MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

kızlaaar o zaman şöyle yapalım, ben listeyi başlatayım herkes alıntı yaparak kendini eklesin sadece BATları yazalım ve her yazan tarih sırasına dikkat etsin hadi bakalım böyle daha kolay olacak

MART KEDİLERİ

ALPELLAA: BAT 16 MART

evet ya 4 gün boşa gitti benim ama ovü günüm daha gelmediğine göre boşa gitmedi sanırım.aayyy yazdıklarıma bak kafayı yeme belirtilerimi acaba bunlar

Benim kocişte ayyynısını söylüyor boşa gitti diye :)))

Hazelrose:Bat 24 mart

Son düzenleme:

canım sadece 1 gün. diğerleri prezervatifle korunduk.
10 şb adet olmuştum
29 gün sürüyor 24 şubat ilişki oldu
6 martta idrar yaptım negatifti.
9 mart beklenen adetimdi.ama ben 8 martta kan testi yaptım. 29.08 çıktı.

canimmm bizim SAT dasim NAZ la daha BAT imiza cok var biz girmeyelim bari listeye dimi cunku daha bu ayki denemelerimiz yapicaz bizzzzzzz

SAT : 04 Mart bizim cunku

04 Mart - BAT 31 sinde insallah olmayiz bakalim

LISTEYE GIRMEYELIM SIZ YAKIN BEKLENENLER YAZIN ALPICIMMM

Polym kahveyi kocişlere içiriyoruz sadeceee, deneme yaparken biz içmemeye çalışıyoruz. Bizde faydası yok, erkeklerin spermlerini uyarıp harekete geçiriyor sert bi kahve ilişki öncesi, ama bayanlarda tam tersi etki yapıyor diye okumuştum. Ama ben hergün 2 fincan içerim, türk kahvem olmadan asla :126:

Hazelrose:Bat 24 mart

tatlım şöyle yap alıntıdan sonra kopyala listeyi ve kendini ekle

MART KEDİLERİİİ

ALPELLAA.................16 MART
HAZELROSE...............24 MART
İDİLGA.....................31 MART

Son düzenleme:

olsun cnm ekledim sonuçta siz de bizdensiniz yakın ya da uzak farketmez

benimde bu ay ki tek şüpheli ilişkimin 4 saat sonrasında kasığıma çok sağlam, sadece bir kere iğne batmış gibi oldu telefonda konuşuyordum ve aaay diye bağırdım o derece, ama yatış pozisyonum ters diye düşündüm. yine ilişkinin sonrasında 2-3 gün kasıklarımda hafif bir sızı vardı, gaz mı desem, hafif adet sancısı mı bilemedim, en son kendini dinlemekten oluyor bunlar dedim ve odaklanmamaya karar verdim, şimdilerde bu tarz belirti yok. yumurtlama zamanında göğüslerim acıyordu biraz biraz şimdi göğüslerimin acısı da geçti. şuan için tek çabam adetimin zamanında olması için vücuduma takviyeler yapmak böylece gereksiz yere umutlanmayacağım

senin göğüslerinin acısı devam etti mi ilişki sonrası poly?

Benim BAT 10 mart kızlarrr

polyy cim demekki o ilişkiden 14 gün sonra kan da çıktı süper yaa...

şöyleki ben 24 ünde ilişkiye girdim ya cuma. o sümüksü yapı pazar günü geldi bendeee... artık yumurtlama pazarmıydı , spermler 48 saaat yaşar ya, yada döllenme olduda o sümüksü yapı o muydu bilmiyorum ama bence pazar yumurtlama günümdü...ben cuma gecesi yaptım tahminimce 10-12 günde çıktı kanda... tek gece olunca hemen biliyorum günümü

kızlar ben çok sigara içiyorum napcam yaa

MART KEDİLERİ (bizim damdaki kedilerden ne farkimiz var diyen PISICANLAR)

ESRA
POLY

IDILGA : BAT 31 MART
NAZ34 : BAT 31 MART

Kızlar saçma bi sorum var. Ben 28 günde bir adet görüyorum hiç şaşmaz. En son 19 Şubatta oldum. Şimdi 18 Mart mı 17 Mart mı??? Yani adet olduğumuz günü de ekliyoruz dimi bu 28e? O halde benim 17 Martta adet olmam gerek sanıyorum. Bunu ayarlayamadım yaa sayı saymayı bilmiyor gibii yardım edin bacılarr

17 mart canımmm :))))

benim hiç göğüslerim acımadı üç hamilelik belirtisindede. ama kasıklardaki belirtiler aynı canım.bende öyle batma ağrı oldu...canım sen ne zaman sat ve ilişkin ve kaç gün sürüyor. büyük ihtimal sende hamişsinn

MART KEDİLERİ (bizim damdaki kedilerden ne farkimiz var diyen PISICANLAR)

ESRA
POLY

IDILGA : BAT 31 MART
NAZ34 : BAT 31 MART

ESRA
POLY

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

benim 18 mart ama hiç bu kadar o günü iple çekceğimi tahmin etmezdim hiç bi belirti yok hamileliğe dair ama umudum hat safhada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…