MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızzzzinss bebiş ooo sert mıı kızz böle 3 paramgn altına gelecek kadar byuklukte bde bastrınca az sancı verıom kız heycan bastı anammmm

ya anam bilmiyom ki yok yani o kadar byüklükte degil

annemi aradim diyo böyle 1 aylikken geliyormus ele hafif büyük diyo

hmmmm yok ya ozaman degil bende

tad bozuklugu oluyor mu hamilelerde agizda?

alpella canım sen galiba kuru incir kürü yapmıştın ben onu suda kaynatmadan kuru kuru yesem faydası olur mu ki canım .ya benim sulu şeyler içince midem bulanıyor şurup falan kullanamıyorum

aycaece kımsenın bişeyi sahıplendıgı falan yok burada alpella benı ii tanıo öle bi cabam yok sizde var sanırım o yazdıklarınıza baklırsa öle bi cabam olsaydı gder topık acardm burada ne işim var kendı kendınıze hıkayelr uydurmayın..... bişe yamıosanz bile hiç deilse yorumda yapmayın yapacaksaızda güzelce arkadasca yorum yapsaydınız bunu beklrdım sizden ama o kaabliyet olmadıgını gösterdınız.....

ya anam bilmiyom ki yok yani o kadar byüklükte degil

annemi aradim diyo böyle 1 aylikken geliyormus ele hafif büyük diyo

hmmmm yok ya ozaman degil bende

tad bozuklugu oluyor mu hamilelerde agizda?

evet canım agıznın tadı olnuo yedıgnden bse anlamıosun...

AMINNNNNNNNNNNN CNMMM insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh kelebegimiii bekliyorummmmmmmmmmmmmm :))))))

ben yaparimmm sizee simittt kislarrrrrrrrr burda simit yok ayran yokkkkkkk
siz boll boll yiyin simittt susamlari faydalii sizee yanindada bollllllllllllllllllll peynir ve ayrannnnnnnn

kızlar benim bat 31 mart olarak görünüyordu yaaa... sabah ayçayla konuştuk da o bana doğrusunu hesapladı, ben yanlış hesaplamıssım benim batım 2 Nisan aslında. 1 günlük gecikmem var, sabah test yaptım çıkmadı, çok moralim bozuldu, ama şimdid çok utandımmm, kocişim de bekleyip duruyor var mı birşey diye cumartesiden beri, yok yok diyorum. şimdi nasıl derim ben yanlış hesaplamışım diyeeee...
hala umudum var ama utandımmm

ne utanıosun canım bak 1 gun gecms düzenlı mı oluosun sen nralde canım?

evet canım agıznın tadı olnuo yedıgnden bse anlamıosun...

ben biraz grip oldum hayali adet basladigi günden beriiii

ondandir belki

anam kahve iciyom diyom bu ne ya bosu bosuna iciyom

tadini alamiyom ki

ayyy canim bende bilirim o duyguyu

insan nedense esine karsi umut verdiginde ve sonra püfffffff oldugunda icten ice utaniyoo

hanycim neden utanıyosun yanlış hesapladığını söyleme eşine cnm... allah herşeyin hayırlısını versin... rabbim gönlümüzdekini biliyo bizi çok üzmeden hemen armağanlarımızı gönderir bize inşallah....

alpella canım sen galiba kuru incir kürü yapmıştın ben onu suda kaynatmadan kuru kuru yesem faydası olur mu ki canım .ya benim sulu şeyler içince midem bulanıyor şurup falan kullanamıyorum

olmassss cnmmm suyunu iciceksinn haricindede yersen onu sen bilirsin ama kuru ayrii onu saracoglunun videolarina gir ordan bak dinle oyle yap bence yemek ayri suyu ayri demisti amad dinledim bennnnnn
ve faydasini gordugumede inaniyorum yaptim bennnn

yorum yapmak istemiyorum tatsızlık olmasın diye ama zorla yaptırtıyorsun hany. çok tatlılık arasan perinin yazdığı yorumu beğendik diye bize laf atmazdın.herkezin düşüncesi fikri zikri ayrı ben yorumu beğendim diye bana laf söyemezsin bence olayı çok kastın bu topikte ilk defa böyle bişey yaşıyorum

ya sen neden üstüne alınıyorsun herşeyi anlamadım ben...nerden biliyorsun senden bahsettiğimi

idilga simit ayran bayılırım yaaaaa..off olsa da yesek

bak yıne normale yoruo tubişş kız gelde sende kızz sunaaaa nie öle yook yookk diip duruosn sen belşrtıler bak allahın iznıyle var yaa rabbım hayrlsını versn ama belrtıere baksana hamişş belşrtılerı bnlarr

evet canım bi kere kaynatıp içtim ama az kaldı içimde ne varsa çıkarttım ez azından yumurtlama günlerimde dediğin gibi içeyim belki faydası olur 21 gün içemiyecem galiba :-(

şimdi şöyle bişey var canım....arkadaş nedense her seyi üstüne alınıyor demekki içten içe bişeyler var aklında...

kızlar bende pek katılımcı değilim ama hep yorumları okurum sakin olun şaşırdım bugün okuduklarıma ayrıca hany kötü bişey demiyor hep alttan alıyor uzatmayın hedef bebek için paylaşım.ayrıca biz eskiyiz konu sahipleniliyor filan denmesin konular herkese açık herkes konu açabilir neden başkasının konusu sahiplenilsin herkes ya bilgi aktarıyor ya da bilgi alıyor.lütfen sakin olun benimde kusuruma bakmayın ve lütfen bu yazdıklarımda tartışmaya sebep olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…