Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?
öyle olması lazım canım annene kayınvalidene eşine kim okursa sonra sen devam edersin.aslında var canım ben de şimdi netten baktım okunuşu olan yerler var ordan okuyabilirim aslında, yarın başlayayım bari... biz kendimiz okumaya niyetlensek de adetliyken bir yakınımıza okutsak adet bitince kaldığımız yerden tekrar kendimiz başlasak olur mu
Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?
içindeki secde ayetine de dikkat et canım... Rabbim kabul etsin... bebeklerimize vesile olsun inşAllah...
bence kan testi yaptır... inşAllah bebişin seninledir...
hoşgeldinn kürün ve topikk uğurun olsun seninde hepimizin de :)selam kızlar yeni topiginiz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım gecen sene aralıkta korunmayı bırakmıstım 7 ay adet gormedım en son adet gunum 18 şubat ve soğan kürü uyguluyorum inş olur yeni topikler ugur getiriyormus ya hemen yazdım :)
aaa meryem suresinde secde ayeti mi var bilmiyordum iyi ki söyledin canım onunla ilgili yapılması gerekenleri de gözden geçiriyim hiç yapmadım şimdiye kadar
selam kızlar yeni topiginiz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım gecen sene aralıkta korunmayı bırakmıstım 7 ay adet gormedım en son adet gunum 18 şubat ve soğan kürü uyguluyorum inş olur yeni topikler ugur getiriyormus ya hemen yazdım :)
Idrarda cikmadan kan testi yaptirmak istemiyorum.. bide biz korunuyoduk aslinda:) kafam cok karisik.. arada karnima agri giriyo yarim dakika fln suruyor.. bir de beyaz akintim baska hicbir belirti yok.. siz daha tecrubelisiniz bana ne oluyor boyle?:)
hoşgeldinn kürün ve topikk uğurun olsun seninde hepimizin de :)
evet canım 58. ayet secde ayetidir.
okuduktan sonra yap.
unutursan bile topluca bile yapabilirsin.
ama duyanın bile yapması gereken bişey bu.
Selamlar... Mart 2012 itibariyle bebek düşünmeye başlayan, korunmayı bırakan ve çalışmalara başlayan arkadaşlar gelin burda toplanalım.. Bizim daha önce "KASIM AYINDA BEBİŞ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAYANLARIN YERİ" diye bir topiğimiz vardı ve ben ilk denememizde hamile kalmıştım fakat boş gebelik nedeniyle 8. haftamda kürtaj oldum, korunma sürem bitti tekrar çalışmalara başlayacağız kısmetse.. hadi bakalım benimle bu yolda ilerlemek isteyenleri bekliyorum...
sat: 20 Şubat bu arada :)
Ben 2011 Mart ayında çalışmaya başlayanlardanım:) Düşüncelerimi aktarmak istedim;
Hamileliğimin başları gayet iyiydi ama ortası yaza denk geldiği için çok fazla terledim. Malum hamileyken sıcaklar herkesten fazla etkiliyor insanı. Bebeğim kasım sonunda dünyaya geldi havalar soğuk olduğu için üç aydır eve hapsoldum resmen. aralık gibi bahçede bir iki tur atıyorduk en azından ama artık ne mümkün... eğer gezmeyi seven biriysen mart ayını bir kere daha düşün derim:)
Ben 2011 Mart ayında çalışmaya başlayanlardanım:) Düşüncelerimi aktarmak istedim;
Hamileliğimin başları gayet iyiydi ama ortası yaza denk geldiği için çok fazla terledim. Malum hamileyken sıcaklar herkesten fazla etkiliyor insanı. Bebeğim kasım sonunda dünyaya geldi havalar soğuk olduğu için üç aydır eve hapsoldum resmen. aralık gibi bahçede bir iki tur atıyorduk en azından ama artık ne mümkün... eğer gezmeyi seven biriysen mart ayını bir kere daha düşün derim:)
süre bitince yap canım kuranı yarıda bırakmao ayeti okuyunca mı hemen yapcaz yoksa sure bitince mi
canım bazen vucudumuz kandırabiliyor.
psikolojik olarak belirtiler ortaya çıkıyor.
biz ne desek boş.
yarın sabah tekrar yap istersen ilk idarla..
incir kürü aç karnına mı yapılıyor acaba kızlar yoksa aç karnına yaparsak ishal mi oluruz?? :)
incir kürü aç karnına mı yapılıyor acaba kızlar yoksa aç karnına yaparsak ishal mi oluruz?? :)
Yapiyim bakalim... gerci benim aklimin ucunda yoktu hamilelik, yani olmussa da kaza kursunu:) zira ben kpssye hazirlanan bi ogretmen adayi olarak kafam bi dunya:)) ama cikarsa da sevinmem diyemem.. allah herkesin gonlune gore verir insallah isteyen herkes bebeklerine kavusur.
hoşgeldin canım bereketli ay olsun inşallahh.........
olur tabii neden olmasın :)
incirden bişey olmaz canım
ama arkadaşın dediği gibi pahalı bir küür
bal çörek otu tarçın kürü var bu ay olmazsa onu denicem ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?