aynen canım bnmde var 2 kez hamiş kaldm böle bulantı hç yasamadım hatta hiç bulantm olmadı am bunda varsa tabıı cok oluo bulantı nden bılmıorum ama
bilmiyorum ki hamişlerden bazıları yumurta döllenirken falan da bulanıyor diyordu sanırım yada döllendikten bi iki sonra ffalan ama bunyeye göre degişiyomuş bilmiyorum kiii offf yaa belim kasıgım batıyo hiç akıntım yok gögüzlerde sıfıt hassasıyet ve acı ama normalde olur adet yakını ama test yaptım negatiff hassaiyet 20 hcg falanmış testin anlamadım ya test yalan söylüyo ya da hamiş falan degilimslm canim ya aynen sana katiliyorum peki bisi sorcam eger hamis olsak ne zaman bulanmaya baslar ki mide benimde bulantim var cunku :)
selam yafri...
okudunmubenim bugünki mesajlarımı?
dayanamadım yaptım testi
amahalen bulantıbatma bende de devam ama mevsimsel felan olabilir...
ayyyyokadar rahatladımkiiii anlatamaam
yazı çok kolay ve özgür geçircem rabbimin izniyleeeee
hangi mesaja nan?
hamiş mamiş deilim beaaaaaaa
deli etme beniii
okadar oynadık ooluşumla bugün şıkır şıkır
çocuk kesin demiştir BU KARIYA NOLDUKAFAYI YEDİ HERALDE die
bilmiyorum ki hamişlerden bazıları yumurta döllenirken falan da bulanıyor diyordu sanırım yada döllendikten bi iki sonra ffalan ama bunyeye göre degişiyomuş bilmiyorum kiii offf yaa belim kasıgım batıyo hiç akıntım yok gögüzlerde sıfıt hassasıyet ve acı ama normalde olur adet yakını ama test yaptım negatiff hassaiyet 20 hcg falanmış testin anlamadım ya test yalan söylüyo ya da hamiş falan degilim
sus kızzz belkiii degerin yükselmemiştir daha hemen sevnme bakıyım sen reglimiz gelsin bi daha yapcaz.. ben yarın yapmıyım diyorum aslında bi gün daha bekliyim ne de olsa dün cıkmadı çizik
doktora söyledin mi düzensiz adet gördügünü? bunun için bi bakılsan daha iyi olur bence cunku düzensiz adet görmen demek düzünsiz yurmurtladıgını gösterir.. ya da sogan ve incir kürleri var onlarıda deneyebilirsin doktora gitmeden önce yine duzensizlik dewam ederse dr gdersin[/QUOT
saol canim ama o kur nasil ben bilmiyorum nasil kullanicam :S
inanmıyorum sanaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 383000
sus kızzz belkiii degerin yükselmemiştir daha hemen sevnme bakıyım sen reglimiz gelsin bi daha yapcaz.. ben yarın yapmıyım diyorum aslında bi gün daha bekliyim ne de olsa dün cıkmadı çizik
olur öleeeeeeee
kolay mı sandın bebiş büyütmeyiii
varlıgını her dakika belli edicek kuzu bu işin rajonu böleeeeeeeeee
aynen katılıorum canımm sus kızz tubı gelırsem yanınaa hee
ölee hadeyın smdı gidin adam akıllı oturum bebişlere zarar vermeyın...benı delı etmeyın ulennnn
o zaman napalımbiliomusun?
7 si günümüz ya?
o zamana kadarolmazsak 7 si sabah bidaa yaparuk olmamı
çooook beklersiniz
ben bebişimi uyuttum
sizde göbüşünüzdekilere mukayet olun bakiim
kuzey-güney izleeyok. siz ne izlionuz?
uff rajonda bılırlermıss ... götlulerryerım onlarn ben heryerını canlarım benımm...kızz valla saka bı yaa bugn evde kaçkez merdven cıktm indm sfra tasıdım karnım agrıdı snra smıdıde basladı sabhkı gbı bulantı
canım sogan kürünü saraçoglu anlatıyorda uzmantv de var gir bak istersen tam yapılısını hatırlayamadım şimdi orda güzelce anlatıyor 15 gün yapılacak sonra incir kürüne başlanacak onu anlatırım sana ben bu ay 10 gün yaptım ama bakalım faydası oldumu bilemiyorum yavas yavas umudumu yitirmiş olmalıyım ki rahat hareket etmeye başladım hiç kasmıyorum kendimi aman demiyorum sıkıldım bu ay bazı sebeblerden dolayı o yüzden hırsımdan cocuk istegim kactı galibasaol canim ama o kur nasil ben bilmiyorum nasil kullanicam :S
o zaman napalımbiliomusun?
7 si günümüz ya?
o zamana kadarolmazsak 7 si sabah bidaa yaparuk olmamı
bi yorum yapın nolur.30 aylık 1 tane oğlum var. ikinci çocuk için çok mu erken olur? 3 yaş 3 ay aradafar olursa birbirlerini kıskanırlar mı?
canım sogan kürünü saraçoglu anlatıyorda uzmantv de var gir bak istersen tam yapılısını hatırlayamadım şimdi orda güzelce anlatıyor 15 gün yapılacak sonra incir kürüne başlanacak onu anlatırım sana ben bu ay 10 gün yaptım ama bakalım faydası oldumu bilemiyorum yavas yavas umudumu yitirmiş olmalıyım ki rahat hareket etmeye başladım hiç kasmıyorum kendimi aman demiyorum sıkıldım bu ay bazı sebeblerden dolayı o yüzden hırsımdan cocuk istegim kactı galiba
olur bebegimm benim umudum azaldı gibi yaa bugun sitenin bahcesine inmiştik merdivenleri yürüyerek cıktım 5. kata koşarak hemde kalori yakayım az dedim yani umursamadım hiç BİT'imi (varsa eger tabi) cunku cok sinirliyim bi kaç gundur
bi yorum yapın nolur.30 aylık 1 tane oğlum var. ikinci çocuk için çok mu erken olur? 3 yaş 3 ay aradafar olursa birbirlerini kıskanırlar mı?
nan ne dikkat etmion sen???
bulantı iyidir ama karın agrın varsa yatdinlen.
yapin canım yapin siz benden habersız cok karar alıosnuz cok çişinizi cıbklara koyuysunuzzsizi yolarımm heee
valla ben sıze darbe planları yapıoum baskasını blmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?