kızlar selam çok mide bulantım var yazacak dermanın bile yok kusuruma bakmayın
ıdilga perisoko ohh be geldiniz mi sonunda.....özledik sizleri valla kızlarsakın sakın gitmeyin bidaha...bu topiği her gün açıyom her gün farklı kişiler eski arkadaşlar yok diye yazasım geelmiyordu...elmadas add beyazlım. jonguıl..genelde girenler....ben bir burdayım bir kasım anneleirnde idare ediyorum burası daha güzel benim için ama kimse yoktu ya
perisoko nasıl geçti kırk uçurma? sevdin mi yiğenini doya doya bakalım..
ıdilga sen tatildemisin yoksa ne güzel
hany merhaba nasılsınseni eski topiklerden tanıyorummm
hany sen hamiş değilmiydin kuzum ya neler oldu merak ettim
cnm ne zman başladı mide bulantıların
idilgamda bana selam vermedi bende onamı kırılsam acaba:))))
ilk 4+0 da oldu bir daha olmadı sonra 5. haftadan beri hep var
ıdilga perisoko ohh be geldiniz mi sonunda.....özledik sizleri valla kızlarsakın sakın gitmeyin bidaha...bu topiği her gün açıyom her gün farklı kişiler eski arkadaşlar yok diye yazasım geelmiyordu...elmadas add beyazlım. jonguıl..genelde girenler....ben bir burdayım bir kasım anneleirnde idare ediyorum burası daha güzel benim için ama kimse yoktu ya
ne diyon sen beeeeeeeeeee
anam böyle parmaga gelecek kadar yani ve yuvarlaniyo
mesela parmagimi böyle asagi yukari getirip götürüyo onun üzerinde ve o altinda yuvarlaniyo ama dedigim gibi böyle ufak yani
öyle parmagin altinda hisediliyo yani tabi tam büyüklügü zaten söylenemez
ama evet var buuuuuuu
ve ben yag parcasidir diyorum yaaa
ama baska hic bir yerinde olmuyo göbegimin böyleeee
sadece o ufacik sey orada isteeeee
yerimmm seniii bennnnnnnnnnnnnnnnn hamiscannn :))) yazdimm kizzz dimekkiii beniii okumuyosunnnnnn ahanda all sana ben kirildimmm ennn buyugundennnn yazdim ya kizzz simitcide simitler benden dieeeeee
dustun gozumden kizimm yazdiklarimi okumuyosunnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))
mayista ordayimm insallahhhh
Ohhh hoşgeldin canım yaa, özledim senide çokkk.... Topik huzurunun kaçırılmaya çalışılması dışında keyfim yerinde.Çok güzel geçti kırk uçurma canımm. Nasıl tatlı bibebek görsen fındık fındıııkkk. Severken hep dua ettim. Resmen mucize yaa. Senin bulantın nasıl oldu canımm geçmiştir umarım
evet canım eskı topıkteydım ama artk hamiş degılım ben arkdasımm( bebegım karnım da öldu hayrlısı buyms ama cok acı cektım gectı şükürr evet bnde senı smdı tanıadm saol yazdgın merak ettn için canım sen ne yapıosn nasılsn ne var ne canımm?
Ohhh hoşgeldin canım yaa, özledim senide çokkk.... Topik huzurunun kaçırılmaya çalışılması dışında keyfim yerinde.Çok güzel geçti kırk uçurma canımm. Nasıl tatlı bibebek görsen fındık fındıııkkk. Severken hep dua ettim. Resmen mucize yaa. Senin bulantın nasıl oldu canımm geçmiştir umarım
amanda amann bebisimizzzzz buyuyoo resmennn ayyyyyy
yok be cnmm eve dondukkk tatildeyken giremedimm dun akasam girdim sizler yoktunuzz eyvahh dagildimi yoksaaa derkenn baktimm tamam kadro bugunnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben yine BAT a gectimmm :))))) bu ayyyy artikk altin vurusu yapicukkk insallahhhhhhhh
AAA YENI SLOGANIMIZII BULDUMMMMM PISICANLARRRRR
BAHAR DALLARI GIBIII PATLICUUUKKKKKKK HEPIMIZZ INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))))))))))
kız idilga Allah iyiliğini versin şimdi simit almaya gidiyorum canımı istettin
kımsenın burada huzursuzluk cıkartmaya niyetı yok çarpıtma bnce sen daha fazla....
ayyyy cnm ya üzüldüm hayırlısı olsunnnn inşallah çok bekletmez bebişin ....
bende tık yok hala öle gezip duruyorum ben aynıyım yaniiiii bi değişiklik yokkk
alpellacımmm bu günlerin tadını çıkarmaya bak miden bulansa bile ne güzel işte miden bulanıyo bebişin hissettiriyor kendinii
inşallahh bizlerinde en kısa zamanda bebişten dolayı bolbol midelerimiz bulanırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?