evet bizde ayni seyi yapiyoduk onu degistirdik cok bekleme yapmiyoruz en guzeli adet bitiminden sonra gun asiri deneme 1 bos bi dolu seklinde :)))))))
ya kocislerinde psikolojilerini bozuyoruz sanirim benimki dioki yumurtlama zamni harici yapinca bosa gidiyo ziyan oluyo gibi gelmeye basladi bana diooo yani tutucak tutucak ovu de gulen yuzu gorunce islemi tamamlicak gibi dusunmeye basladi :))))
kızlaaar o zaman şöyle yapalım, ben listeyi başlatayım herkes alıntı yaparak kendini eklesin sadece batları yazalım ve her yazan tarih sırasına dikkat etsin hadi bakalım böyle daha kolay olacak
mart kedileri [sıze=3][/sıze]
Alpellaa: Bat 16 mart
bu ay sadece 1 kez mi çalıştınız poly? bizim gibi... ben pek umutlanmamaya çalışıyorum bu yüzden... ama kısmet nasip demek ki Allah 1 kerede de nasip edebiliyor.
canım ilişki sonrası kaçıncı gün kan testi yaptırdın? bir de ovulasyon için test kullandın mı? ovulasyon günü mü ilişki oldu yoksa öncesinde mi?
Hazelrose:Bat 24 mart
canimmm bizim SAT dasim NAZ la daha BAT imiza cok var biz girmeyelim bari listeye dimi cunku daha bu ayki denemelerimiz yapicaz bizzzzzzz
SAT : 04 Mart bizim cunku
04 Mart - BAT 31 sinde insallah olmayiz bakalim
LISTEYE GIRMEYELIM SIZ YAKIN BEKLENENLER YAZIN ALPICIMMM
ben bu ay sadece bi kere kuşkulu ilişki yaşadım. ilişki sonrası 3 gün adet sancısı oldu.kesildi. herhalde adet olcam dedim okadar ağrı oldu. geçti bidahada hiiiç bi belirti olmadı. sadece koku almam çok hassaslaştı. hatta burda espri konusu yaptık. öle çok açıldıki burnummmm... herşeyin kokusunu alıyorum. bide 3 gündür karın ağrım var.ama adet ağrısı gibi değil. bariz.içinde bişi var sanki.göbek düşmesi derler ya.aynı öyle...
canimmm bizim SAT dasim NAZ la daha BAT imiza cok var biz girmeyelim bari listeye dimi cunku daha bu ayki denemelerimiz yapicaz bizzzzzzz
SAT : 04 Mart bizim cunku
04 Mart - BAT 31 sinde insallah olmayiz bakalim
LISTEYE GIRMEYELIM SIZ YAKIN BEKLENENLER YAZIN ALPICIMMM
polyy cim demekki o ilişkiden 14 gün sonra kan da çıktı süper yaa...
Polym kahveyi kocişlere içiriyoruz sadeceee, deneme yaparken biz içmemeye çalışıyoruz. Bizde faydası yok, erkeklerin spermlerini uyarıp harekete geçiriyor sert bi kahve ilişki öncesi, ama bayanlarda tam tersi etki yapıyor diye okumuştum. Ama ben hergün 2 fincan içerim, türk kahvem olmadan asla :126:
kızlar saçma bi sorum var. Ben 28 günde bir adet görüyorum hiç şaşmaz. En son 19 şubatta oldum. şimdi 18 mart mı 17 mart mı??? Yani adet olduğumuz günü de ekliyoruz dimi bu 28e? O halde benim 17 martta adet olmam gerek sanıyorum. Bunu ayarlayamadım yaa sayı saymayı bilmiyor gibii yardım edin bacılarr
benimde bu ay ki tek şüpheli ilişkimin 4 saat sonrasında kasığıma çok sağlam, sadece bir kere iğne batmış gibi oldu telefonda konuşuyordum ve aaay diye bağırdım o derece, ama yatış pozisyonum ters diye düşündüm. yine ilişkinin sonrasında 2-3 gün kasıklarımda hafif bir sızı vardı, gaz mı desem, hafif adet sancısı mı bilemedim, en son kendini dinlemekten oluyor bunlar dedim ve odaklanmamaya karar verdim, şimdilerde bu tarz belirti yok. yumurtlama zamanında göğüslerim acıyordu biraz biraz şimdi göğüslerimin acısı da geçti. şuan için tek çabam adetimin zamanında olması için vücuduma takviyeler yapmak böylece gereksiz yere umutlanmayacağım
senin göğüslerinin acısı devam etti mi ilişki sonrası poly?
Kızlar saçma bi sorum var. Ben 28 günde bir adet görüyorum hiç şaşmaz. En son 19 Şubatta oldum. Şimdi 18 Mart mı 17 Mart mı??? Yani adet olduğumuz günü de ekliyoruz dimi bu 28e? O halde benim 17 Martta adet olmam gerek sanıyorum. Bunu ayarlayamadım yaa sayı saymayı bilmiyor gibii yardım edin bacılarr
MART KEDİLERİ (bizim damdaki kedilerden ne farkimiz var diyen PISICANLAR)
ESRA
POLY
ALPELLAA: BAT 16 MART
IDILGA : BAT 31 MART
NAZ34 : BAT 31 MART
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?