herkes beni hissediyo bi ben hissetmiyomkızlar benden umudu kesin ya belirti yok diyorum
bendede negatifti idrar... salı günü
bak kanda çıktı işte .inşş bitanem
bu ay baya içime sinen uğraşlar verdim ve veriyorum bi hamile kalırsam 1 ay boyunca hergün naptım yani nasıl beslendim ne yedim ne yemedim,neye dikkat ettim,ne zaman ilişkide bulundum hepsini yazcam,bir kerede bütün soruların cevabını yazıcam walla sevabı bile olur bence,rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Polyholy benimde iki günüm var adetime şimdi kan testi yaptırsam çıkar mı acaba ???
ben kendi msn imi acmaz oldummmm siz varsiniz dieeeee ve ben yurt disindayimm kimsemde yokkkkkkk ama siz varsinizzzzzzzzzzzzzz :26:
iyki varsinizzzzz insallahh bebislenelimde bebis gunu yapariz bulusuruz belkii ilerde :))))
Polyholy benimde iki günüm var adetime şimdi kan testi yaptırsam çıkar mı acaba ???
Aynen canım ben sabah 7 de uyanıp temizlik yaptım, eşim uyandı süpürge sesineKhahvaltı biter bitmez önüncen aldım tabakları, bian önce topliyim de geliyim diye Bide bence sen hamilesin
İnşallah canımmm. Londradasın sanırım. Ben 1 sene Canterburryde bulundum. Stafford House College vardı. Oranın foundation programına katılmıştım. Çok sevimli biryerdi. 1 sene de Bath a gitmiştim. Dil kursuna. Londrada heryer türk dolu zaten.
Çıkar çıkar. Yap canım sen. Kesin çıkar kanda azda olsa. Yap gel hadi bugünde sana snerji oluşturalım
:)))
yine gelirseniz beklerizzz :))
bide arkadaslar yaptiginiz uygulamalarida yazin lutfen onlarida paylasalim hani ders calismamizdan sonra bacaklari dikip yarim saat kalkmamdan ve sonrasinda banyoda yapmadan yatmak ...................................................
yada sogan incir falan varsa farkli bildiginiz uyguladiginiz biseyler paylasalim lutfen .
canimm ya sen yinede yazz neler yaptiginiiiii ???????
İnşallah canımmm. Londradasın sanırım. Ben 1 sene Canterburryde bulundum. Stafford House College vardı. Oranın foundation programına katılmıştım. Çok sevimli biryerdi. 1 sene de Bath a gitmiştim. Dil kursuna. Londrada heryer türk dolu zaten.
Normalde ben de böyle düşünürdüm ancak benimkinin işine pek yaramıyo..1 ay yapmasak of demiyor deli mi ne
kızlar ben hep diyordum.hamileyim hissettim. ama değerim çok düşük. bu gidişle düşükle sonuçlanabilir.
allah hepinize annelik duygusunu tattırsın.
ben sevinemedim. değer düşük geldi bana . ama biliyordum hamile olduğumu. bir gece sadece ilişki yaşadım. o günden beri dedim. eşim bi kereden olurmu diyordu. kızıma 4 ay hergece uğraşmıştık ya... o yüzden sanmıyordu. ama oldu... devamı gelirmi , sonlanırmı bilmiyorum. allah herşeyin hayırlısını versin...
inş hepiniz anne olursunuz arkadaşlar. başım ağrıyor.
yaa ne dicem ben ovü testi yaparken kendimizi cinsel perhize aldık gününü yakalayınca(çift çizgi çıkınca) birlikte olalım da sperm sayısı daha çok olsun diye ama SPERM KALİTESİ 4. GÜNDEN SONRA BOZULUYORMUŞ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?