evet canım için rahatlasın bak en ufak örnek ben yaptrdım olmam gereken adet tarhden 15 gun snra düşün yanı snuç 938 di nramalde 1,5 aylık olması gerekıo ama gel gör kı kesede kanda azz noldu 4 haftalkms ögrendgm de gerıye 15 gn ee noldu gec döllenme salak o dr afardesn canm asla canını sıkma sevın sevınn
canım yaaa ne guzel moral verıyosunn vala keyfım daha cok yerıne geldıı..
cuma bı daha gel tekrarlayalım dedı testı ama gıtmıcem...salak kadın delik deşik ettı butun kollarımı:))))) bıraz bekleyıp haftaya normal kadın dogum doktoruna baslamayı dusunuyorum...sen ne dersın?
canım yaaa ne guzel moral verıyosunn vala keyfım daha cok yerıne geldıı..
cuma bı daha gel tekrarlayalım dedı testı ama gıtmıcem...salak kadın delik deşik ettı butun kollarımı:))))) bıraz bekleyıp haftaya normal kadın dogum doktoruna baslamayı dusunuyorum...sen ne dersın?
tesekur ederım bende aranıza yenı geldım ama hep takıp edıyordum
hem canım onları moral olsun dıe sölemdım gercek o canımm..bendee öle yapmstım hem ilk kanda snra 1 hfta bekleyıp kadn dguma gtmiştım canım öle yap en iyisi o cunkı yavrun içindee:)) önemlı olan buu
evt morla bozmak yooookkk ben de seni seviyorum canımm...evet kardesm moral bozmak yok birde pers yaparsn farklı test marksyla canmm ii kı üzlmedınn senı sevıorum kızzz mutlusn mutluyuz
yaaaaaaaaaaaaa
erken yaparsan öle oluuuuurrrr
çıkmaz ki benden ayrı. gör bak perşembe çıkıcak
evt morla bozmak yooookkk ben de seni seviyorum canımm...
tubiloşuummm dayanamadım kızz bi tane yapayım dedim hani ilk defa ya perşembeye tecrubeli şekilde yapayım diye yani ögreniyim test yapmayı diyeee yoksa seni beklemez olur muyuummm aaaaa
slm kizlar bende artik bebegim olsun istiyorum yaklasik 8 aydir korunmuyorum ben ama hala olmadi. adetlerim duzensiz oluyo acaba ondan mi? 1 kere doktora gitmistim yumurtaliklarim gayet iyi calistigini ve rahim agzinin gayet saglikli oldugunu soylemisti.bende 20 gunde bir hasta oluorum yada 23 gun oluyor sebebi bundan mi acabayardimci olun lutfen ne yapmaliyim ???
kızlar ben kan testini yaptım pozitif
ya hala midem bulanıyor biraz biraz batmalar da dewam arkadaş psikolojik desem kan yaptırdım idrar testi yaptım negatif sonucu görünce gecmesi lazım degil mi
ya bi de bu ay bebiş yoksa üstüne düşmicem bu konunun ayakları havaya kaldır yastık koy bele yat falan hiç bişey yapmıcam hatta hemen ayaga kalkcam oohh
cunku bir yanım yazı bebesiz geçirmek istiyo rahat gezmek istiyor yanii bilemedimm
ama korunmaya da el vermiyor yüregim napıyımmmmmm ???
ya hala midem bulanıyor biraz biraz batmalar da dewam arkadaş psikolojik desem kan yaptırdım idrar testi yaptım negatif sonucu görünce gecmesi lazım degil mi
ya bi de bu ay bebiş yoksa üstüne düşmicem bu konunun ayakları havaya kaldır yastık koy bele yat falan hiç bişey yapmıcam hatta hemen ayaga kalkcam oohh
cunku bir yanım yazı bebesiz geçirmek istiyo rahat gezmek istiyor yanii bilemedimm
ama korunmaya da el vermiyor yüregim napıyımmmmmm ???
selam yafri...
okudunmubenim bugünki mesajlarımı?
dayanamadım yaptım testi
amahalen bulantıbatma bende de devam ama mevsimsel felan olabilir...
ayyyyokadar rahatladımkiiii anlatamaam
yazı çok kolay ve özgür geçircem rabbimin izniyleeeee
slm canim ya aynen sana katiliyorum peki bisi sorcam eger hamis olsak ne zaman bulanmaya baslar ki mide benimde bulantim var cunku :)
hıı sen öle san saff:))))9hamişsin kardeeşim sennn ohh ohhh ohh yandan.nan benm yazgm msjda hmn cvp yaz
geldikanam geldikkkk
yarın bayram ettircenmibizeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?