- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
aa zeytin çekirdeği emmek mi çok ilginç bi deniyim zeytinden tiksinmediğim bi zaman.. çok sağol cnm
aa zeytin çekirdeği emmek mi çok ilginç bi deniyim zeytinden tiksinmediğim bi zaman.. çok sağol cnm
Kızlar ben geldimmmmm
Keyifler nasıl? Maşallah listemiz ne çok kabarmışşş . Tüm yeni hamişlere hayırlı olsun. Çok hareket etmeyin, ev işlerini abartmayın, özellikle kolunuzu yukarı kaldıracak hareketlerden kaçının (cam silmek gibi...)
Benim bebiş iyi çok şükür. Sanırım bir iki ay sonra cinsiyeti belli olcak. Çok bir şikayetimiz yok, sabahları işyerine gelirken çektiğimiz servis faciaları dışında. dur kalk mahvoluyorum
Bebiş için çalışanlarr ! Umudu kesmek yok, çok üzerine düşmek te yok. Dualarım sizlerle, öpüyorum hepinizii
canım zeytinin iyi gelmediği hiçbirşey yok. ben sürekli bir iki yutarım. yiyemiyorsan yut en azından bir bardak suyla.
yok canım annenın söledgı en son adet zamnnından bu yana olan zamnı da katarak söluo canımmins hamişsndr yaaaa
hmmmm
benim kafam iyice karisti
yok anam o orada bi yag parcasidir
canım saol ii dleklerı için sendee yıgenımıze cok ii bak allaha emanet olun ikinizde cok öptum:))
sakın zetını cekırdgyle yutmayın zararlıı....hele sız hamişinszzz..
sağol canım çok teşekkür ederiz teyzesii
Ben yıllardır zeytini yerim sonra çekirdeğini yutarım. Vücutta hemen parçalanıyor ve özellikle bağırsak ve mide için çok faydalı.
Ben yıllardır zeytini yerim sonra çekirdeğini yutarım. Vücutta hemen parçalanıyor ve özellikle bağırsak ve mide için çok faydalı.
seni varyaaa heee hayrr o bebiş inss yaaa olmsuz dusnmesene yaaabu arada bnm face yazmstm sende eklesene face varsa canm
canım uzatan kendisi..senin yazdığın niye yanlış anlaşılsın ki...
derdi olmasa zaten böyle saptırtmaz....
kendi kendine üsütne alınan bozulan sensin..perisokonun slm verip vermemesi bu kadar mı etkiledi seni..böyle uzattın konuyu...sonra da bunu buraya yansıttın[/QU
bak hala uzatıosnuz ben belrlı kısıye deill sohbetım olmayan kişlere yazdım basmıo galıbaa sorunun nerden senın....
bak sana o kadar yazdım hiçbirinde böyle tabirler kullanmadım..kiiiii kullanmayı çok iyi bilirim...ama edebimden ötürü kullanmıyorum....sen seviyesizliğini göstemiş oldunsana da bu yakışır
anam benim face mace yok
ya bacim o ufacik sey kesin yag topcugudur
sonucta öyle ufacik bisey
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bak sana o kadar yazdım hiçbirinde böyle tabirler kullanmadım..kiiiii kullanmayı çok iyi bilirim...ama edebimden ötürü kullanmıyorum....sen seviyesizliğini göstemiş oldunsana da bu yakışır
ya öleysem sen nie bana cvp yazmak için beynını zorluosun yazma artk konu kapanıo gelip karsma hala cvp yazıosn yazma arkadsm yazmaaaa
canım uzatan kendisi..senin yazdığın niye yanlış anlaşılsın ki...
derdi olmasa zaten böyle saptırtmaz....
kendi kendine üsütne alınan bozulan sensin..perisokonun slm verip vermemesi bu kadar mı etkiledi seni..böyle uzattın konuyu...sonra da bunu buraya yansıttın[/QU
bak hala uzatıosnuz ben belrlı kısıye deill sohbetım olmayan kişlere yazdım basmıo galıbaa sorunun nerden senın....
Hiçç canını sıkma Ayçam, mesajının altındaki ünlem kısmına kötü içerik olarak şikayet et. Çok ağır bir söz söylemiş. Çok geçmez banlanır
tamam canım....ayy sen benı delı edıcksın heee gelıo terlık anacım nasıl bılımsn sey gbii isaret parmagının yarısına gelıo gelmıo elımıze senın de öle mı sert dgl mi
Hiçç canını sıkma Ayçam, mesajının altındaki ünlem kısmına kötü içerik olarak şikayet et. Çok ağır bir söz söylemiş. Çok geçmez banlanır
cok güldürdunuz benıı:))))) istedgınızı yapin sizce tınnn mııı :))))))
Ya anam bak simdi al su O yu onu düsün orada ve parmagini koyuyosun bu O nun üzewrine faarzet
esimi aradim diyom yaaa bu kahvenin ben niye tadini alamiyom sabah sen ictin varmiydi tuahflik diyo yooo normaldi
anam ekmege reccel sürdüm yedim bak onun tadini aliyommmm
yani bilemiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?