ESRAA86........
POLYPOLY......
TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011......16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE......18 MART
mfm ...............18 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART
canım sadece 1 gün. diğerleri prezervatifle korunduk.
10 şb adet olmuştum
29 gün sürüyor 24 şubat ilişki oldu
6 martta idrar yaptım negatifti.
9 mart beklenen adetimdi.ama ben 8 martta kan testi yaptım. 29.08 çıktı.
hesaplara göre sen ovulasyon öncesinde değil tam ovulasyon günü birlikte olmuşsun, ovulasyon testinden de takip etmiş miydin?
ben 19 şubat adet oldum 15 martta tek ilişki. 14 mart sabahı gülen yüzü gördüm. 15 mart akşamı ilişki oldu. yumurtlamayı kaçırmış da olabilirim olmayadabilirim, yumurtanın ne kadar canlı kaldığına bağlı... Allah bilir....
kizlarrrrrr bu arada folik asit icmeyide ihmal etmeyinnnnnn ..
iliski oncesi eslere koyu kivamli turk kahvesi icirmek lazimmis :)) simdi ben her aksam alistirayim dieee kahve yapiyorum :))
bide eslere keci boynuzu pekmezi yutturun kizlar :))
ya hamis olucaz ya tombisss:)))
hesaplara göre sen ovulasyon öncesinde değil tam ovulasyon günü birlikte olmuşsun, ovulasyon testinden de takip etmiş miydin?
Ben 19 şubat adet oldum 15 martta tek ilişki. 14 mart sabahı gülen yüzü gördüm. 15 mart akşamı ilişki oldu. Yumurtlamayı kaçırmış da olabilirim olmayadabilirim, yumurtanın ne kadar canlı kaldığına bağlı... Allah bilir....
ben 19 şubat adet oldum 15 martta tek ilişki. 14 mart sabahı gülen yüzü gördüm. 15 mart akşamı ilişki oldu. yumurtlamayı kaçırmış da olabilirim olmayadabilirim, yumurtanın ne kadar canlı kaldığına bağlı... Allah bilir....
TEMBEL cim kanda çıkar. yapsana bi csanım. benim 9 marttı çıktı bugün .hadi yap ta 2 saate öğreniriz...
benim hiç göğüslerim acımadı üç hamilelik belirtisindede. ama kasıklardaki belirtiler aynı canım.bende öyle batma ağrı oldu...canım sen ne zaman sat ve ilişkin ve kaç gün sürüyor. büyük ihtimal sende hamişsinn
sat 19 şubat saat akşam 22:30 bat 19 mart, siklusum ya 29 ya 30 tam kestiremiyorum hala değişiyor. ilişki 5 mart akşamı oldu. gülen yüzü 4 mart sabahı gördüm. göğüslerim yumurtlama döneminde acıdı -ki her ay düzenli yumurtlama döneminde acır- lakin şüpheli ilişkiden sonra göğüs acısı azaldı kayboldu , an itibariyle ilişkiden 3 gün geçti ve hiç belirtim yok :)
ne güzel olurdu polycim ama tek ilişkiye ihtimal vermek hakikaten zor yine de Allah bilir :)
Canım yarın sabaha izin alabildim ancak müdürcümden. İnşallah yarın erkenden gidip testi yaptıracam.Dua edin banaolur mu?Senin gibi güzel bi haber alırım inşalllah yarın.
Canım yarın sabaha izin alabildim ancak müdürcümden. İnşallah yarın erkenden gidip testi yaptıracam.Dua edin banaolur mu?Senin gibi güzel bi haber alırım inşalllah yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?