MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?

bence kan testi yaptır... inşAllah bebişin seninledir...

öyle olması lazım canım annene kayınvalidene eşine kim okursa sonra sen devam edersin.
okutacak kimsen yoksa bile adetten sonra devam et..

Arkadaslar birsey sorcam.. benim su an 4 gun gecti.. dun oglen test yaptim bisey cikmadi acaba oglen yaptigim icinmi cunku testte 4saatlik idrar olmasi lazim diyodu benim 1 saat bile olmamisti.. sizce olma ihtimali var mi?

istersen ilk idrarla tekrarla ama yine de kesin sonuç kan diyorum.
idrar testlerine pek güvenmiyorum açıkcası..
umarım gebesindir:)

selam kızlar yeni topiginiz hayırlı olsun bende polikistik over hastasıyım gecen sene aralıkta korunmayı bırakmıstım 7 ay adet gormedım en son adet gunum 18 şubat ve soğan kürü uyguluyorum inş olur yeni topikler ugur getiriyormus ya hemen yazdım :)

aaa meryem suresinde secde ayeti mi var bilmiyordum iyi ki söyledin canım onunla ilgili yapılması gerekenleri de gözden geçiriyim hiç yapmadım şimdiye kadar

bence kan testi yaptır... inşAllah bebişin seninledir...

Idrarda cikmadan kan testi yaptirmak istemiyorum.. bide biz korunuyoduk aslinda:) kafam cok karisik.. arada karnima agri giriyo yarim dakika fln suruyor.. bir de beyaz akintim baska hicbir belirti yok.. siz daha tecrubelisiniz bana ne oluyor boyle?:)

hoşgeldinn kürün ve topikk uğurun olsun seninde hepimizin de :)

aaa meryem suresinde secde ayeti mi var bilmiyordum iyi ki söyledin canım onunla ilgili yapılması gerekenleri de gözden geçiriyim hiç yapmadım şimdiye kadar

evet canım 58. ayet secde ayetidir.
okuduktan sonra yap.
unutursan bile topluca bile yapabilirsin.
ama duyanın bile yapması gereken bişey bu.

hoşgeldin canım inş uğur getirir soğan kürü iyi geliyormuş pcos'a inş düzene sokar da hemen hamile kalırsın tabi biz de

Idrarda cikmadan kan testi yaptirmak istemiyorum.. bide biz korunuyoduk aslinda:) kafam cok karisik.. arada karnima agri giriyo yarim dakika fln suruyor.. bir de beyaz akintim baska hicbir belirti yok.. siz daha tecrubelisiniz bana ne oluyor boyle?:)

canım bazen vucudumuz kandırabiliyor.
psikolojik olarak belirtiler ortaya çıkıyor.
biz ne desek boş.
yarın sabah tekrar yap istersen ilk idarla..

hoşgeldinn kürün ve topikk uğurun olsun seninde hepimizin de :)

evet canım 58. ayet secde ayetidir.
okuduktan sonra yap.
unutursan bile topluca bile yapabilirsin.
ama duyanın bile yapması gereken bişey bu.

o ayeti okuyunca mı hemen yapcaz yoksa sure bitince mi

Ben 2011 Mart ayında çalışmaya başlayanlardanım:) Düşüncelerimi aktarmak istedim;
Hamileliğimin başları gayet iyiydi ama ortası yaza denk geldiği için çok fazla terledim. Malum hamileyken sıcaklar herkesten fazla etkiliyor insanı. Bebeğim kasım sonunda dünyaya geldi havalar soğuk olduğu için üç aydır eve hapsoldum resmen. aralık gibi bahçede bir iki tur atıyorduk en azından ama artık ne mümkün... eğer gezmeyi seven biriysen mart ayını bir kere daha düşün derim:)

tek olsunda eve hapsolmaya razıyız biz

evet canım ben de kasımda hamile kalmıştım temmuz sonu ağustos başı gibi doğacaktı zamanlama süperdi ama Rabbim nasip etmedi boş gebelikten kürtaj oldum artık hesap fln yapmıyorum ne zaman olursa olsun hayırlısı olsun da.. seni de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün canım bize de nasip etsin

o ayeti okuyunca mı hemen yapcaz yoksa sure bitince mi
süre bitince yap canım kuranı yarıda bırakma
kaynanam böyle söylemişti bana..

biz o kadar beklerken mart şubat ne farkeder.
yeterki gelsinler..

incir kürü aç karnına mı yapılıyor acaba kızlar yoksa aç karnına yaparsak ishal mi oluruz?? :)

canım bazen vucudumuz kandırabiliyor.
psikolojik olarak belirtiler ortaya çıkıyor.
biz ne desek boş.
yarın sabah tekrar yap istersen ilk idarla..

Yapiyim bakalim... gerci benim aklimin ucunda yoktu hamilelik, yani olmussa da kaza kursunu:) zira ben kpssye hazirlanan bi ogretmen adayi olarak kafam bi dunya:)) ama cikarsa da sevinmem diyemem.. allah herkesin gonlune gore verir insallah isteyen herkes bebeklerine kavusur.

branşın ne canım? hakkında hayırlısı olsun

merhaba oflu, ben geçen ay kullandım bal tarçın çörek otu. hamile kalmadım ama pcos olduğum için adetlerim hep gecikiyordu bu ay zamanında oldu. ben ilk defa yumurtlama olduğunu hissetttim. bu ay yine kullanıyorum. bakalım güzel haberler veririm bu ay inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…