MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

canımm sakın üüzlmee allahın iznyle bır daha kı ay olacak canımm

teşekkürler canım amin inşallah ama çokkkk fena bir durumdayım resmen dipe çoktüm gibi inşallah en yakın zamnda toparlanırımm allah herkeze hayırlısnı nasip etsinn bana inşallahhh((((((((((((((((((

gel kız dövelim şunu diiiiiiiicemdeeeeeeee
bebişine yazık
artık bize bayram ettirse yaaaaa mannak şey gitmio ki dr a bu ne sabırdır yaaa

huzur tubi beyazlım sizi cokk sevıorumm bee sızde benım canlarımsınızz valla ne güzel arkads oldk hep brlıktee yaaa hepimz kocaman bir aile oldukk yaa duygulandım hee:)) cok öpuorum sızı yataklarnzdayken kardeslerım benımm dunyanın en şanslı delisiyım ben

teşekkürler canım amin inşallah ama çokkkk fena bir durumdayım resmen dipe çoktüm gibi inşallah en yakın zamnda toparlanırımm allah herkeze hayırlısnı nasip etsinn bana inşallahhh((((((((((((((((((

amin canım insss ...yaa kardesımm öle söleme ne olur ya bende senın gbi adet oldgm zamn moralım bozuluodu ama bak snra oldu kaldım smdı kalmasamda ama inanıorum rabbim hepimize nasıp edcek sabr ve mutluluk da cok önemlı hadı gülll

hany sen gitmedinmi doktora bacım napıyosun iyimisin benim halen bişiyok

yok bacım kızlarda bana kızolar ya ne sabr dıe ama gunum yarın canımmm valla gayet ii im oh ohh olma olmaa adett yandan yandannn ins hayrlı seyler var sendee hamişsin inss sendee rabbım hakkımzda hyrlsını vrsın..belrtıler varmı hala yada yenı cıkann:26:

yatmadımkiiiiiiiiiiiiiii yatmadımkiiiiiiiiiiiiii
tatlı krizlerindeyim.
dinmek bilmiyor.
sen napiin bu saatte?
gitde yatsana?
benim herif daha gelmedi.onu bekliorumben.
sengit yatkisabah erkenden dr a git

yarın kesin git ama yok canım ben gitmedim aradım bir hafta dedi bugün test yaptım gene cıkmadı adet olcakmışım gibi bişiy yok ama cok tuvalete gidiyorum iştahımda kesildi bide belim arıyor ara sıra

gadın akşam akşam duygusala bagladı yaw :44:
hamilemidir nedir

şaka len şaka bende seni sefiyommmmmmmmmmm

yatmadımkiiiiiiiiiiiiiii yatmadımkiiiiiiiiiiiiii
tatlı krizlerindeyim.
dinmek bilmiyor.
sen napiin bu saatte?
gitde yatsana?
benim herif daha gelmedi.onu bekliorumben.
sengit yatkisabah erkenden dr a git

benımkını doyurdum yanı bsler atıştrdık bende sbah kahvltlaydım ii yapuosn bnmde canım kaymaklı ekmek kadayfı istıo ama yok bızm bradakı past kalmıo aks bnde ertelıorum o sayeden tatlı keyfını oooo benm eşim uyancak taa sabh erkeknden ruya gbı öglene dgru kalkar kahavltı fla derken öglenden snra olcak grrsun senn

AAAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAA MANYADIM BEN İYİCEEEEEEEE
hani şu üstte çıkan reklamlar var ya? değişiyor ara ara,
allah allah dedim o ne? kakolu kek e benzio.kek mi aceba?
altını okudum anne-bebek çantası dio. bidaha baktım harbiden çantaymış
böle bi salaklık olabilirmi yaaaa

hany bu seferde ögleden sonraya mı kaldı dr işi durbakalım ondan sonra ne bahenesi bulcan

yarın kesin git ama yok canım ben gitmedim aradım bir hafta dedi bugün test yaptım gene cıkmadı adet olcakmışım gibi bişiy yok ama cok tuvalete gidiyorum iştahımda kesildi bide belim arıyor ara sıra

aynen aynen benımde belım cok agrıoo yaa(

hany bu seferde ögleden sonraya mı kaldı dr işi durbakalım ondan sonra ne bahenesi bulcan

:)) sizz varya cok fenasınız hee hiç bse kaçmıo anacım bunlardann valla kardesım söz gdecegım bse cıkmazsa allh nasıp edrse kızmyaın sızz yaww yetrkı sevıorum sizi bee bence sende olmıcaksn adet içime doguyo brde tubiş

koptumm valla bızde var bse ayyy allahımm bunu hiç unutmıcamm

hoff yaaaa hoff kendin de migidemiosun?
len varya dayaklıksın haaa
karnındakine duaet

harbiden haa. millet gitmeye bahane arar. bu bizimçatlak gitmemeyee

aynen aynen benımde belım cok agrıoo yaa(

agrısııııııııııınnnnn sen gitmemeye devamet,daha nerelerin agrııcak bekleeeee

bak senın üzerınde yogunlaşr senı buhar edrım heee...nie öle söluon senn yaa agrımasın istemıom istemıom yaff kız valla bacım söz size eger gtmezsem benı kovalayın eleınıze ne gelırse atın benı dövun yerlerde sürükleyinn atın benı

lennn içine düzgün şeyler doğsun. hatta içine değil dışına doğsun oda bebek olsun NİİİHAHAHAHAHA
AKŞAM AKŞAM SAPITTIM YİNE

koptumm valla bızde var bse ayyy allahımm bunu hiç unutmıcamm

kendime inanamıyorum

bencede devam et sen daha nerelerin agrıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…