netten hesaplıyorum 5 nisan cıkıyor
evet canım aynen. istersen yapabilirsin sabah.
yok bekliim günüm geçerse yapiim diosan o da olur canım.
geçen gn yaptıgın testle aynı markamı elindeki test?
evet aynı marka dbest marka eşim almış .. güvenilir mi bilgin var mı? 20hcg hassasiyeti varmış öyle yazıyor üzerinde dün cıkmadı ama sabah idrarıyla yapmamıştım akşam 3 saat tutup yapmıştım
ya bi de eger gördügüm leke dogruysa kahverengi perşembe günüydü ama artık ondan da emin degilim üstünden vakit geçince dogrumu gördüm bana mı öyle geldi diye düşünmeye başladım
eger dogru gördüysem yarın üzerinden bi hafta geçmiş olacak.. yanlış gördüysem ( çünkü bi damlaydı emin bile olmadım sanki) yine de cıkar mı varsa ooff bilmiyorum ki yaa
o markayı bilmiyorum da bebe time var.o pek iyi deil diye biliyorum.
tatlım sabah idrarı herzaman daha iyi sonuç veriyor.
istersen sabah yapabilirsin?
geçen gn yaptıgın testle aynı markamı elindeki test
bncede canım tubının degı gbı yap........canımm ben ne yapim gercekten bıraz daha beklım mı
en garantili anlayacagın yol nebiliomuusun?
yarın adet olmaman.
o zaman herşey açıga çıkar zaatiiiiiiiii :)
hesaplayıcılara göre bugun veya yarın olmam lazım yumurtladıgım günü düşününce de 14. gün bugun yarın gibi.. sabah yapayım bakayım cıkmazsa beklerim olmazsam başka markayla tekrar denerim
bncede canım tubının degı gbı yap........canımm ben ne yapim gercekten bıraz daha beklım mı
sen beni dellendirecen ucaga atlayıp geliyim de götüreyim seni hastaneye yaa artık kızım gitsene neyi bekliyorsun sen artıııııkkkk furacagum seni daaaa
teselli melegimizsin sen bizim
NAAAAAAAAAANNNNNNNNN beni deli etmeeeeeeeee
yarın gidiosun dr a okadarrrrrrrrr
üf yaa yeteeerrr
sen beni dellendirecen ucaga atlayıp geliyim de götüreyim seni hastaneye yaa artık kızım gitsene neyi bekliyorsun sen artıııııkkkk furacagum seni daaaa
teselli melegimizsin sen bizim
gel kız dövelim şunu diiiiiiiicemdeeeeeeee
bebişine yazık
artık bize bayram ettirse yaaaaa mannak şey gitmio ki dr a bu ne sabırdır yaaa
tubişim varya hany benim yasadıgım semtte yazıyormuş istanbulda evlenmeden önceki semtimiz yanihatta aynı okuldan geçmişiz aynı yıllarda ama tanısmak bugune nasipmiş :)
siz kaynatın ben cıkıyorum canlarım hayırlı geceler sabah testi yaparım inşallah
öpüldünüz byby
NAAAAAAAAAANNNNNNNNN beni deli etmeeeeeeeee
yarın gidiosun dr a okadarrrrrrrrr
üf yaa yeteeerrr
tamam bacım kızma sakın oll:26::26:
MALESEF KIRMIZIII GELDİİ5: OFFFFFFFF NASİP DEĞİLMİŞ ÇOOKK UMUTLANMIŞTIMMM HAYIRLISI NEYSE O OLSUNN ((ALPELLA BENİDE EKLERMİSN TATLIM 4 NİSAN BAT:29 HAMİŞŞ OLAN ARKADAŞALRR TEBRİKLERR ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?