MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

maşallah diyelim canım ne güzel işte sen gün aşırı olaya devam :)

canım sen şimdi çoook dikkat et. ayağa hiç kalmkma hep yat. Allahtan umut kesilmez. hareket etme çok,hemen doktora göster sonuçlarını. ilaç verebilir düşük tehlikesi varsa. ama çok dikkat et. hayırlı olsun inşallah. üzme kendini.

Az önce bi yazı okudum incir kürü yaparken bütün ovü testleri pozitif çıkmış 15 gün boyunca. yazan kişi durumu küre bağlıyor yani

cvanım iki şık var.
ya senin ovulasyon testi bozuk.
ya da gebelik var ki kırmızı çıkıyor.
çünkü erken yumurtadım diyorsun.
birde bir arkadaşım tüp bebekten sonra ovulasyon testi ile anlamıştı
test gitgide daha kırmızı çıkıyordu.sen yarın bir daha yap .

polypoly tebrik ederim hamilesin degerleri fazla onemseme iyi dusun iyi olsun.
kirmizilari goren arkadaslar uzulmesin hayirlisi olsun..

Evet bugün düne göre daha kırmızı. Benim adetim biter 3 gün sonra yumurtlarım. Hatta doktora gitmiştim adetim biter bitmez sancılarım tekrar başlıyor diye. O da erken yumurtluyorsun ondan demişti. Bu ayda ovulasyon testi ile ispatlamış oldum onu, akıntım oldu zaten karnım ağrıdı 9. gün kopkoyuydu çizgi. Yanlış olduğunu sanmıyorum bende farkettiğim için. Gebelik hormonuyla ovulasyon hormonu çok benzediği için adete yakın pozitif gösterirmiş gebelik varsa. Onları okuyorum dünden beri. Doktorlar da söylemiş bunu. Bilmiyorum ya habire yumurtluyorum, ya testte bi tuhaflık var yada

bu arada adet olup ümidi kesenler.arkadaşım 5 aya kadar adet oldu... sonra anladı 6 aylık hamile olduğunu. dikkat edin yinede...
öptüm hepinizi...

perisokocum
kan testi yaparmısın canım 1.5-2 saatte çıkıyo
kesin çıkıyor. 5 üzeriyse gebesin
hadiiiiiiii bak nasılda çıkacak

günaydın kızlar,herkezin kadınlar günü kutlu olsun poly tebrikederim ALLAH tamamına erdirsin,sakın kötü düşünerek sitres yapma kendine,sonuç pozitif bunun tadını çıkar başkada bişey düşünme,iyi düşünki iyi olsun herşey

slm arkadaaşlar bende 8 aylık evliyim ilk ay kimyasal gebelik yaşadım o günden beri tekrar hamile kalabilmek için uğraşıyorum bu aydan ümitliydim ama malesef 2 gün önce adet oldum. bu ay ovulasyon testi de kullanmıştım ve ayrıca doktora gittiğimde yumurtamı görmüştü adetin 11.gününde 18 mm idi yumurtam ama malesef tutturamadık bu ayda adet gününe yakın ovulasyon testini tekrarladım 2.çizgi silikti ama bariz belliydi hatta bu yüzden umutlandım ama malesef
inş mart ayı uğurlu gelir hepimiz bebişlerimize kavuşuruz, rabbim isteyen herkese nasip etsin, hadi arkadaşlar birbirimizi ancak biz anlarız
birbirimize destek olalım, şuan vanın erciş ilçesindeyim zaten depremin yarattığı etkiler devam ederken bir de bu her ayki hüsranlar çok üzülüyorum

perisokocum
kan testi yaparmısın canım 1.5-2 saatte çıkıyo
kesin çıkıyor. 5 üzeriyse gebesin
hadiiiiiiii bak nasılda çıkacak

Ya polym gaza getirme beni bak taze annee Ya burda nerde yaptırıcam bilmiyorum evin yakınında biyer var ordada yapılmıyormuş. Taa şehre inmem lazım Hem ben ümidimi kaybettim biraz, sanmıyorum hamiş olduğumu.

valla kızlar hepimizde bir belirtiler almış başını gitmiş...
benimde dünden beri belim ağrıyor bu sabah daha iyiydi şimdi yine var hatta karnımda hafif ağrıda var cimcikleniyor elektrikleniyor gibi....hakkımızda hayırlısı...
esra86 canım sen nasılsın bakalım bebişimiz mide bulantısı yapıyor mu? benim ilk 3 ayım berbattı kusmalardan...hastanelik bile olurdum serum yerdim bir güzel bebek aç kalmasın diye
polypoly eşine haber verdin mi canım ? kızına söyledin mi

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun canımmmm Hoşgeldinn Hepimiz anne olmaya çalışıyor birbirimize destek veriyoruzz Durma sen çalışmalara devam ett.

Ya polym gaza getirme beni bak taze annee Ya burda nerde yaptırıcam bilmiyorum evin yakınında biyer var ordada yapılmıyormuş. Taa şehre inmem lazım Hem ben ümidimi kaybettim biraz, sanmıyorum hamiş olduğumu.

bak sen ne oldu perisoko ne zamandı senin bat? liste nerde ya bulamıyorum ben
idrar testi al o zaman o daha kolay

Ayçam benimde belim ağrıyor, sabah daha azdı şimdi daha şiddetlendi. Göğüs ağrımda ilginç bir şekilde, her zaman kol altıma doğru olurdu şuan tam karnıma bakan kısım yani göğüs çevremin alt kısmı semsert ve acıyor :18:

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun canımmmm Hoşgeldinn Hepimiz anne olmaya çalışıyor birbirimize destek veriyoruzz Durma sen çalışmalara devam ett.

teşekkür ederim canı, Allah kimseye yaşatmasın bir daha(
zaten sizlerden daha iyi anlayan olamaz sanırım özellikle doktorlar acele etmeyin olur demiyorlarmı :)) gelde bana sor diyorum
adetim bitsin tam gaz çalışmalara başlayacağım:))

bak sen ne oldu perisoko ne zamandı senin bat? liste nerde ya bulamıyorum ben
idrar testi al o zaman o daha kolay

Ne biliym kuzum yaa, bi ümitleniyorum, tamam var diyorum. Bi an geliyo yok yaaa diyorum. İlk deneme ya duygu acemisiyim şuan, karışığım Dün aldım ya idrar testi saniye saniye yazdımm burda, hiçbişi çıkmadı 10 gün vardı dün bat'a. Saçmalık ettim.

bencede aynen katılıyorum eskiden yumurtlama zamanı mı vardı ya gün aşırı ilişkiyi onaylıyorumm:)
bu olayda en çok beylerin işine yarıyooo galibaaaaa:))))))))))))))))))

sanırım evet yani ben eski insanlardan duyuyorum insanlar hastalandığının ilk günü ilişkiye giriyo ve kalıyo yada ilk geceden kalıyo yani yumurtlama dönemiyle ne alkası var çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…