kendimden biliyorum sabretmesi çok zor bata 7 gün kala falan zaman geçmiyor sanki ama sanırım beklenen günden önce test yapmamak en iyisi.. temmuz ayında ilk ayımızda yani kanda adetten bir gün önce baktırmıştım 10 çıkmıştı, o gün boyunca havalarda uçtum hamileyim diye ertesi gün 4'e düşmüştü perişan oldum resmen.. o yüzden en mantıklısı en azından beklenen adet gününü beklemek çok zor olsada, Allah hepimize sabır ve bebiş versin kızlar :)) not: lütfen bu sözlerimi adetim yaklaştığında bana hatırlatın şu an konuşan mantık:)) o zaman kalp olacak çünkü
Ya polym gaza getirme beni bak taze anneeYa burda nerde yaptırıcam bilmiyorum evin yakınında biyer var ordada yapılmıyormuş. Taa şehre inmem lazım Hem ben ümidimi kaybettim biraz, sanmıyorum hamiş olduğumu.
sonunu çok beğendim.
çün kü hepimiz aynıyız.
hatırlatırız canım
alpellaa, antalya2011, perisoko, medmus, lettuce35, hazelrose kızlar gerçek adlarınız ne ? Isimle hatırlamak daha kolay olur bence...hem daha içten daha samimi
Y nasııı çok mutlu oldum şuann, içine mi doğduuuyookk sen kesinkez annesinnnn canımmmmm .... bebişinde kız olacakkk
alpellaa, antalya2011, Perisoko, medmus, lettuce35, hazelrose KIZLAR GERÇEK ADLARINIZ NE ? İSİMLE HATIRLAMAK DAHA KOLAY OLUR BENCE...hem daha içten daha samimi
canım peki senin gögüs ağrısı akıntı gibi bir belirtin oldu mu
alpellaa, antalya2011, Perisoko, medmus, lettuce35, hazelrose KIZLAR GERÇEK ADLARINIZ NE ? İSİMLE HATIRLAMAK DAHA KOLAY OLUR BENCE...hem daha içten daha samimi
akıntım oldu. göğüs ağrım hiç olmadı.ama kızımdada olmamıştı. bulantımda yok.kızımdada olmamıştı. ama çoğu arkadaşım göğüs ağrısı çekiyo kararma oluyo uçlarında . tek ve en belirgin özellik.
adet sancısı gibi ağrı olması.hepsinde oluyor döllenme ve döllenme sonrası...adet günündede çok ağrın oluyor sonrasıda 2 gün sonra bitiyor.
ama 9 aya kadar adet zamanın gelince yine ağrın oluyor o gün ne ilginçtir ki
polypoly eşine söyledin mi ? minik kızına söyledin mi diye sormuştum
yoksa beni görmüyormusun
polypoly sanırım 2.bebeğine hamişsin hayırlı olsun
Y nasııı çok mutlu oldum şuann, içine mi doğduuuAnneler hissedermiş, canım yaa
Ayçacım benimki Perihan, kısaca Peri diyebilirsin. Herkes Peri der
evt canım içime doğdu...alpellamda hamişşşş ayçacığımdaaaa ve tüm liste hadi gelin peşimeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?