valla baya pahalı bir kür canım kilosu 10 lira... 1 kilo 3 gün falan gidiyor... 15-16 tane koyuyorsun kür yaparken...
kızlaar 42 günlük kür için kaç tane incir almak lazım bana bi cevap yazın ya yarın gidip alcam bi de hamile kaldık diyelim farkında değiliz 1 hafta 10 gün devam ettik incire bişey oluyor mu
valla baya pahalı bir kür canım kilosu 10 lira... 1 kilo 3 gün falan gidiyor... 15-16 tane koyuyorsun kür yaparken...
INSALLAH BU AY BIZE UGURLU GELIR KEDILERDE BU AY BOL BOL DOGURACAK BIZIMDE ENIKLERIMIZ GELIR INSALLAHBENDE 1 SENEDIR DENIYORUM BU AY KLOMEN KULLANICAM ILK DEFA INSALLAH ISE YARAR CANLARIM BU ARADA POLENDE DENICEM BALLA BU KURU DENIYENINIZ VARMI
bende bal polen kurunu denıcem soganı falan ıcemıyorum bu ay klomende kullanıcam bakalım ıkısının faydasını gorurumuyum kı
ohoo 1 kilo 3 gün gidiyorsa 14 kilo almamız lazım batarız
hoşgeldin canım bereketli ay olsun inşallahh.........bende geleyım canlarım bu ay daha umutlu olcam klomene baslıyorum 1 senedır olmadı benımde bakalım hemen faydasını gorenlerı duydum ınsallah bendede olur hemen..mart ayında kedıler enıklıyorya bızde bol bol enıklıyelım... ınsallah butun ısteyenlerı rabbım duyar ınsallah
olur tabii neden olmasın :)öyle yiyememde kek falan yapsam daha iyi sanırım... gittiğim yerlere götürürüm :44:
kızlaar 42 günlük kür için kaç tane incir almak lazım bana bi cevap yazın ya yarın gidip alcam bi de hamile kaldık diyelim farkında değiliz 1 hafta 10 gün devam ettik incire bişey oluyor mu
incir kürü deneyipte hamile kalanları duydunuz mu hiç arkadaşlar
ben denedim canım bal tarçın çörekotunu bakalım hayırlısı ne olacak...
sonra soğan kürü yapıyorum son 2 günüm kaldı bitirdim kürü bakalım hayırlısı kızlrr
ben denedim canım bal tarçın çörekotunu bakalım hayırlısı ne olacak...
sonra soğan kürü yapıyorum son 2 günüm kaldı bitirdim kürü bakalım hayırlısı kızlrr
bu forumda çooook var
ayyy inşAllah canım yaa... bir de eşim 6 şubattan beri MERYEM SURESİ ni okuyor... fazileti çok fazla... inşAllah bebeklerimiz gelecek ama zamanlarını bekliyorlar sanırım... hayırlısıyla tez zamanda gelsinlerr...
evet meryem suresini ben de duydum ama okunuşu olan bir kitap bende yok ne yazık ki, arapçasından da doğru okuyamıyorum
evet meryem suresini ben de duydum ama okunuşu olan bir kitap bende yok ne yazık ki, arapçasından da doğru okuyamıyorum
Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?
aslında var canım ben de şimdi netten baktım okunuşu olan yerler var ordan okuyabilirim aslında, yarın başlayayım bari... biz kendimiz okumaya niyetlensek de adetliyken bir yakınımıza okutsak adet bitince kaldığımız yerden tekrar kendimiz başlasak olur mu
netten oku canım önermli olan niyet sonuçta bende öyle yapmıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?