evt canım içime doğdu...alpellamda hamişşşş ayçacığımdaaaa ve tüm liste hadi gelin peşimeeeeee
evt canım içime doğdu...alpellamda hamişşşş ayçacığımdaaaa ve tüm liste hadi gelin peşimeeeeee
Kızlar benm bir sorum daha olacak sze ben hastalanmadan önce akıntım kesilirdi akıntım kesilmedi ve kokusu bi acaipleşti sürekli hastalanmışım zannediyorum.göğüslerim çok çok çok acıyor ve başımda sürekli bir ağrı adetim 7 gün geçti ve yok hala regl olmadım dün akşam idrar testi yaptım negatifti yarın sabah 9da kan testi için doktordan randevu aldım bakalaım ne çıkıcak hamilelik başından geçmiş olan bayanlar bu dediklerim belirti olabilirmi?birde ara ara miğdemde bir yanma oluyor ve çok pardon gazım çok :d:d:d
evet olabilirsin hadi pozitif çıksın da sana dakoyalım inşşşşşşş
canım senin altıncı hissin kuvvetlimi dir.
fazlasıyla canımmm .... ben eşime derim o yoldan gitme o gider bi bakar kaza olmuş 2 saat bekleriz trafikte mesela . artık bana soruyor herşeyi....
lettuce cim ben 3 hamilelik geçiren biri olarak gaz çok oluyor.şişlik çok oluyor.akıntıda değişiklikler oluyor. kan testi en garanti olan
fazlasıyla canımmm .... Ben eşime derim o yoldan gitme o gider bi bakar kaza olmuş 2 saat bekleriz trafikte mesela . Artık bana soruyor herşeyi....
Lettuce cim ben 3 hamilelik geçiren biri olarak gaz çok oluyor.şişlik çok oluyor.akıntıda değişiklikler oluyor. Kan testi en garanti olan
fazlasıyla canımmm .... ben eşime derim o yoldan gitme o gider bi bakar kaza olmuş 2 saat bekleriz trafikte mesela . artık bana soruyor herşeyi....
lettuce cim ben 3 hamilelik geçiren biri olarak gaz çok oluyor.şişlik çok oluyor.akıntıda değişiklikler oluyor. kan testi en garanti olan
peki kısa süredir tanışıyoruz ama benim için bir hissin var mı?
doğru söyle bak.:))
polypoly beni yeni tanıdın ama benim içinde hisset bu ay son mu:))
AYYYY ŞUAN ÇOK FARKLI BİRŞEY YAŞADIM CANIM TURPOTU ÇEKTİ BÖYLE EKŞİLİ SARIMSAKLI FALAN BURNUMA KOKUSU GELİYOR RESMEEEENNNNNN ALLAHIM OLSADA YESEM
AYYYY ŞUAN ÇOK FARKLI BİRŞEY YAŞADIM CANIM TURPOTU ÇEKTİ BÖYLE EKŞİLİ SARIMSAKLI FALAN BURNUMA KOKUSU GELİYOR RESMEEEENNNNNN ALLAHIM OLSADA YESEM
canım sen bi kür fln yapıyor musun ya da ilaç??? Belki ondan değişti adetin fln??
canım kusura bakma ama gerçek adımı söylemek istemiyorum.
çünkü çevremdede çocuk isteyenler var ve onlarında buraya gireceğini düşünüyorum.
ve sorunlarımı sadece burda paylaşıyorum.kimse bilmiyor.
gerçekten kusura bakma lütfen.
canım eşimle aynı yerdeyiz beraber kan verdik. sonucuda yanımda öğrendi.ben üzülünce oda üzüldü çünkü... mol gebeliğim çok kötü geçmişti.oda çok üzülmüstü.oda tırstı... inş değerim yükselirde sevincimizi doyasıya yaşarız canım. kızım zaten 2 haftadır karnımı öpüyo.kardeşim dio.içine doğmuş...
bendede negatifti idrar... Salı günü
bak kanda çıktı işte .inşş bitanem
bendede negatifti idrar... salı günü
bak kanda çıktı işte .inşş bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?