MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

AA MART LA İLGİLİ İKİ TOPİK VARMIŞ GÖRÜYORUMKİ BURASI DAHA AKTİF:)

merhaba anneler bende geçtiğimiz cuma annecik adayı oldum.Susamım gelecek aralık ta inşallah.

hepimizin hayırlı olsun hamileliği

aayyyyyy negüzell
hayırlı olsun susamın canım
sağsalim kucagına alırsın inşallahhhhhhhhhhhh

hoşgeldın canımm tebrık edrımmm tatlı anne adayımızz allah saglgya kucagna almayı nasip etsın insss

Selam canimmmm Allah tamamina erdirsin

ahaaaaanda yeni bir hamile buldum

bacimmm ya benim kahveye karsi biseyim olustu

tadi bambaska ve kokusu:26:

adet denen seyide güya oldum ama normalden cok az:26:

ya arkadaşlar benim en son adet tarihim 17 şubat ben halen hasta olmadım tahlillerdede bişi yok cok kötüyümmmmmmmm işallah hamileyimdirrrrrrrrrrrrrrrrrrr

neden bu kadar gectıkı canımm benmde öle cok gcmıtı ve kan yaptıodm cıkmıopdu gec döllenme olms meger snra adetım 45 gunu gctıkten snra cıktı ayyyy inss hamişsnidrrr yaaa

koptumm ahanda hamiş buldumm kızlarr beyazlımı dınleyınn cok güldrcek bizi allah senıde güldrsun bölee

hamiş arkadsı bendee cok cokk tebrık edrım caımmm...kız bacım sendıkılerde belirtii hayatımmmm

belirti de boş belirti de olabilir.bide akıntımvar beyaz ve yoğun ama adet habersisigibime geleeyo
yarın test alioz ertesi sabah yapioz okeymi
huzur,ben,sen başka varmı yapaaaaaaaaaaaannnn

aayyyyyy negüzell
hayırlı olsun susamın canım
sağsalim kucagına alırsın inşallahhhhhhhhhhhh

inşallah tatlım hep beraber dileklerimize kavuşalımmm.

hoşgeldın canımm tebrık edrımmm tatlı anne adayımızz allah saglgya kucagna almayı nasip etsın insss

hoşbuldum cnm teşekkür ederimmm,inşallah sağlıkla doğar hepimizindkiiii

selam tatlımmmm, benim bat 29 şubat ben reglimden 1 hafta önce hiç bir belirti olmadan kahverengi kanla karşılaştım..uzun sürer sandım peçeteyle geçiştirecek kadar kısa süreli oldu 2 günde toplasan yarım saattir.

sonrasında gece terlemeler ve uyanmalar başladı.bide gözlerimde bulanık olduk..buğulu gibiydi gözlerim şimdi düzeldi onada dikkat ettt

belirti de boş belirti de olabilir.bide akıntımvar beyaz ve yoğun ama adet habersisigibime geleeyo
yarın test alioz ertesi sabah yapioz okeymi
huzur,ben,sen başka varmı yapaaaaaaaaaaaannnn

cıbıkcı geldıı aaanımmmmm yoık sanırsam bacım ...ama benım cıbkta cıkmyyy yaa ben çişimi begenmıo bu cıbıklarr afedrsnz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…