama super olucazzzzz :))

tamam canımbenım uzattıgm flan yok kımsede bana dedıgı kımse kendını komutan falan zannetmesınn herkes eşit ben artk kımseden slm beklemıorum cokta gereksız bişeyms öleyse böle o zamn ...sen nasılsn nasıl gdıo canım?

canımmm arkadsm benım bak sertse ve elıne gelınce kayıyosa bebişin kesesı oinssss ya rabbimm yüzümüzü güldrr

ne diyon sen beeeeeeeeeee

anam böyle parmaga gelecek kadar yani ve yuvarlaniyo

mesela parmagimi böyle asagi yukari getirip götürüyo onun üzerinde ve o altinda yuvarlaniyo ama dedigim gibi böyle ufak yani

öyle parmagin altinda hisediliyo yani tabi tam büyüklügü zaten söylenemez

ama evet var buuuuuuu

ve ben yag parcasidir diyorum yaaa

ama baska hic bir yerinde olmuyo göbegimin böyleeee

sadece o ufacik sey orada isteeeee

kızlar selam çok mide bulantım var yazacak dermanın bile yok kusuruma bakmayın

idilgamda bana selam vermedi bende onamı kırılsam acaba:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…