MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

normalde çalışıyorum ama 8 ay önce işten ayrılmak zorunda kaldım.bebeği bu sene okul döneminde kreşe verip işe tekrar başlamayı düşünüyorum.bi yandan bebeğim olsun istiyorum.annelik duygularım ağır basıyo.diğer yandanda çooooooooooooook zorlanacağımı bildiğim için korkuyorum.ne yaparım bilmiyorum:S:S

nan noluyooooo
ne heves kaçmasııııı
sinirlenmeee sakin oooolllll
relaaaaaaaaaaxxxx :89:

bende bugün girdim sinirlilik pisikolecisineee ama ben adet olcaam için.bende ööle oluyo çünki.

hahha cok guldumm bncede toplayn bryerlrınızı hımmm bakımm anne benm için no prblem dıo hahha cocukta benm gbi hain cıktı gelıorum barzdan cok öptm sızı

çooook beklersiniz

ben bebişimi uyuttum
sizde göbüşünüzdekilere mukayet olun bakiim
kuzey-güney izleeyok. siz ne izlionuz?
valla biz bişe izlemiyoruz kocam saz calıyor görümce ve kaynanam ve kayınpederim türkü cıgırıyo ben de saz pek sevmedigim için internetin derinliklerine dalmış size laf yetiştiriyoeum laklaklak
kızz canımm neyın var nold kım kızdrdı ayoll

boşwer datlum yaa boş işlere sıkılıyorum işte cok hassasım ben sanırım ya da cok dolu oldugum için bardak ufacık bi damlayı bile tasırıyor artık ya hu
eltim hamiş MİŞ MİŞ MİŞ kaynanamlar burda bebek baskısı bunaltıyor beni elti bi taraftan telde sorar VAR MI BİŞEEEYY diye hiç sormazdı hamiş yaa şimdi
tamam Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kıskanmıyorum da daha önce boş gebelikle kurtaj oldu ben ne kadar üzüldüm ama o bana ne yapıyo
bende bugun kocise bu ay yoksa ara verelim mi dedim 3 gündür odaya gidip gidip zırlıyorum mala baglandım iyiceee psikolojim yerlerde sürünüyor

ilk önce karar vermelisin bence... kreşlerde cocukların psikolojisi bozuldugunu düşünüyorum biraz yani küçük cocukların.. cunku anne ilgisine sevgisine muhtaclar ama nerdeyse randevu alcak artık cocuklar anne babalarını görüp oyun oynamak için onlarla..
bence siz karar verin önce bebiş olursa calışmak cok zor olur hele de emzirirken

ama smdi eltıne bse sölıcemm neyse olmıcakk yapmasın bölee dengesızlık gelrsem oraya gecıırm bı tane ona felegı sasr valla bana bak sende aglam valla getrtme bnı oraya uzme bizi ya bu kadar aglama falan yakışkıo yaaa yapma ltfen takma kafana ins rabbim yakında sanada bızede nasip etcek yafrum yaa

aaahhhhh ahhhh seni çok iyi anlıyorum var ya...
benim elti de hamile. hemdehiç düşünmüodu hamileliği,
ben çocuk yapcam dediğimde gülmüştü.erken demişti.
bana nispet yapar gibi dediğim ay hamile kaldı.
seninki birde daha zor.
senin bebişin yok daha.
ama üzülme tatlım. ara da verme.
rabbim en kısa zamanda göndericek meleğinizi...
sıkıntılarını eşinle aranıza yansıtmamaya çalış.
kimseyi takmayın.
hayatınızamola vermeyin.
bak sen dedin,3-4 ayda ancak hamile kalınıyomuş die.
daha 3. ayındasın.
bebek bambaşkabişey. boşver yazı rahat geçirmeyi,
bebişini yap, o zaman her yaz daha güzel olucak.
ama bak ara verme okeymi?
kafana takmadıgın ay hamilesin. bunu da bil

nan noluyooooo
ne heves kaçmasııııı
sinirlenmeee sakin oooolllll
relaaaaaaaaaaxxxx :89:

bende bugün girdim sinirlilik pisikolecisineee ama ben adet olcaam için.bende ööle oluyo çünki.

