ESRA
POLY
TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART
kızlar ben çok sigara içiyorum napcam yaa
ESRA
POLY
TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
NAZ34............31 MART
benim 18 mart ama hiç bu kadar o günü iple çekceğimi tahmin etmezdim hiç bi belirti yok hamileliğe dair ama umudum hat safhada :)
tatlım şöyle yap alıntıdan sonra kopyala listeyi ve kendini ekle
MART KEDİLERİİİ
ALPELLAA.................16 MART
HAZELROSE...............24 MART
İDİLGA.....................31 MART
kızlar maşaallah topik baya ilerlemiş,inş. bu topik hepimize ugur getirir ve birbirimizden güzel haberler alırız.Ben bu akşam test yapıcam,ama stres bastı beni şimdiden negatif çıkarsa diye:18:
benimde negatif çıkmıştı.çok hassas değil o testler. yanıltabiliyor...
TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
HAZELROSE......24 MART
NAZ34............31 MART
mfm ...............18 MART
Bırakcan tabi yavrumBende çok tiryakiydim champix denen bi ilaçla bıraktım. Evlendiğimde beynimde bitirmiştim artık içmicem diye eşime söz vermiştim, e bide bebiş düşününce bırakmam zorundayım dedim. Zorlandım. Bu ilaç çok yardımcı oldu. Tiksindim sigaradan. Önce beyninde bitir. Bebeğin temizlenmiş vücuda gelmesi gerek. En az 3 ay önce bırakın deniyor. Bırakırsın canım güçlü ol. Champix dene AMA HAMİLE OLMADIĞINA EMİN OLDUKTAN SONRA. HAMİLELER İÇEMİYOR
esranın kanda kaç çıkmıştı.hcg değeri. adeti 3 gün geçtikten sonra yapmıştı değil mi.
bilen varmııı
benim bat 10 mart kızlarrr
tiksinirsin canımmm... hemen annelik güdüsü.bırakıyorsun öğrenir öğrenmez... ben kızımda kola içiodum deliler gibi.. dr yasaklamıştı.kim takarrrr. bi ondan tiksinmemiştim zatiii
BEN BIRAKTIM KIZLAR Allaha cok sukur sigara birakma merkezine giderek biraktim (BIOREZONANAS) diye bi yontem draisi basiniza suan yaptigim en buyuk hataymis sigara icmek diyorum kiiiiiii cok severek ve pek sefali icerdim malbus dan baskada hic icmedim 14 sene o derce nikotinmandim ama cok sukur biraktim
kafada bitirmek gerek once falan geyiklerini bosverin kafada bitmeyen bisey bu sadece bitmeli deyin o arada spora baslayin hic kiloda almadim bbiraktiktan sonra ama duzenli spor ve duzenli bitki caylari iciyorum boll meyve
kızlaaar o zaman şöyle yapalım, ben listeyi başlatayım herkes alıntı yaparak kendini eklesin sadece batları yazalım ve her yazan tarih sırasına dikkat etsin hadi bakalım böyle daha kolay olacak
mart kedileri [sıze=3][/sıze]
Alpellaa: Bat 16 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?