- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
ev hanımıysan calışmıyorsan bence iyi yas farkı hem paylaşmayı ögrenirler tam oyun yaşlarında yalnızlık cekmezler biribrlerine destek olurlar belki ilk bi kaç ay kıskanclık olur olursa ama onun içinde hamişken aşılarsınız cocuga kardeşin olacak diye falan..
heee ama calışıyorsan zor olabilir sanırım ikisi de yaramaz olur bakım yasları olur zorlanırsın hem iş hem ev
bu ay 10 gün yaptım ama bakalım faydası oldumu bilemiyorum yavas yavas umudumu yitirmiş olmalıyım ki rahat hareket etmeye başladım hiç kasmıyorum kendimi aman demiyorum sıkıldım bu ay bazı sebeblerden dolayı o yüzden hırsımdan cocuk istegim kactı galiba
olur bebegimm benim umudum azaldı gibi yaa bugun sitenin bahcesine inmiştik merdivenleri yürüyerek cıktım 5. kata koşarak hemde kalori yakayım az dedim yani umursamadım hiç BİT'imi (varsa eger tabi) cunku cok sinirliyim bi kaç gundur
he ya bu ara çok çiş telef ettik.
bünyem zayıfdüştü.
ayın 7sine kadar kendimi toplamam lazım
ne erkeni kızzzzz
benim oğlum 1,5 yaşında ben çokkk istedim ama bu ay olmadı.
bahara inşallah.
bence arayı çok açmamak lazım.
belki bir de kızın olur :)
dadından yenmez ayyyy çok güzel olur.
rabbimgönlünegöre versin inşallah canım...
hahha cok guldummbncede toplayn bryerlrınızı
hahaayyyy kolaysa yap darbeyi.
o karnındaki bebişle yapma böle şeyler,kırılır sana, teyzesine sert çıkıyon deyeeeeee
valla biz bişe izlemiyoruz kocam saz calıyor görümce ve kaynanam ve kayınpederim türkü cıgırıyo ben de saz pek sevmedigim için internetin derinliklerine dalmış size laf yetiştiriyoeum laklaklakçooook beklersiniz
ben bebişimi uyuttum
sizde göbüşünüzdekilere mukayet olun bakiim
kuzey-güney izleeyok. siz ne izlionuz?
kızz canımm neyın var nold kım kızdrdı ayoll
normalde çalışıyorum ama 8 ay önce işten ayrılmak zorunda kaldım.bebeği bu sene okul döneminde kreşe verip işe tekrar başlamayı düşünüyorum.bi yandan bebeğim olsun istiyorum.annelik duygularım ağır basıyo.diğer yandanda çooooooooooooook zorlanacağımı bildiğim için korkuyorum.ne yaparım bilmiyorum:S:S
valla biz bişe izlemiyoruz kocam saz calıyor görümce ve kaynanam ve kayınpederim türkü cıgırıyo ben de saz pek sevmedigim için internetin derinliklerine dalmış size laf yetiştiriyoeum laklaklak
boşwer datlum yaa boş işlere sıkılıyorum işte cok hassasım ben sanırım ya da cok dolu oldugum için bardak ufacık bi damlayı bile tasırıyor artık ya hu
eltim hamiş MİŞ MİŞ MİŞ kaynanamlar burda bebek baskısı bunaltıyor beni elti bi taraftan telde sorar VAR MI BİŞEEEYY diye hiç sormazdı hamiş yaa şimdi
tamam Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kıskanmıyorum da daha önce boş gebelikle kurtaj oldu ben ne kadar üzüldüm ama o bana ne yapıyo
bende bugun kocise bu ay yoksa ara verelim mi dedim3 gündür odaya gidip gidip zırlıyorum mala baglandım iyiceee psikolojim yerlerde sürünüyor
çok özletme kendiniiii çabuk gel hee :)
valla biz bişe izlemiyoruz kocam saz calıyor görümce ve kaynanam ve kayınpederim türkü cıgırıyo ben de saz pek sevmedigim için internetin derinliklerine dalmış size laf yetiştiriyoeum laklaklak
boşwer datlum yaa boş işlere sıkılıyorum işte cok hassasım ben sanırım ya da cok dolu oldugum için bardak ufacık bi damlayı bile tasırıyor artık ya hu
eltim hamiş MİŞ MİŞ MİŞ kaynanamlar burda bebek baskısı bunaltıyor beni elti bi taraftan telde sorar VAR MI BİŞEEEYY diye hiç sormazdı hamiş yaa şimdi
tamam Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin kıskanmıyorum da daha önce boş gebelikle kurtaj oldu ben ne kadar üzüldüm ama o bana ne yapıyo
bende bugun kocise bu ay yoksa ara verelim mi dedim3 gündür odaya gidip gidip zırlıyorum mala baglandım iyiceee psikolojim yerlerde sürünüyor
nan noluyooooo
ne heves kaçmasııııı
sinirlenmeee sakin oooolllll
relaaaaaaaaaaxxxx :89:
bende bugün girdim sinirlilik pisikolecisineee ama ben adet olcaam için.bende ööle oluyo çünki.
