MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

alpella canım sen galiba kuru incir kürü yapmıştın ben onu suda kaynatmadan kuru kuru yesem faydası olur mu ki canım .ya benim sulu şeyler içince midem bulanıyor şurup falan kullanamıyorum

canım suyu olması lazım galiba tam bilmiyorum bi araştır istersen

KIZLAR LÜTFEN YAA BU MESAJIMDAN SONRA KİMSEDEN BİRBİRİNE SATAŞMA İSTEMİYORUM VALLA BAKIN CANIMLA UĞRAŞIYORUM ZATEN ÇOK ÜZÜYORSUNUZ BENİ LÜTFEN KİMSENİN NİYETİ KÖTÜ DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞTUR LÜTFEN BİTSİN BURDA ÜZMEYİN BENİ

bak bnde yamzk istemzdım ama yazdırıosunz sız yorumu begnemek ne demk katılıorum demek blmıosanz begenmeyın o zamn...bende ilk kez bölesını göruorum kendı kendınıze hıkayelr yorumlar flan ne bu.... ne sen nede yorumlarını üzrıne laınma dıe arkadsa söluorm daha bse yazmayın neyın nereye gttigi belli bosa yormayın kafanızı..tamam benım yazdklarıma artk cvp yazmayın ben sızın olumsuz yorumlarnızı umursamak istemıorum ama zorla cvp ver dıosnz...konu kapanmstr benım için

Alpella ve pidilga özel mesajlarınızı kontrol eder misiniz canlar...

pericim naber canım senlede konuşmadık hoşgeldin yiğenini sevmeye gitmiştin bol bol koklamışsındır allahım sanada nasip etsin en yakın zamanda ayrıca ilk günlerden beri buralardayız en güzel şeyleri dertlerimizi paylaşıyoruz bu gün ilk defa böle garip olaylar oldu

vuuuhhhhhhuuuuuuuuu sert rüzgarlar esiyor....
ben yorumları biraaz geç takip ediyorum da
kızlar ben burdaki paylaşımı ve beraberliği çok beğeniyorum... çok sık giremesem de takip ediyorum. lütfen hepimiz iyi niyetimizi koruyalım. herkes öpüşsün şimdiiiii öpüşen yapmayı bilemiyorum idare edin

perisoko bu arada ben regl oldum hemde 5 gün önceden senle bat aynıydı yanılmıyorsam test filan yaptın mı?

Kızlar buranın tadı kaçtıı. Sevdiğim insanlar kendilerini çok iyi biliyorlar ama ben burdan rahatsız olmaya başladım. Ne güzeldi eski halimiz. Neyse işin özü biz Pidilgayla yeni bi konu açtık, bikaç gündür düşünüyordum zaten ama belki düzelir diye bekledim. Artık burda yazmicam çok fazla. Biz burdan devam ediyoruz isteyen herkesi bekliyoruz. http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...a-hamis-kalmayan-kalmayacak.html#post23909701

Not: Linki vermek için Alpellamın iznini aldım. Zira burayı sabote etmek değil amacım. Seviyorum hepinizi bekliyoruz...

alpella sen benı taıosn sorun cıkartan bırı deılım ben nrmalde ama sadce bize hosgeldnz demelrını istedım olayı nerelere götrdulr bı kaç ksı bunu gayet de ii becerdıler..benım nıyetımı anlayan kışiler hosgldn yazard arkadsca konusrduk olur bterdı ama hala uzatıolr hala uzatıolr amacları farl herhaldee? ben senı üzmek istemem asla..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kafayi yiyecemmmmmmmmmmm

ya bu ficudum bana nyie böyle oyun oynuyo yaaaa

anam o griptendir yaaaa öyle tad alamiyom

ve ara ara istahsizlik var

bacaklarda böyle nasil desemmmmm sanki spor yaparsi ya böyle bi agirlik var hafif suan oturuyorken

ve karnima basiyom ondan mi yoksa neyse sanki böyle yumurtalik kismindan hafifce kasiklara dogru giden hahifcik bir sizi var

offfffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa

annem diyo ki bebek bir aylikken falan ama o ne zamandan itibaren söylüyo onu sormadim

eger ki iliskiden sonra yani yimirtlanmadan sonrasini diyorsa daha nerdeyse 2 haftam falan var o döneme.

yanlış hesaplayan bendim canımmm... iyi dileklerin için teşekkürler. aminnn hepimizeeeeeeeeeeeeee

canım uzatan kendisi..senin yazdığın niye yanlış anlaşılsın ki...

bende artık kanaat getirdim evet bi derdi var ama ne heralde bugün ters günü bize çattı

derdi olmasa zaten böyle saptırtmaz....

kendi kendine üsütne alınan bozulan sensin..perisokonun slm verip vermemesi bu kadar mı etkiledi seni..böyle uzattın konuyu...sonra da bunu buraya yansıttın

evet canım öle oldu braz benden bıraz karsımdakılerden oldu bu bana bı adım gelene ben on adım gıderım benı tanıyan arkadslar bılıo..

tamam canım biliyorum beni üzmek istemediğini yanlış anlaşılmalar oldu herhalde.. benim midem çok bulanıyor yazarken bile işkence çekiyorum siz devam edin lütfen

tamam canım biliyorum beni üzmek istemediğini yanlış anlaşılmalar oldu herhalde.. benim midem çok bulanıyor yazarken bile işkence çekiyorum siz devam edin lütfen

canım zeytın cekırdgı em cok ii gelıomuş deneyen kıslr sölemstı...bu arada benmle tarstmaya calışanlar benım için konu kapnmıstr ben anladım kımn ne yapmk istedgını herkes kendı işine baksın eskısı gbı isteye istyenle konussun.

yok canım annenın söledgı en son adet zamnnından bu yana olan zamnı da katarak söluo canımm ins hamişsndr yaaaa

Kızlar ben geldimmmmm
Keyifler nasıl? Maşallah listemiz ne çok kabarmışşş . Tüm yeni hamişlere hayırlı olsun. Çok hareket etmeyin, ev işlerini abartmayın, özellikle kolunuzu yukarı kaldıracak hareketlerden kaçının (cam silmek gibi...)

Benim bebiş iyi çok şükür. Sanırım bir iki ay sonra cinsiyeti belli olcak. Çok bir şikayetimiz yok, sabahları işyerine gelirken çektiğimiz servis faciaları dışında. dur kalk mahvoluyorum

Bebiş için çalışanlarr ! Umudu kesmek yok, çok üzerine düşmek te yok. Dualarım sizlerle, öpüyorum hepinizii

aa zeytin çekirdeği emmek mi çok ilginç bi deniyim zeytinden tiksinmediğim bi zaman.. çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…