MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canım saol ii dleklerı için sendee yıgenımıze cok ii bak allaha emanet olun ikinizde cok öptum:))

canım saol ii dleklerı için sendee yıgenımıze cok ii bak allaha emanet olun ikinizde cok öptum:))

sakın zetını cekırdgyle yutmayın zararlıı....hele sız hamişinszzz..

sağol canım çok teşekkür ederiz teyzesii
Ben yıllardır zeytini yerim sonra çekirdeğini yutarım. Vücutta hemen parçalanıyor ve özellikle bağırsak ve mide için çok faydalı.

Ben yıllardır zeytini yerim sonra çekirdeğini yutarım. Vücutta hemen parçalanıyor ve özellikle bağırsak ve mide için çok faydalı.

ne demek teyzesi yesın onu....ama ben cok ii bı dr duydum o cekırdk idrar torbalarını yırtıomuşş sakınn yutmayınn sakınn...

ne demek teyzesi yesın onu....ama ben cok ii bı dr duydum o cekırdk idrar torbalarını yırtıomuşş sakınn yutmayınn sakınn...

ne dmek teyzesi onu yesinn..ama ben cok ii bı dr duydum zetının cekırdgı idrar torbalarını yrtıomss her ii denen seyi yapmayın demştı zararlıyms o cokk...

anam benim face mace yok

ya bacim o ufacik sey kesin yag topcugudur

sonucta öyle ufacik bisey

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

tamam canım....ayy sen benı delı edıcksın heee gelıo terlık anacım nasıl bılımsn sey gbii isaret parmagının yarısına gelıo gelmıo elımıze senın de öle mı sert dgl mi

tamam canım....ayy sen benı delı edıcksın heee gelıo terlık anacım nasıl bılımsn sey gbii isaret parmagının yarısına gelıo gelmıo elımıze senın de öle mı sert dgl mi

Ya anam bak simdi al su O yu onu düsün orada ve parmagini koyuyosun bu O nun üzewrine faarzet

esimi aradim diyom yaaa bu kahvenin ben niye tadini alamiyom sabah sen ictin varmiydi tuahflik diyo yooo normaldi

anam ekmege reccel sürdüm yedim bak onun tadini aliyommmm

yani bilemiyecem

var bseler canım yaaa inanmıosn banaaa senn bekle görrsun senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…