tamam canım....ayy sen benı delı edıcksın heee gelıo terlık anacım nasıl bılımsn sey gbii isaret parmagının yarısına gelıo gelmıo elımıze senın de öle mı sert dgl mi
ortalıkmı karışmış benmi yanlış anladım noli da???
Ya anam bak simdi al su O yu onu düsün orada ve parmagini koyuyosun bu O nun üzewrine faarzet
esimi aradim diyom yaaa bu kahvenin ben niye tadini alamiyom sabah sen ictin varmiydi tuahflik diyo yooo normaldi
anam ekmege reccel sürdüm yedim bak onun tadini aliyommmm
yani bilemiyecem
var bseler canım yaaa inanmıosn banaaa senn bekle görrsun senn
Hiçç canını sıkma Ayçam, mesajının altındaki ünlem kısmına kötü içerik olarak şikayet et. Çok ağır bir söz söylemiş. Çok geçmez banlanır
he bu arad aycaece sıkayet etmezsen ayıp olurr...perıskoo arkadsının aklı yokmu o sıkayt etmeyı bılmıomu sana nolyo akıl vermye calışıosun smdi perısko sende bunu sikayet et olur mu :))) cok umursycam sankıı :)))
ben sna ne dıorum yafru sert mı dıorum kayıyo mu yer degstrıo mu yanii?
yaaa heeeee oynuyo parmagin altinda kayiyo yani parmagi üzerine getirdigimde diger yana kayiyo
ayyyyyyyyyyyyyyyy
tekrar kahve yaptimbu sefer sütsüz kokusu normal gibi ama tadi yine tuhaf yaaaa
bu ne yaaaaa
yemin ederim kuruntu degil
ne kayıyo noluyo ordaaaaaaaaaa
noluyoooo yaaa balda yedim bir tatli kasigi ohhh tadi ayni bal
pekmez yedim ayni ama kahveeee:26:
anam heee sert ama agri yok
istersen baldan de tat alma o bak herhlde alcan canımmm
anlamadim canim???
yahu balin tadi normal pekmezin normal reccelin normal kokularida normal
bi tek bu kahveye ne oluyoooo
Hahahha anlayan ben oluyorum bu halde sanırım. Çok güldürdün beni valla. Güzellik ben bu topiğin açılışından beri burdayım, seni de ilk kez görüyorum. Tek bi kişiyle muhabbet edip soyutlamışsın kendini zaten. Sana merhaba deme ihtiyacı duyacağım birşey yazmadın, muhabbet olur konuşuruz, niye bu kadar önemsedinki sana selam vermemi anlamadımBurda sıcacık bi dostluk kuruldu zaten, bizimlesin felan diyerek ayrımcılık yapmakta hiç hoş değil ayrıca. Topiğe 3 5 şey yazıp kendimizi komutan ilan etmeyelim lütfen.
ayrıca alpella da bayadır yoktu başka arkadaşlar topiği baya sahiplendi...bende sizlerde olmayınca hiç giresim gelmedi...
[/B]
Kızlar buranın tadı kaçtıı. Sevdiğim insanlar kendilerini çok iyi biliyorlar ama ben burdan rahatsız olmaya başladım. Ne güzeldi eski halimiz. Neyse işin özü biz Pidilgayla yeni bi konu açtık, bikaç gündür düşünüyordum zaten ama belki düzelir diye bekledim. Artık burda yazmicam çok fazla. Biz burdan devam ediyoruz isteyen herkesi bekliyoruz. http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...a-hamis-kalmayan-kalmayacak.html#post23909701
Not: Linki vermek için Alpellamın iznini aldım. Zira burayı sabote etmek değil amacım. Seviyorum hepinizi bekliyoruz...
canım arkadasım hoşgeldınn ne yaptın bakalımm yorulman dgl mııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?