MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ESRA
POLY

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
NAZ34............31 MART
mfm ...............18 MART

kızlar ben çok sigara içiyorum napcam yaa

BEN BIRAKTIM KIZLAR Allaha cok sukur sigara birakma merkezine giderek biraktim (BIOREZONANAS) diye bi yontem draisi basiniza suan yaptigim en buyuk hataymis sigara icmek diyorum kiiiiiii cok severek ve pek sefali icerdim malbus dan baskada hic icmedim 14 sene o derce nikotinmandim ama cok sukur biraktim
kafada bitirmek gerek once falan geyiklerini bosverin kafada bitmeyen bisey bu sadece bitmeli deyin o arada spora baslayin hic kiloda almadim bbiraktiktan sonra ama duzenli spor ve duzenli bitki caylari iciyorum boll meyve

ESRA
POLY

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
NAZ34............31 MART

Ayyyy en yakın benim bat..Umarım ilk müjdeyi size veririm kızlarr.İzin alabilseydim bugün gidip kan testi yaptıracaktım ama nerdeeee

kızlar maşaallah topik baya ilerlemiş,inş. bu topik hepimize ugur getirir ve birbirimizden güzel haberler alırız.Ben bu akşam test yapıcam,ama stres bastı beni şimdiden negatif çıkarsa diye:18:

benim 18 mart ama hiç bu kadar o günü iple çekceğimi tahmin etmezdim hiç bi belirti yok hamileliğe dair ama umudum hat safhada :)

canım zaten daha kanda hormon çoğalmadan belirti çok olmaz ki.sadece ilişki sonrası ağrı olur... adet yaklaşıncada aynı adet olcak gibi belirtiler olur.göğüsler, kasık,bel ağrısı. asıl belirtiler 5-6 hafta sonra başlıyor ....

tatlım şöyle yap alıntıdan sonra kopyala listeyi ve kendini ekle

MART KEDİLERİİİ

ALPELLAA.................16 MART
HAZELROSE...............24 MART
İDİLGA.....................31 MART

ALPELLAA.................16 MART
HAZELROSE...............24 MART
İDİLGA.....................31 MART[/QUOTE]
elmadas.................25 mart

kızlar maşaallah topik baya ilerlemiş,inş. bu topik hepimize ugur getirir ve birbirimizden güzel haberler alırız.Ben bu akşam test yapıcam,ama stres bastı beni şimdiden negatif çıkarsa diye:18:

benimde negatif çıkmıştı.çok hassas değil o testler. yanıltabiliyor...

TEMBEL cim kanda çıkar. yapsana bi csanım. benim 9 marttı çıktı bugün .hadi yap ta 2 saate öğreniriz...

kızlar ben çok sigara içiyorum napcam yaa

Bırakcan tabi yavrum Bende çok tiryakiydim champix denen bi ilaçla bıraktım. Evlendiğimde beynimde bitirmiştim artık içmicem diye eşime söz vermiştim, e bide bebiş düşününce bırakmam zorundayım dedim. Zorlandım. Bu ilaç çok yardımcı oldu. Tiksindim sigaradan. Önce beyninde bitir. Bebeğin temizlenmiş vücuda gelmesi gerek. En az 3 ay önce bırakın deniyor. Bırakırsın canım güçlü ol. Champix dene AMA HAMİLE OLMADIĞINA EMİN OLDUKTAN SONRA. HAMİLELER İÇEMİYOR

esranın kanda kaç çıkmıştı.hcg değeri. adeti 3 gün geçtikten sonra yapmıştı değil mi.
bilen varmııı

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
NAZ34............31 MART

ESRAA86........
POLYPOLY......

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
NAZ34............31 MART

Son düzenleme:

evet çok haklısın ben hep kendimi avutuyorum test pozitif çıktığı an hemen bırakırım diye ama 3 ay önce temizlenmesi lazım vücudun gerçekten 3 ay az bile ama.şu ilacı deneyeyim hemen pekiçalışmalara bi etkisi olmaz dimi,ben evlendiğimden beri ne ağrılar çektim bir aspirin bile almadım daha ne olur ne olmaz diye,bu arada yardımmın için çok teşekkürler

tiksinirsin canımmm... hemen annelik güdüsü.bırakıyorsun öğrenir öğrenmez... ben kızımda kola içiodum deliler gibi.. dr yasaklamıştı.kim takarrrr. bi ondan tiksinmemiştim zatiii

yani öğrenince ona zarar veremem asla içmem ama şimdi hamile kalamamın sebebi belki de sigaradır sağlık sorunum yok çünkü

evet ya yapabilirim bende,bak sen bile ne kadar tiryakiymişsin,benim daha rahat bırakabiliyor olmam lazım,dediklerini dikkate alıcam çok teşekkürler

bat :2 mart ama hala bir tıkırtı yok :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…