biliyorum canım. Ilginç olan o değil zaten. Ben adetin 9. Günü ov. Testi yaptığımda çok net pozitifti. Bugün 19 gün ve hala net pozitif. Bu meret 24 saat canlı kalıyor en fazla. 10. Gün yumurtladım desem 11. Gün bitiyor. Ben sürekli tavuk gibi yumurtluyor muyum yani.
kızlar ben hep diyordum.hamileyim hissettim. ama değerim çok düşük. bu gidişle düşükle sonuçlanabilir.
allah hepinize annelik duygusunu tattırsın.
ben sevinemedim. değer düşük geldi bana . ama biliyordum hamile olduğumu. bir gece sadece ilişki yaşadım. o günden beri dedim. eşim bi kereden olurmu diyordu. kızıma 4 ay hergece uğraşmıştık ya... o yüzden sanmıyordu. ama oldu... devamı gelirmi , sonlanırmı bilmiyorum. allah herşeyin hayırlısını versin...
inş hepiniz anne olursunuz arkadaşlar. başım ağrıyor.
Ben bugün bi ovulasyon testi daha yaptım. Sonuç dünden daha koyu 2. çizgi. Hiçbi yumurtlama belirtiside yok. Ben kaç kez yumurtluyorum yahu. Hiçbişi anlamadım bu işten.9. gün yumurtladım 19. gün ve teste göre hala yumurtluyorum :18:
Biliyorum canım. İlginç olan o değil zaten. Ben adetin 9. günü ov. testi yaptığımda çok net pozitifti. Bugün 19 gün ve hala net pozitif. Bu meret 24 saat canlı kalıyor en fazla. 10. gün yumurtladım desem 11. gün bitiyor. Ben sürekli tavuk gibi yumurtluyor muyum yani.
Az önce bi yazı okudum incir kürü yaparken bütün ovü testleri pozitif çıkmış 15 gün boyunca. yazan kişi durumu küre bağlıyor yani
cvanım iki şık var.
ya senin ovulasyon testi bozuk.
ya da gebelik var ki kırmızı çıkıyor.
çünkü erken yumurtadım diyorsun.
birde bir arkadaşım tüp bebekten sonra ovulasyon testi ile anlamıştı
test gitgide daha kırmızı çıkıyordu.sen yarın bir daha yap .
bu arada adet olup ümidi kesenler.arkadaşım 5 aya kadar adet oldu... sonra anladı 6 aylık hamile olduğunu. dikkat edin yinede...
öptüm hepinizi...
perisokocum
kan testi yaparmısın canım 1.5-2 saatte çıkıyo
kesin çıkıyor. 5 üzeriyse gebesin
hadiiiiiiii bak nasılda çıkacak
slm arkadaaşlar bende 8 aylık evliyim ilk ay kimyasal gebelik yaşadım o günden beri tekrar hamile kalabilmek için uğraşıyorum bu aydan ümitliydim ama malesef 2 gün önce adet oldum. bu ay ovulasyon testi de kullanmıştım ve ayrıca doktora gittiğimde yumurtamı görmüştü adetin 11.gününde 18 mm idi yumurtam ama malesef tutturamadık bu aydaadet gününe yakın ovulasyon testini tekrarladım 2.çizgi silikti ama bariz belliydi hatta bu yüzden umutlandım ama malesef
inş mart ayı uğurlu gelir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz, rabbim isteyen herkese nasip etsin, hadi arkadaşlar birbirimizi ancak biz anlarız
birbirimize destek olalım, şuan vanın erciş ilçesindeyim zaten depremin yarattığı etkiler devam ederken bir de bu her ayki hüsranlar çok üzülüyorum
Ya polym gaza getirme beni bak taze anneeYa burda nerde yaptırıcam bilmiyorum evin yakınında biyer var ordada yapılmıyormuş. Taa şehre inmem lazım Hem ben ümidimi kaybettim biraz, sanmıyorum hamiş olduğumu.
valla kızlar hepimizde bir belirtiler almış başını gitmiş...
benimde dünden beri belim ağrıyor bu sabah daha iyiydi şimdi yine var hatta karnımda hafif ağrıda var cimcikleniyor elektrikleniyor gibi....hakkımızda hayırlısı...
esra86 canım sen nasılsın bakalımbebişimiz mide bulantısı yapıyor mu? benim ilk 3 ayım berbattı kusmalardan...hastanelik bile olurdum serum yerdim bir güzel bebek aç kalmasın diye
polypoly eşine haber verdin mi canım ? kızına söyledin mi
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun canımmmmHoşgeldinn Hepimiz anne olmaya çalışıyor birbirimize destek veriyoruzz Durma sen çalışmalara devam ett.
bak sen ne oldu perisokone zamandı senin bat? liste nerde ya bulamıyorum ben
idrar testi al o zaman o daha kolay
bencede aynen katılıyorum eskiden yumurtlama zamanı mı vardı ya gün aşırı ilişkiyi onaylıyorumm:)
bu olayda en çok beylerin işine yarıyooo galibaaaaa:))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?