MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

merak ettiğim bu hcg ilk sperm yumurtaya tutununcamı salgılanıyo.tüplerden geçip rahimde yerini bulunca mı

Yumurtalıklardan atılan bir yumurta hücresinin (oosit) tüpten aşağıya doğru inerken sperm hücresi ile karşılaşması sonrasında gelişen döllenme (fertilizasyon) olayı ile birlikte HCG hormonu salınımı da başlamaktadır.

Öncelikle çok düşük düzeylerde salınıma başlayan HCG hormonu oluşan gebelik ürününün 5-6 günlük seyahati sonrasında rahim içine yuvalanması (implantasyon) ile birlikte hızla yükselmeye başlar.

alıntı bu canım nette araştırdım

tşk ederim canım ...

alpella bence sürekli girmeyenleri çıkaralım az ve öz olur daha iyi olmaz mı canım?:26:

ayçacım bence de öyle yapalım ama kimleri çıkaralım kimler kalsın bana yardımcı olun... yeşiller genelde topicte diye hatırlıyorum ben ama yönlendirin beni pek isim hafızam yok yanlış yaptıysam pardon

Esraa86 HAMİLEEE
POLYPOLY HAMİLEEE
Lettuce35: ?????
Hazaal: Bat 4 mart güzel haberlerini bekliyoruz
Elci04: Bat 5 Mart güzel haberlerini bekliyoruz

elysia: Sat 10 şubat Bat 8 Mart güzel haberlerini bekliyoruzz
Sanem55: Bat 10 Mart
Tembel: Sat 6 şubat Bat 10 Mart
Tatlıcadı55: Sat 11 şubat, bat 10 mart
Daisytulip: Sat 11 şubat, bat 10 mart
meessttrraa: Bat 10 Mart

sayazz: Sat 10 Şubat Bat 10 Mart
obsesif22: Sat 13 Şubat Bat 11 Mart
Yokh: Bat 12 Mart
Dimplevenom: Sat 17 Şubat Bat 16 Mart
Alpellaa: Sat 20 şubat bat 16 mart
Antalya2011: Sat 18 Şubat Bat 16 Mart
Perisoko: Sat 19 Şubat Bat 18 mart
Aycaece: Sat 18 şubat Bat 19 Mart
Hazinedar: Sat 20 Şubat

istanbulizmir: Sat 20 Şubat Bat 19 Mart
Tarçın10: Sat 19 Şubat Bat 19 Mart
akrepkız: Bat 20 Mart
Medmus: Sat 23 Şubat
yaseku: Sat 24 Şubat Bat 21 Mart
suvesabun: Sat 24 Şubat Bat 22 mart
Asis: Sat 24 şubat, bat 23 mart
hazelrose: Sat 22 Şubat , bat 24 Mart

candost17: Sat 25 Şubat bat 24 mart
pinknymph: Sat 26 Şubat Bat 25 Mart
Duygu10: Sat 27 Şubat
Elmadas: Sat 1 Mart Bat 25 Mart
Jonguil: Sat 29 Şubat Bat 27 Mart

Karabiber89: Sat 28 Şubat Bat 28 Mart
ADDD83: Sat 29 Şubat
HafzaK: Bat 28 Mart
peri4244: Sat 3 Mart
İdilga: Sat 4 Mart Bat 31 Mart
Naz34: Sat 4 Mart

Sopakuzuli: Sat 7 Mart
Atizeyno:
1zeynep1
kader1
kordugum85: Sat 6 Mart
camomile: Sat 7 Mart
papilo: Sat 8 Mart
oflu: Sat 8 mart

Son düzenleme:

Selam Alpellammmm Tarçın10, Peri, papilo, oflu dışında diğer siyahları hiç görmedim ben şahsen. Girip 1 defa bende bu ay hamile kalmak istiyorum vs. diyip ismini ekletenleri çıkaralım bence. Burda onların yerine biz heyecan yapıyoruz. Bi daha girmiyorlar ama Sende uğraşıyorsun o kadar

Polymmm benimde hislerim kuvvetlidir canım benim. İçini ferah tut. Sağlıklı bir gebelik geçireceksin Allahın izniyle. Daha çok küçüük annesi, yükselicek hergün daha fazlaaaa, üzülme sen

şuan burda olanlar ilk başta yazılsın bir kere....sonra da son 2 gündür girenleri ekleyelim....yeter yani..tabi sonradan gelen olursa ve bu topikte devam edeceğini belirtirse onları da ekleriz...
yoksa liste böyle çok uzun ve karışık oluyor...

bencede aynen katılıyorum eskiden yumurtlama zamanı mı vardı ya gün aşırı ilişkiyi onaylıyorumm:)
bu olayda en çok beylerin işine yarıyooo galibaaaaa:))))))))))))))))))

Normalde ben de böyle düşünürdüm ancak benimkinin işine pek yaramıyo..1 ay yapmasak of demiyor deli mi ne

kızlar kan sonucum çıkmış 29.08 bu ne oluyor

polyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben ne dedim sanaaa icimden geliyooo senn hamilesinnnn dieeeeeeeeeeeeeee

ayyy ayyya yyyyyyyyyyyyyyyyy cokk sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm alpellacimm hemen kaydettttttttt topik 2. annesini verdii hemide kadinlar gunundeeee

KADINLAR GUNUNUZUDE KUTLUYORUMMMMMMMMM

gunaydinn ya topigi actim ilk bu sayfayi tiklamisim gerisini okumadimm dogru dimiiiii

Kızlaaar sabahları kocişi işe güle oynaya yolluyorumm, siz varsınız diyeee. Hatta gitsede kızlarla laflasak diyorum, eskiden hiç istemezdim gitmesini

Kızlaaar sabahları kocişi işe güle oynaya yolluyorumm, siz varsınız diyeee. Hatta gitsede kızlarla laflasak diyorum, eskiden hiç istemezdim gitmesini

aynen bende canım..artık arada akşamları da giriyorum...
sabahları işimi bitirip burayı açmak için tüm hızımla evi toplayıp buraya geliyorum

ayy kizlarrr cokkkkkkk sevindimmmmmmmmmm bu topikkkkkkkkkkk misir patlagii gibi patlicakkkkkkkkk darisi basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

alpella ahanda suan senide hissettim insallah sira sende gibi geldi dur bakalim ??????

ay bi ara hep beraber kahve icip kapatalim bariii :))) fal bilen varsa bi baksin :)))

dun gelen hormon testi sonuclarimi doktorumada teyit olsun die gonderdim Allahima bin sukur problem yok

incir suyuna devam ; bal polen tarcin yutmaya devammmm ha gayret olucakkk PISICAN lar :))

polllyyyy polllyyy

aynen bende canım..artık arada akşamları da giriyorum...
sabahları işimi bitirip burayı açmak için tüm hızımla evi toplayıp buraya geliyorum

Aynen canım ben sabah 7 de uyanıp temizlik yaptım, eşim uyandı süpürge sesine Khahvaltı biter bitmez önüncen aldım tabakları, bian önce topliyim de geliyim diye Bide bence sen hamilesin

herkes beni hissediyo bi ben hissetmiyom kızlar benden umudu kesin ya belirti yok diyorum

bu ay baya içime sinen uğraşlar verdim ve veriyorum bi hamile kalırsam 1 ay boyunca hergün naptım yani nasıl beslendim ne yedim ne yemedim,neye dikkat ettim,ne zaman ilişkide bulundum hepsini yazcam,bir kerede bütün soruların cevabını yazıcam walla sevabı bile olur bence,rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…