aaahhhhh ahhhh seni çok iyi anlıyorum var ya...
benim elti de hamile. hemdehiç düşünmüodu hamileliği,
ben çocuk yapcam dediğimde gülmüştü.erken demişti.
bana nispet yapar gibi dediğim ay hamile kaldı.
seninki birde daha zor.
senin bebişin yok daha.
ama üzülme tatlım. ara da verme.
rabbim en kısa zamanda göndericek meleğinizi...
sıkıntılarını eşinle aranıza yansıtmamaya çalış.
kimseyi takmayın.
hayatınızamola vermeyin.
bak sen dedin,3-4 ayda ancak hamile kalınıyomuş die.
daha 3. ayındasın.
bebek bambaşkabişey. boşver yazı rahat geçirmeyi,
bebişini yap, o zaman her yaz daha güzel olucak.
ama bak ara verme okeymi?
kafana takmadıgın ay hamilesin. bunu da bil
napıyım yaa bilemedim ki ben de eltiminkiyle ikiz gibi büyücek olursa bide adettir hediyelik yapılır örülür falan biz çifte dügünle beraber evlendigimiz için herşeyimizi bir yapıyorlar kıskanclık olmasın diye bunda da öyle olcak ne öyle ikiz gibi aynı şeyleri örcekler falan çifter çifter sonra kıyaslamalar başlıcak senin ki kaç kilo boyu kac cm miş kızmıymış erkekmiymiş omu bumu herşey kıyaslanacak..
bi de yazı gezerek geçiremem diye korkuyorum (aslında bu bahane cok da umursadıgım söylenemez) asıl hırsım üstte yazdıklarım hırsımdan sinirimden simdi böyle bi düşünce basladı bende
bi de coook inatcı insanımdır kaynanam bebek yap bebek yap dedikçe korunasım geliyo yanii biri bişey deyince damarıma basında istesem bile tersini yaparım
napıyım yaa bilemedim ki ben de eltiminkiyle ikiz gibi büyücek olursa bide adettir hediyelik yapılır örülür falan biz çifte dügünle beraber evlendigimiz için herşeyimizi bir yapıyorlar kıskanclık olmasın diye bunda da öyle olcak ne öyle ikiz gibi aynı şeyleri örcekler falan çifter çifter sonra kıyaslamalar başlıcak senin ki kaç kilo boyu kac cm miş kızmıymış erkekmiymiş omu bumu herşey kıyaslanacak..
bi de yazı gezerek geçiremem diye korkuyorum (aslında bu bahane cok da umursadıgım söylenemez) asıl hırsım üstte yazdıklarım hırsımdan sinirimden simdi böyle bi düşünce basladı bende
bi de coook inatcı insanımdır kaynanam bebek yap bebek yap dedikçe korunasım geliyo yanii biri bişey deyince damarıma basında istesem bile tersini yaparım
ama smdi eltıne bse sölıcemm neyse olmıcakk yapmasın bölee dengesızlık gelrsem oraya gecıırm bı tane ona felegı sasr valla bana bak sende aglam valla getrtme bnı oraya uzme bizi ya bu kadar aglama falan yakışkıo yaaa yapma ltfen takma kafana ins rabbim yakında sanada bızede nasip etcek yafrum yaa
tatlım ayyyyyyyyyyyyyyyyynen benim bebiş fikrinden uzaklaşmamın tek ve en büyük nedeni buyduuuuuu
seninki şukadar cm,benimkibukadar kilo,
yok sen bakamamışın yok benimki beyaz seninki esmer bla bla blaaaaaaaaaaaa
ben başıma gelecegi biliyorum.
sonuçta 2 sokak var arada çok yakınız
ve 7 yıldır tanıyorum.
ama benim bir bebişim var zaten.
eltimin se 3. çocugu.
ama sen aynı durumda deilsin.
sen kendi hayatına bak. kim ne yaparsa yapsın.bunlaryüzünden hayatını erteleme.
kim ne derse desiiiiiiiiiiiiiinnnnn Cennetin Çiçegi onlar. herkezin çocugu kendine.
belkisenin oğlun onun kızı olur bellimi olur
inşallah bu ay vardır da bunları düşünme fırsatı vermez rabbim oldu derim düşünmem tabi dünkü testten sonra ne kadar umut kaldı bilemiyorum da silik cizgide mi cıkmaz yaa pfff
inşallah bu ay vardır da bunları düşünme fırsatı vermez rabbim oldu derim düşünmem tabi dünkü testten sonra ne kadar umut kaldı bilemiyorum da silik cizgide mi cıkmaz yaa pfff
inşallah tubişimmm inşallah evde bi test daha var sabah yapsam mı diyorum sonra vazgeciyorum bilemedimyarın 5 i ama ben ne zaman adet olmam lazım ki mart 7 sat şubat 7ydi ocak da 8 di şimdi bu ay kaç olması lazım ki anlamadım.. normalde ileri giderdi öne gelmeye başladı gibi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?