MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aynen canım yorumlrını istedklerı yerlere cekıp kendılerınce hıkaye yazldr baska konu acmslarmıs gitsın orada kendı aralarnda konssunlar burada ayrımcılk yapan yokmus cok belli oldu aynı seylerden huzur34 de huzursuz old yapacak bişe yokk ama ortada sonuçta herseyy giden onlar oldu sen ona bakk stress falanda olma baskalrının yuzunden canım arkdasımm

yaAAAA BEN NE DİYİM NE DİYİM?
allah görüo. okadar canım sıkıldı ki yazılanlara, okurken yanıma gelip ağlayan oğluma tokat attım. üzüntüden aglıyorum.nasıl agladı yawrum yaa degermiydi??

yaAAAA BEN NE DİYİM NE DİYİM?
allah görüo. okadar canım sıkıldı ki yazılanlara, okurken yanıma gelip ağlayan oğluma tokat attım. üzüntüden aglıyorum.nasıl agladı yawrum yaa degermiydi??

asla degmeyen kişiler yuzunden küçük cocuk aglatılrmıı( bende cok sınırlendım ama yapacak bse yok neler söledilr okumusndur ama o seyi baslatana uyanlarda da kabahat cokkk ...yazıkk o kendını bse zannetms dgrelrıde pesındee allah göruo bu kadar insanı böle dışlamaya calışmak yazık ya böle kendı kendılerını dışladılar bıze gerek bıle kalmadan kendılerı yaptılar bize yapaya calştıkları seyı kendıkendlerıne yaptılarr..kardeşim ne üzül neden canın sıkılsın al smdı ogluşunu kucagına deki burada teyze var yakında onunla tanıscaz cok sevıo senıde ve cok öp kenanımızı :))

tamam artık canı sıkmaya gerek yok.
hepimiz arkadaşııııııııııızzzzzzzzzzz
isteyen orda isteyenburdaaaaaaaaaaa
hepinizi seviomm

hahahaha kafayi iyice yedimmmmmmm

af edersiniz popoda derece ölctüm ve 37,2

oturuyorum sabahtan beri yaptigim baska bisey yok....

hahahaha kafayi iyice yedimmmmmmm

af edersiniz popoda derece ölctüm ve 37,2

oturuyorum sabahtan beri yaptigim baska bisey yok....

heheheheeee ya ben napim.
negatif çıkıcak negatif çıkıcak die tutturuyom. gardrobun üstüne hurç koyarken dikkat ediom ya bebiş varsa bişi olmasın die.
sıyırdım ellaaaam
bende uyuttum ooluşu. temizliğe devam edicem. ara verince üşengeçlik bastı

yaaa öle sölemee iştee ya varsaaaa hee benı delı etmeyın ulennnnn dıkkatlı davrann kendnızeee

Merhaba
Bu mesajımdan sonra ikili polemikler devam ederse çok samimi olarak söylüyorum uyarı puanı vermeksizin artık cezalar verilmeye başlayacak(sabahtan beri zor bir süreçtesiniz diye kötü içerikleri dikkate almadık). 3-4 kişi ikili polemik yaşıyor ama bu polemiği başlıktaki herkese okutuyor. Umuyorum bu mesajımdan sonra konu kapanır...

Konu dışı mesajlardan dolayı rahatsızlık verilen üyelerden biz özür dileriz....

şu an itibariyle olan belirtileri yaziim,
piskolojik de olabilir ama,
kasıkta agrı,
agız tatsızlıgı,
sık sık idrara çıkma
sık sık acıkma
wcsıkıştıgımda hemen gitmezsem kasıklarım sancıyor. bu belirtimi deilmi anlayamadım ama

devam eden bir sürtüşme yokki ortada kazen bey?
konu çoktan kapandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…