MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlaar 42 günlük kür için kaç tane incir almak lazım bana bi cevap yazın ya yarın gidip alcam bi de hamile kaldık diyelim farkında değiliz 1 hafta 10 gün devam ettik incire bişey oluyor mu

canım bittikçe alırsın ben öyle yapıyorum. incir kalsada bişey olmaz ya da başka şekillerde harcarız... yeter ki hamile kalalım

valla baya pahalı bir kür canım kilosu 10 lira... 1 kilo 3 gün falan gidiyor... 15-16 tane koyuyorsun kür yaparken...

ohoo 1 kilo 3 gün gidiyorsa 14 kilo almamız lazım batarız

INSALLAH BU AY BIZE UGURLU GELIR KEDILERDE BU AY BOL BOL DOGURACAK BIZIMDE ENIKLERIMIZ GELIR INSALLAHBENDE 1 SENEDIR DENIYORUM BU AY KLOMEN KULLANICAM ILK DEFA INSALLAH ISE YARAR CANLARIM BU ARADA POLENDE DENICEM BALLA BU KURU DENIYENINIZ VARMI

hoşgeldin canım haha enik bal bana dokunuyor ben inciri denicem sadece aslında adetimin düzeni bozuldu soğanı mı yapsam karar veremedim kist falan yok çok şükür kürtajdan dolayı hormonal bozukluklar işte..

hoşgeldin canım bereketli ay olsun inşallahh.........

öyle yiyememde kek falan yapsam daha iyi sanırım... gittiğim yerlere götürürüm :44:
olur tabii neden olmasın :)

kızlaar 42 günlük kür için kaç tane incir almak lazım bana bi cevap yazın ya yarın gidip alcam bi de hamile kaldık diyelim farkında değiliz 1 hafta 10 gün devam ettik incire bişey oluyor mu

incirden bişey olmaz canım
ama arkadaşın dediği gibi pahalı bir küür
bal çörek otu tarçın kürü var bu ay olmazsa onu denicem ben :26:

ben denedim canım bal tarçın çörekotunu bakalım hayırlısı ne olacak...

sonra soğan kürü yapıyorum son 2 günüm kaldı bitirdim kürü bakalım hayırlısı kızlrr

bu forumda çooook var

ayyy inşAllah canım yaa... bir de eşim 6 şubattan beri MERYEM SURESİ ni okuyor... fazileti çok fazla... inşAllah bebeklerimiz gelecek ama zamanlarını bekliyorlar sanırım... hayırlısıyla tez zamanda gelsinlerr...

bnde gebe kalmadan önce okudum çok büyük ki biterken adet olduğumu öğrendiimm...
41 gün okunuyo..
hayırlısııı

evet meryem suresini ben de duydum ama okunuşu olan bir kitap bende yok ne yazık ki, arapçasından da doğru okuyamıyorum

aslında var canım ben de şimdi netten baktım okunuşu olan yerler var ordan okuyabilirim aslında, yarın başlayayım bari... biz kendimiz okumaya niyetlensek de adetliyken bir yakınımıza okutsak adet bitince kaldığımız yerden tekrar kendimiz başlasak olur mu

Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?

Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?

canım benim hamileliğimde tam adet olmam gereken gündü ve öğleden sonraydı aynı senin gibi idrarımı tutmamıştım ama silik de olsa 2. çizgi çıkmıştı test de öyle ultra hassas fln değildi yani tabi yine de belli olmaz şüpheleniyorsan tekrarla bence

içindeki secde ayetine de dikkat et canım... Rabbim kabul etsin... bebeklerimize vesile olsun inşAllah...

netten oku canım önermli olan niyet sonuçta bende öyle yapmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…