napıyım yaa bilemedim ki ben de eltiminkiyle ikiz gibi büyücek olursa bide adettir hediyelik yapılır örülür falan biz çifte dügünle beraber evlendigimiz için herşeyimizi bir yapıyorlar kıskanclık olmasın diye bunda da öyle olcak ne öyle ikiz gibi aynı şeyleri örcekler falan çifter çifter sonra kıyaslamalar başlıcak senin ki kaç kilo boyu kac cm miş kızmıymış erkekmiymiş omu bumu herşey kıyaslanacak..
bi de yazı gezerek geçiremem diye korkuyorum (aslında bu bahane cok da umursadıgım söylenemez) asıl hırsım üstte yazdıklarım hırsımdan sinirimden simdi böyle bi düşünce basladı bende
bi de coook inatcı insanımdır kaynanam bebek yap bebek yap dedikçe korunasım geliyo yanii biri bişey deyince damarıma basında istesem bile tersini yaparım

ooofff kafam öyle karıştı kii kayınvalidemlerin gitmesini bekliyorum o derece yani normalde severdim gitmesinle derdim ama şimdi yalnız kalmak kendime kalmak istiyorum
psikiyatra gitmeyi düşünüyorum biraz rahatlıyım diye hem cocuk olursa ruhum saglıklı olmalı cok pimpirigim bi de yaa bişey olcaksa tam olsun istiyorum

ters yafruuu yerım senı takmaa sen işine bakk dedmm

tatlım ayyyyyyyyyyyyyyyyynen benim bebiş fikrinden uzaklaşmamın tek ve en büyük nedeni buyduuuuuu
seninki şukadar cm,benimkibukadar kilo,
yok sen bakamamışın yok benimki beyaz seninki esmer bla bla blaaaaaaaaaaaa
ben başıma gelecegi biliyorum.
sonuçta 2 sokak var arada çok yakınız
ve 7 yıldır tanıyorum.
ama benim bir bebişim var zaten.
eltimin se 3. çocugu.
ama sen aynı durumda deilsin.
sen kendi hayatına bak. kim ne yaparsa yapsın.bunlaryüzünden hayatını erteleme.
kim ne derse desiiiiiiiiiiiiiinnnnn Cennetin Çiçegi onlar. herkezin çocugu kendine.
belkisenin oğlun onun kızı olur bellimi olur

inşallah inşallah yaa ben o kadar istiyorum ki cocuk anlatamam deli gibi istiyorum hem de.. benim için hamilelikten şüphelenmek bile nimet yani muhteşem bi duygu cunku bi bucuk yıl bu duyguyu bile yaşayamadım ben.. 3 aydır şüphelenmek bile beni acaip mutlu ediyor sırf bu yüzden test yaptım dün negatif cıkacagını tahmin ediyordum o bile mutluluk verdi bana negatife güldüm ben resmen.. sebebini yazdıgım diger toipkleri gördüseniz anlamışınızdır belki bunu kimse bilmiyor ailede o yüzden de rahhat bırakmıyorlar yaa bi bıraksalar yakamı

inşallah bu ay vardır da bunları düşünme fırsatı vermez rabbim oldu derim düşünmem tabi dünkü testten sonra ne kadar umut kaldı bilemiyorum da silik cizgide mi cıkmaz yaa pfff

inşallah bu ay vardır da bunları düşünme fırsatı vermez rabbim oldu derim düşünmem tabi dünkü testten sonra ne kadar umut kaldı bilemiyorum da silik cizgide mi cıkmaz yaa pfff

sıkma canını tatlım yaaa
ayın 7 sinde testi tekrarlarız he
inşalllllllllllah bebişin seninledir....

inşallah tubişimmm inşallah evde bi test daha var sabah yapsam mı diyorum sonra vazgeciyorum bilemedim yarın 5 i ama ben ne zaman adet olmam lazım ki mart 7 sat şubat 7ydi ocak da 8 di şimdi bu ay kaç olması lazım ki anlamadım.. normalde ileri giderdi öne gelmeye başladı gibi işte

netten hesaplıyorum 5 nisan cıkıyor hatta bazı hesaplayıcılarda 4 cıkıyor.. 7 yi ben kendim diyorum hani digerleri gibi aynı olursa diye hangisini almak lazım

Son düzenleme:

bak hemen hesaplayalım netten,

buna göre ayın 5 i günün tatlım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…