MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

amanda amann bebisimizzzzz buyuyoo resmennn ayyyyyy
yok be cnmm eve dondukkk tatildeyken giremedimm dun akasam girdim sizler yoktunuzz eyvahh dagildimi yoksaaa derkenn baktimm tamam kadro bugunnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada ben yine BAT a gectimmm :))))) bu ayyyy artikk altin vurusu yapicukkk insallahhhhhhhh

AAA YENI SLOGANIMIZII BULDUMMMMM PISICANLARRRRR

BAHAR DALLARI GIBIII PATLICUUUKKKKKKK HEPIMIZZ INSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :))))))))))

hany merhaba nasılsınseni eski topiklerden tanıyorummm
hany sen hamiş değilmiydin kuzum ya neler oldu merak ettim

evet canım eskı topıkteydım ama artk hamiş degılım ben arkdasımm( bebegım karnım da öldu hayrlısı buyms ama cok acı cektım gectı şükürr evet bnde senı smdı tanıadm saol yazdgın merak ettn için canım sen ne yapıosn nasılsn ne var ne canımm?

idilgamda bana selam vermedi bende onamı kırılsam acaba:))))

yerimmm seniii bennnnnnnnnnnnnnnnn hamiscannn :))) yazdimm kizzz dimekkiii beniii okumuyosunnnnnn ahanda all sana ben kirildimmm ennn buyugundennnn yazdim ya kizzz simitcide simitler benden dieeeeee
dustun gozumden kizimm yazdiklarimi okumuyosunnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))

mayista ordayimm insallahhhh

Ohhh hoşgeldin canım yaa, özledim senide çokkk.... Topik huzurunun kaçırılmaya çalışılması dışında keyfim yerinde.Çok güzel geçti kırk uçurma canımm. Nasıl tatlı bibebek görsen fındık fındıııkkk. Severken hep dua ettim. Resmen mucize yaa. Senin bulantın nasıl oldu canımm geçmiştir umarım

kızzzzinss bebiş ooo sert mıı kızz böle 3 paramgn altına gelecek kadar byuklukte bde bastrınca az sancı verıom kız heycan bastı anammmm

inşallah cnm kusura bakma takip ediyorum ama nasıl kaçırdım anlamadım tamam tamam hade benden olsun o zaman simitler:)))

kımsenın burada huzursuzluk cıkartmaya niyetı yok çarpıtma bnce sen daha fazla....

selam canim bekliyoruz iste

Yakinda olacaz Insallah tam kanka

ayyyy cnm ya üzüldüm hayırlısı olsunnnn inşallah çok bekletmez bebişin ....
bende tık yok hala öle gezip duruyorum ben aynıyım yaniiiii bi değişiklik yokkk

alpellacımmm bu günlerin tadını çıkarmaya bak miden bulansa bile ne güzel işte miden bulanıyo bebişin hissettiriyor kendinii
inşallahh bizlerinde en kısa zamanda bebişten dolayı bolbol midelerimiz bulanırrr

kız idilga Allah iyiliğini versin şimdi simit almaya gidiyorum canımı istettin

ayy mis gibi kokar o şimdi peri...hadi bakalım bebişte gördün bu ay iyice sevdin bol bol dua ettin ve dua aldım eminim...allah inşallah bu ay dualrını geri çevirmez arkadaşım...
ayrıca alpella da bayadır yoktu başka arkadaşlar topiği baya sahiplendi...bende sizlerde olmayınca hiç giresim gelmedi...

yeni bat sana uğur getirecek kelebekler gibi için pır pır olacak ve minicik melek gelip göbüşüne konacak

ilk 4+0 da oldu bir daha olmadı sonra 5. haftadan beri hep var

canım ben ne çektim o bulantıdan offf:26::26: sana tavsiyem miden boş kalmasın zorla da olsa ye ama tuzlu şeyler ye...benim bulantımı beyaz leblebi ve sarı leblebi bastırdı..çok şükür baya azaldı.. aç kalma alpellam.. yoksa daha kötü

ins canımm,,ins sendee yakında kalırsın canım belirtın falan varmı canımm..aynen olsunda mıdemz bulansın dıoruz ama ben kaçtr oluo bu ay hele su gnlerd e zor canım mide bulantsı hee ee anlat sende belrtı falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…