canımm sakın üüzlmee allahın iznyle bır daha kı ay olacak canımm
gel kız dövelim şunu diiiiiiiicemdeeeeeeee
bebişine yazık
artık bize bayram ettirse yaaaaa mannak şey gitmio ki dr a bu ne sabırdır yaaa
teşekkürler canım amin inşallah ama çokkkk fena bir durumdayım resmen dipe çoktüm gibi inşallah en yakın zamnda toparlanırımm allah herkeze hayırlısnı nasip etsinn bana inşallahhh((((((((((((((((((
hany sen gitmedinmi doktora bacım napıyosun iyimisin benim halen bişiyok
huzur tubi beyazlım sizi cokk sevıorumm bee sızde benım canlarımsınızz valla ne güzel arkads oldk hep brlıktee yaaa hepimz kocaman bir aile oldukk yaa duygulandım hee:)) cok öpuorum sızı yataklarnzdayken kardeslerım benımmdunyanın en şanslı delisiyım ben
yatmadımkiiiiiiiiiiiiiii yatmadımkiiiiiiiiiiiiii
tatlı krizlerindeyim.
dinmek bilmiyor.
sen napiin bu saatte?
gitde yatsana?
benim herif daha gelmedi.onu bekliorumben.
sengit yatkisabah erkenden dr a git
gadın akşam akşam duygusala bagladı yaw :44:
hamilemidir nedir
şaka len şaka bende seni sefiyommmmmmmmmmm
benımkını doyurdum yanı bsler atıştrdıkbende sbah kahvltlaydım ii yapuosn bnmde canım kaymaklı ekmek kadayfı istıo ama yok bızm bradakı past kalmıo aks bnde ertelıorum o sayeden tatlı keyfını oooo benm eşim uyancak taa sabh erkeknden ruya gbı öglene dgru kalkar kahavltı fla derken öglenden snra olcak grrsun senn
yarın kesin git ama yok canım ben gitmedim aradım bir hafta dedi bugün test yaptım gene cıkmadı adet olcakmışım gibi bişiy yok ama cok tuvalete gidiyorum iştahımda kesildi bide belim arıyor ara sıra
hany bu seferde ögleden sonraya mı kaldı dr işi durbakalım ondan sonra ne bahenesi bulcan
AAAAAAAAAHAHAHAHAHAAAAA MANYADIM BEN İYİCEEEEEEEE
hani şu üstte çıkan reklamlar var ya? değişiyor ara ara,
allah allah dedim o ne? kakolu kek e benzio.kek mi aceba?
altını okudum anne-bebek çantası dio. bidaha baktım harbiden çantaymış
böle bi salaklık olabilirmi yaaaa
benımkını doyurdum yanı bsler atıştrdıkbende sbah kahvltlaydım ii yapuosn bnmde canım kaymaklı ekmek kadayfı istıo ama yok bızm bradakı past kalmıo aks bnde ertelıorum o sayeden tatlı keyfını oooo benm eşim uyancak taa sabh erkeknden ruya gbı öglene dgru kalkar kahavltı fla derken öglenden snra olcak grrsun senn
hany bu seferde ögleden sonraya mı kaldı dr işi durbakalım ondan sonra ne bahenesi bulcan
aynen aynen benımde belım cok agrıoo yaa(
hoff yaaaa hoff kendin de migidemiosun?
len varya dayaklıksın haaa
karnındakine duaet
harbiden haa. millet gitmeye bahane arar. bu bizimçatlak gitmemeyee
agrısııııııııııınnnnn sen gitmemeye devamet,daha nerelerin agrııcak bekleeeee
:)) sizz varya cok fenasınız hee hiç bse kaçmıo anacım bunlardann valla kardesım söz gdecegım bse cıkmazsa allh nasıp edrse kızmyaın sızz yaww yetrkı sevıorum sizi beebence sende olmıcaksn adet içime doguyo brde tubiş
koptummvalla bızde var bse ayyy allahımm bunu hiç unutmıcamm
hoff yaaaa hoff kendin de migidemiosun?
len varya dayaklıksın haaa
karnındakine duaet
harbiden haa. millet gitmeye bahane arar. bu bizimçatlak gitmemeyee
agrısııııııııııınnnnn sen gitmemeye devamet,daha nerelerin agrııcak bekleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?