MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ben kendi msn imi acmaz oldummmm siz varsiniz dieeeee ve ben yurt disindayimm kimsemde yokkkkkkk ama siz varsinizzzzzzzzzzzzzz :26:

iyki varsinizzzzz insallahh bebislenelimde bebis gunu yapariz bulusuruz belkii ilerde :))))

herkes beni hissediyo bi ben hissetmiyom kızlar benden umudu kesin ya belirti yok diyorum

Ya herkes belirti mi veriyor, Çoğu insan anlamıyor bile hamile kaldığınııı Hem topiği açmış hemde en nazlımız. Bende bişi yok diye baarıo. Var diorum işte. Ben en umutsuz vakayım hala ümitliyim. Ne kür yaptım, ne ayaklarımı diktim, ilişki sonrası hemen ayaklandım bide ilk denemem yani. Şıp diye olmuyorki

canimm ya sen yinede yazz neler yaptiginiiiii ???????

ben kendi msn imi acmaz oldummmm siz varsiniz dieeeee ve ben yurt disindayimm kimsemde yokkkkkkk ama siz varsinizzzzzzzzzzzzzz :26:

iyki varsinizzzzz insallahh bebislenelimde bebis gunu yapariz bulusuruz belkii ilerde :))))

İnşallah canımmm. Londradasın sanırım. Ben 1 sene Canterburryde bulundum. Stafford House College vardı. Oranın foundation programına katılmıştım. Çok sevimli biryerdi. 1 sene de Bath a gitmiştim. Dil kursuna. Londrada heryer türk dolu zaten.

Aynen canım ben sabah 7 de uyanıp temizlik yaptım, eşim uyandı süpürge sesine Khahvaltı biter bitmez önüncen aldım tabakları, bian önce topliyim de geliyim diye Bide bence sen hamilesin

ay perisoko aynı şeyleri yaşıyoruz valla...benimkide aşkım ayıp olacak sabahın köründe açma süpürgeyi dedi hatta :)
ama kızımda uyanmışsa yaqpıyorum yoksa zaten bütün gün evde hiç iş bitmiyorki...özellikle çamaşır yıkamak hiç bitmiyor ya....

Polyholy benimde iki günüm var adetime şimdi kan testi yaptırsam çıkar mı acaba ???

tabiki çıkar hemen koşşşşşşşş çabuk kan testine....

:)))

yine gelirseniz beklerizzz :))

bide arkadaslar yaptiginiz uygulamalarida yazin lutfen onlarida paylasalim hani ders calismamizdan sonra bacaklari dikip yarim saat kalkmamdan ve sonrasinda banyoda yapmadan yatmak ...................................................
yada sogan incir falan varsa farkli bildiginiz uyguladiginiz biseyler paylasalim lutfen .

Çıkar çıkar. Yap canım sen. Kesin çıkar kanda azda olsa. Yap gel hadi bugünde sana snerji oluşturalım

Ay canım işteyim şimdi izin alabilirsem koşa koşa gideyim hemencikkk. Bizim müdürcük biraz bu konularda titizdir sağolsunn

Artık çok zor canım gelirsek kahve içeriz bebişlerle inşallahh. Valla ben ne kür yaptım ne ayak diktim Yapmak lazım aslındaa, alpella gerileyen sayfalarda kürler dualar paylaşmıştı. Alpellanın mesajlarında bulabilirsin canm

Son düzenleme:
canimm ya sen yinede yazz neler yaptiginiiiii ???????

yaa ne dicem ben ovü testi yaparken kendimizi cinsel perhize aldık gününü yakalayınca(çift çizgi çıkınca) birlikte olalım da sperm sayısı daha çok olsun diye ama SPERM KALİTESİ 4. GÜNDEN SONRA BOZULUYORMUŞ.

canimm bende devletteyim 1 yil ucretsiz izinle geldim esimin arkasindan bebis isine oyle yogunlastimki dil kursuna bile gidesim gelmiyo gidiyodum esimin zoruyla gecen hafta onuda biraktim bizdeki durumda bebis olmazsa ben seneye is basindayim ( esim burda bebis olursa ucretsiz izine 2 yil daha devam
yani londrayi sevmiyorum ama burasi benim icin dinlence oldu bu dinlenceli sakin yasami hamis gecirsem super olucakkkk insallah bakalimmmmmmmm hayirlisi hepimiz icin cnmcm

Normalde ben de böyle düşünürdüm ancak benimkinin işine pek yaramıyo..1 ay yapmasak of demiyor deli mi ne

bak bitanem ben kürtajdan sonra (2010 eylül) hep korundum, 24 şubat hadi çocuk yapalım dedik ama espriyle.sadece o gece oldu. önü arkası hep korunma yaniiii ( prezarvatif)... 1 de 1 i buldum demek... bu kısmet. tamm yumurtlama dönemimde o zmanmış ama kızımda 4 ay hemen hergün yaptık ya... ıyyyy bıkmıştım. olmamıştı.herşeyin vakti zamanı var
sen 2 sene uğraşırsın olmaz. bi bakarsın bu ay mercimeğin göbüşünde....

inş kızlar

bu ay sadece 1 kez mi çalıştınız poly? bizim gibi... ben pek umutlanmamaya çalışıyorum bu yüzden... ama kısmet nasip demek ki Allah 1 kerede de nasip edebiliyor.
canım ilişki sonrası kaçıncı gün kan testi yaptırdın? bir de ovulasyon için test kullandın mı? ovulasyon günü mü ilişki oldu yoksa öncesinde mi?

evet bizde ayni seyi yapiyoduk onu degistirdik cok bekleme yapmiyoruz en guzeli adet bitiminden sonra gun asiri deneme 1 bos bi dolu seklinde :)))))))

ya kocislerinde psikolojilerini bozuyoruz sanirim benimki dioki yumurtlama zamni harici yapinca bosa gidiyo ziyan oluyo gibi gelmeye basladi bana diooo yani tutucak tutucak ovu de gulen yuzu gorunce islemi tamamlicak gibi dusunmeye basladi :))))

valla kızlar ben ne ayaklarımı diktim ne de yatakta bekledim...eğer olmazsa bu ay ki allah korusun hepimizi buna bağlarım artık....
ama inşallah bu ay çoğumuız olacağız....

yine söylüyorum.kuruyemişi çikolatayı bolca yiyin siz ve eşiniz. bide kayısı... 2 günde bir ilişkiye girin... ilşkiden bir saat öncede kahve için kızlar eşinizle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…