alpella canım sen galiba kuru incir kürü yapmıştın ben onu suda kaynatmadan kuru kuru yesem faydası olur mu ki canım .ya benim sulu şeyler içince midem bulanıyor şurup falan kullanamıyorum
şimdi şöyle bişey var canım....arkadaş nedense her seyi üstüne alınıyor demekki içten içe bişeyler var aklında...
yorum yapmak istemiyorum tatsızlık olmasın diye ama zorla yaptırtıyorsun hany. çok tatlılık arasan perinin yazdığı yorumu beğendik diye bize laf atmazdın.herkezin düşüncesi fikri zikri ayrı ben yorumu beğendim diye bana laf söyemezsin bence olayı çok kastın bu topikte ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Alpella ve pidilga özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz canlar...
Alpella ve pidilga özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz canlar...
bende artık kanaat getirdim evet bi derdi var ama ne heralde bugün ters günü bize çattı
canım suyu olması lazım galiba tam bilmiyorum bi araştır istersen
KIZLAR LÜTFEN YAA BU MESAJIMDAN SONRA KİMSEDEN BİRBİRİNE SATAŞMA İSTEMİYORUM VALLA BAKIN CANIMLA UĞRAŞIYORUM ZATEN ÇOK ÜZÜYORSUNUZ BENİ LÜTFEN KİMSENİN NİYETİ KÖTÜ DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞTUR LÜTFEN BİTSİN BURDA ÜZMEYİN BENİ
bak yıne normale yoruo tubişş kız gelde sende kızz sunaaaa nie öle yook yookk diip duruosn sen belşrtıler bak allahın iznıyle var yaa rabbım hayrlsını versn ama belrtıere baksana hamişş belşrtılerı bnlarr
hanycim neden utanıyosun yanlış hesapladığını söyleme eşine cnm... allah herşeyin hayırlısını versin... rabbim gönlümüzdekini biliyo bizi çok üzmeden hemen armağanlarımızı gönderir bize inşallah....
kızlar bende pek katılımcı değilim ama hep yorumları okurum sakin olun şaşırdım bugün okuduklarıma ayrıca hany kötü bişey demiyor hep alttan alıyor uzatmayın hedef bebek için paylaşım.ayrıca biz eskiyiz konu sahipleniliyor filan denmesin konular herkese açık herkes konu açabilir neden başkasının konusu sahiplenilsin herkes ya bilgi aktarıyor ya da bilgi alıyor.lütfen sakin olun benimde kusuruma bakmayın ve lütfen bu yazdıklarımda tartışmaya sebep olmasın.
bende artık kanaat getirdim evet bi derdi var ama ne heralde bugün ters günü bize çattı
bak bnde yamzk istemzdım ama yazdırıosunz sız yorumu begnemek ne demk katılıorum demek blmıosanz begenmeyın o zamn...bende ilk kez bölesını göruorum kendı kendınıze hıkayelr yorumlar flan ne bu.... ne sen nede yorumlarını üzrıne laınma dıe arkadsa söluorm daha bse yazmayın neyın nereye gttigi belli bosa yormayın kafanızı..tamam benım yazdklarıma artk cvp yazmayın ben sızın olumsuz yorumlarnızı umursamak istemıorum ama zorla cvp ver dıosnz...konu kapanmstr benım için
vuuuhhhhhhuuuuuuuuu sert rüzgarlar esiyor....
ben yorumları biraaz geç takip ediyorum da
kızlar ben burdaki paylaşımı ve beraberliği çok beğeniyorum... çok sık giremesem de takip ediyorum. lütfen hepimiz iyi niyetimizi koruyalım. herkes öpüşsün şimdiiiiiöpüşen yapmayı bilemiyorum idare edin
alpella sen benı taıosn sorun cıkartan bırı deılım ben nrmalde ama sadce bize hosgeldnz demelrını istedım olayı nerelere götrdulr bı kaç ksı bunu gayet de ii becerdıler..benım nıyetımı anlayan kışiler hosgldn yazard arkadsca konusrduk olur bterdı ama hala uzatıolr hala uzatıolr amacları farl herhaldee? ben senı üzmek istemem asla..
canım uzatan kendisi..senin yazdığın niye yanlış anlaşılsın ki...
derdi olmasa zaten böyle saptırtmaz....
kendi kendine üsütne alınan bozulan sensin..perisokonun slm verip vermemesi bu kadar mı etkiledi seni..böyle uzattın konuyu...sonra da bunu buraya yansıttın[/QU
bak hala uzatıosnuz ben belrlı kısıye deill sohbetım olmayan kişlere yazdım basmıo galıbaa sorunun nerden senın....
tamam canım biliyorum beni üzmek istemediğini yanlış anlaşılmalar oldu herhalde.. benim midem çok bulanıyor yazarken bile işkence çekiyorum siz devam edin lütfen
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kafayi yiyecemmmmmmmmmmm
ya bu ficudum bana nyie böyle oyun oynuyo yaaaa
anam o griptendir yaaaa öyle tad alamiyom
ve ara ara istahsizlik var
bacaklarda böyle nasil desemmmmm sanki spor yaparsi ya böyle bi agirlik var hafif suan oturuyorken
ve karnima basiyom ondan mi yoksa neyse sanki böyle yumurtalik kismindan hafifce kasiklara dogru giden hahifcik bir sizi var
offfffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa
annem diyo ki bebek bir aylikken falan ama o ne zamandan itibaren söylüyo onu sormadim
eger ki iliskiden sonra yani yimirtlanmadan sonrasini diyorsa daha nerdeyse 2 haftam falan var o döneme.
canım zeytın cekırdgı em cok ii gelıomuş deneyen kıslr sölemstı...bu arada benmle tarstmaya calışanlar benım için konu kapnmıstr ben anladım kımn ne yapmk istedgını herkes kendı işine baksın eskısı gbı isteye istyenle konussun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?