MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kendimden biliyorum sabretmesi çok zor bata 7 gün kala falan zaman geçmiyor sanki ama sanırım beklenen günden önce test yapmamak en iyisi.. temmuz ayında ilk ayımızda yani kanda adetten bir gün önce baktırmıştım 10 çıkmıştı, o gün boyunca havalarda uçtum hamileyim diye ertesi gün 4'e düşmüştü perişan oldum resmen.. o yüzden en mantıklısı en azından beklenen adet gününü beklemek çok zor olsada, Allah hepimize sabır ve bebiş versin kızlar :)) not: lütfen bu sözlerimi adetim yaklaştığında bana hatırlatın şu an konuşan mantık:)) o zaman kalp olacak çünkü

sonunu çok beğendim.
çün kü hepimiz aynıyız.
hatırlatırız canım

Ya polym gaza getirme beni bak taze annee Ya burda nerde yaptırıcam bilmiyorum evin yakınında biyer var ordada yapılmıyormuş. Taa şehre inmem lazım Hem ben ümidimi kaybettim biraz, sanmıyorum hamiş olduğumu.

yookk sen kesinkez annesinnnn canımmmmm .... bebişinde kız olacakkk

alpellaa, antalya2011, Perisoko, medmus, lettuce35, hazelrose KIZLAR GERÇEK ADLARINIZ NE ? İSİMLE HATIRLAMAK DAHA KOLAY OLUR BENCE...hem daha içten daha samimi

Esraa86 HAMİLEEE
POLYPOLY HAMİLEEE
Lettuce35: ?????
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz
elysia: Sat 10 şubat Bat 8 Mart güzel haberlerini bekliyoruzz
Sanem55: Bat 10 Mart
Tembel: Sat 6 şubat Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart
sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
obsesif22: Sat 13 Şubat Bat 11 Mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat
istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Tarçın10: Sat 19 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart
candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart
Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
peri4244: Sat 3 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart
Sopakuzuli: Sat 7 Mart
Atizeyno:
1zeynep1
kader1
kordugum85: Sat 6 Mart
camomile: Sat 7 Mart
papilo: Sat 8 Mart
oflu: Sat 8 mart

Son düzenleme:
yookk sen kesinkez annesinnnn canımmmmm .... bebişinde kız olacakkk
Y nasııı çok mutlu oldum şuann, içine mi doğduuu Anneler hissedermiş, canım yaa
alpellaa, antalya2011, Perisoko, medmus, lettuce35, hazelrose KIZLAR GERÇEK ADLARINIZ NE ? İSİMLE HATIRLAMAK DAHA KOLAY OLUR BENCE...hem daha içten daha samimi

Ayçacım benimki Perihan, kısaca Peri diyebilirsin. Herkes Peri der

Son düzenleme:
canım peki senin gögüs ağrısı akıntı gibi bir belirtin oldu mu

akıntım oldu. göğüs ağrım hiç olmadı.ama kızımdada olmamıştı. bulantımda yok.kızımdada olmamıştı. ama çoğu arkadaşım göğüs ağrısı çekiyo kararma oluyo uçlarında . tek ve en belirgin özellik.
adet sancısı gibi ağrı olması.hepsinde oluyor döllenme ve döllenme sonrası...adet günündede çok ağrın oluyor sonrasıda 2 gün sonra bitiyor.
ama 9 aya kadar adet zamanın gelince yine ağrın oluyor o gün ne ilginçtir ki

canım kusura bakma ama gerçek adımı söylemek istemiyorum.
çünkü çevremdede çocuk isteyenler var ve onlarında buraya gireceğini düşünüyorum.
ve sorunlarımı sadece burda paylaşıyorum.kimse bilmiyor.
gerçekten kusura bakma lütfen.

polypoly sanırım 2.bebeğine hamişsin hayırlı olsun

polypoly eşine söyledin mi ? minik kızına söyledin mi diye sormuştum
yoksa beni görmüyormusun

canım eşimle aynı yerdeyiz beraber kan verdik. sonucuda yanımda öğrendi.ben üzülünce oda üzüldü çünkü... mol gebeliğim çok kötü geçmişti.oda çok üzülmüstü.oda tırstı... inş değerim yükselirde sevincimizi doyasıya yaşarız canım. kızım zaten 2 haftadır karnımı öpüyo.kardeşim dio.içine doğmuş...

Kızlaaaar selamlar... Polypoly tebrik ederim canımmmm çok sevindim sıkma canını testi tekrarla pazartesi fln ona göre yorum yaparsın

bende belirti pek yok kızlar ya açıkçası bu ay ümitli değilim bakalım hayırlısı... Güzel haber beklediklerimiz nerdeler neden ses çıkmıyor???

Kızlar benm bir sorum daha olacak sze ben hastalanmadan önce akıntım kesilirdi akıntım kesilmedi ve kokusu bi acaipleşti sürekli hastalanmışım zannediyorum.göğüslerim çok çok çok acıyor ve başımda sürekli bir ağrı adetim 7 gün geçti ve yok hala regl olmadım dün akşam idrar testi yaptım negatifti yarın sabah 9da kan testi için doktordan randevu aldım bakalaım ne çıkıcak hamilelik başından geçmiş olan bayanlar bu dediklerim belirti olabilirmi?birde ara ara miğdemde bir yanma oluyor ve çok pardon gazım çok :d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…