MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

aynen canım bnmde var 2 kez hamiş kaldm böle bulantı hç yasamadım hatta hiç bulantm olmadı am bunda varsa tabıı cok oluo bulantı nden bılmıorum ama

olur öleeeeeeee
kolay mı sandın bebiş büyütmeyiii
varlıgını her dakika belli edicek kuzu bu işin rajonu böleeeeeeeeee

slm canim ya aynen sana katiliyorum peki bisi sorcam eger hamis olsak ne zaman bulanmaya baslar ki mide benimde bulantim var cunku :)
bilmiyorum ki hamişlerden bazıları yumurta döllenirken falan da bulanıyor diyordu sanırım yada döllendikten bi iki sonra ffalan ama bunyeye göre degişiyomuş bilmiyorum kiii offf yaa belim kasıgım batıyo hiç akıntım yok gögüzlerde sıfıt hassasıyet ve acı ama normalde olur adet yakını ama test yaptım negatiff hassaiyet 20 hcg falanmış testin anlamadım ya test yalan söylüyo ya da hamiş falan degilim

sus kızzz belkiii degerin yükselmemiştir daha hemen sevnme bakıyım sen reglimiz gelsin bi daha yapcaz.. ben yarın yapmıyım diyorum aslında bi gün daha bekliyim ne de olsa dün cıkmadı çizik

hangi mesaja nan?
hamiş mamiş deilim beaaaaaaa
deli etme beniii
okadar oynadık ooluşumla bugün şıkır şıkır
çocuk kesin demiştir BU KARIYA NOLDUKAFAYI YEDİ HERALDE die

:)) o kesın cocugu hişir ettın içerıne teyzenınn güzelııı anan senn kötuuu yawww

aynen katılıorum canımm sus kızz tubı gelırsem yanınaa hee

Son düzenleme:
sus kızzz belkiii degerin yükselmemiştir daha hemen sevnme bakıyım sen reglimiz gelsin bi daha yapcaz.. ben yarın yapmıyım diyorum aslında bi gün daha bekliyim ne de olsa dün cıkmadı çizik

o zaman napalımbiliomusun?
7 si günümüz ya?
o zamana kadarolmazsak 7 si sabah bidaa yaparuk olmamı

olur öleeeeeeee
kolay mı sandın bebiş büyütmeyiii
varlıgını her dakika belli edicek kuzu bu işin rajonu böleeeeeeeeee

uff rajonda bılırlermıss ... götlulerr yerım onlarn ben heryerını canlarım benımm...kızz valla saka bı yaa bugn evde kaçkez merdven cıktm indm sfra tasıdım karnım agrıdı snra smıdıde basladı sabhkı gbı bulantı

aynen katılıorum canımm sus kızz tubı gelırsem yanınaa hee

çooook beklersiniz

ölee hadeyın smdı gidin adam akıllı oturum bebişlere zarar vermeyın...benı delı etmeyın ulennnn

ben bebişimi uyuttum
sizde göbüşünüzdekilere mukayet olun bakiim
kuzey-güney izleeyok. siz ne izlionuz?

bi yorum yapın nolur.30 aylık 1 tane oğlum var. ikinci çocuk için çok mu erken olur? 3 yaş 3 ay aradafar olursa birbirlerini kıskanırlar mı?

nan ne dikkat etmion sen???
bulantı iyidir ama karın agrın varsa yatdinlen.

saol canim ama o kur nasil ben bilmiyorum nasil kullanicam :S
canım sogan kürünü saraçoglu anlatıyorda uzmantv de var gir bak istersen tam yapılısını hatırlayamadım şimdi orda güzelce anlatıyor 15 gün yapılacak sonra incir kürüne başlanacak onu anlatırım sana ben bu ay 10 gün yaptım ama bakalım faydası oldumu bilemiyorum yavas yavas umudumu yitirmiş olmalıyım ki rahat hareket etmeye başladım hiç kasmıyorum kendimi aman demiyorum sıkıldım bu ay bazı sebeblerden dolayı o yüzden hırsımdan cocuk istegim kactı galiba
o zaman napalımbiliomusun?
7 si günümüz ya?
o zamana kadarolmazsak 7 si sabah bidaa yaparuk olmamı

olur bebegimm benim umudum azaldı gibi yaa bugun sitenin bahcesine inmiştik merdivenleri yürüyerek cıktım 5. kata koşarak hemde kalori yakayım az dedim yani umursamadım hiç BİT'imi (varsa eger tabi) cunku cok sinirliyim bi kaç gundur

bi yorum yapın nolur.30 aylık 1 tane oğlum var. ikinci çocuk için çok mu erken olur? 3 yaş 3 ay aradafar olursa birbirlerini kıskanırlar mı?

canım aynısı ablamda var ve cok mutlu ilk de üzüldu ama kazara olmstu ama suan iyiki olms dıo brlıkte buyularr:))) sen basla bencee

kızz canımm neyın var nold kım kızdrdı ayoll

ev hanımıysan calışmıyorsan bence iyi yas farkı hem paylaşmayı ögrenirler tam oyun yaşlarında yalnızlık cekmezler biribrlerine destek olurlar belki ilk bi kaç ay kıskanclık olur olursa ama onun içinde hamişken aşılarsınız cocuga kardeşin olacak diye falan..
heee ama calışıyorsan zor olabilir sanırım ikisi de yaramaz olur bakım yasları olur zorlanırsın hem iş hem ev

yapin canım yapin siz benden habersız cok karar alıosnuz cok çişinizi cıbklara koyuysunuzz sizi yolarımm heee

he ya bu ara çok çiş telef ettik.
bünyem zayıfdüştü.
ayın 7sine kadar kendimi toplamam lazım

ne erkeni kızzzzz
benim oğlum 1,5 yaşında ben çokkk istedim ama bu ay olmadı.
bahara inşallah.
bence arayı çok açmamak lazım.
belki bir de kızın olur :)
dadından yenmez ayyyy çok güzel olur.
rabbimgönlünegöre versin inşallah canım...

valla ben sıze darbe planları yapıoum baskasını blmem

hahaayyyy kolaysa yap darbeyi.
o karnındaki bebişle yapma böle şeyler,kırılır sana, teyzesine sert çıkıyon deyeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…