MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ESRAA86........
POLYPOLY......

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE......18 MART
mfm ...............18 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
IDILGA........... 31 MART
NAZ34............31 MART

.......................................

kızlar o listede tek tek hepimizin önüne hamiş resimleri koycaz inşallah çok umutluyum ben içimden nedense bir ses içinde minik bir kız bebeyi oluşmaya başladı diyo öyle garip bişi hissediyorum inşallah hamişimdir

hesaplara göre sen ovulasyon öncesinde değil tam ovulasyon günü birlikte olmuşsun, ovulasyon testinden de takip etmiş miydin?
ben 19 şubat adet oldum 15 martta tek ilişki. 14 mart sabahı gülen yüzü gördüm. 15 mart akşamı ilişki oldu. yumurtlamayı kaçırmış da olabilirim olmayadabilirim, yumurtanın ne kadar canlı kaldığına bağlı... Allah bilir....

kizlarrrrrr bu arada folik asit icmeyide ihmal etmeyinnnnnn ..

iliski oncesi eslere koyu kivamli turk kahvesi icirmek lazimmis :)) simdi ben her aksam alistirayim dieee kahve yapiyorum :))
bide eslere keci boynuzu pekmezi yutturun kizlar :))

ya hamis olucaz ya tombisss:)))

15 marttttt??? nası yanii

ahahahhaha. harikasın ...

polypoly tebrik ederim seni. ikinci annemiz sensin :)))

KIZLAR YENİ LİSTE YAPIYORUZ EKLEYİN KENDİNİZİ TARİH SIRASINA GÖRE HADİİİ

ESRAA86........
POLYPOLY......

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011......16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE......18 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
NAZ34............31 MART

KIZLAR YENİ LİSTE YAPIYORUZ EKLEYİN KENDİNİZİ TARİH SIRASINA GÖRE HADİİİ

ESRAA86........
POLYPOLY......

TEMBEL..........10 MART
ALPELLAA........16 MART
antalya2011.....16MART
PERİSOKO........17 MART
AYCAECE.........18 MART
HAZELROSE......24 MART
ELMADAS.........25 MART
NAZ34............31 MART

nasıl yaaaaa aylarda bi hata olmalı gibi

ben ovulasyon testi falan yapmadım. annemde kalıyoruz genelde hafta sonları cumadan gidiyorum eve bu aralar...o günde eve gitmiştik . yaptık.tabi ben sümüksü yapı yok diye önce ümitlenmedim. o yapı pazar günü geldi... dedim geçti galiba.ama içime bi his yerleşti.dedim tmm bebeğim var. doğacak yada doğmayacak.ama bebeğim oluştu.kızım bazen eliyle ayağıyla şımarıp tekme falan gelecek diye karnımı koruyorum hemen .belli olmuyor sağı solu. şımarınca yapıyo öle tuhaflıklar benim kız. o gecenin sabahından beri. demek içgüdüsel bişey...

TEMBEL cim kanda çıkar. yapsana bi csanım. benim 9 marttı çıktı bugün .hadi yap ta 2 saate öğreniriz...

Canım yarın sabaha izin alabildim ancak müdürcümden. İnşallah yarın erkenden gidip testi yaptıracam.Dua edin bana olur mu?Senin gibi güzel bi haber alırım inşalllah yarın.

sat 19 şubat saat akşam 22:30 bat 19 mart, siklusum ya 29 ya 30 tam kestiremiyorum hala değişiyor. ilişki 5 mart akşamı oldu. gülen yüzü 4 mart sabahı gördüm. göğüslerim yumurtlama döneminde acıdı -ki her ay düzenli yumurtlama döneminde acır- lakin şüpheli ilişkiden sonra göğüs acısı azaldı kayboldu , an itibariyle ilişkiden 3 gün geçti ve hiç belirtim yok :)
ne güzel olurdu polycim ama tek ilişkiye ihtimal vermek hakikaten zor yine de Allah bilir :)

işte örnek karşında. alpellanında ilk bebeği sanırım ilkinde olmuş, devam etmemiş aama neticede oda öyle ilkinde kalmıştı herhalde...

rahimde kasılma ağrı batma olduysa tutuldun canım...

Canım yarın sabaha izin alabildim ancak müdürcümden. İnşallah yarın erkenden gidip testi yaptıracam.Dua edin bana olur mu?Senin gibi güzel bi haber alırım inşalllah yarın.

3. annemiz belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4. gelsinnnnnnnnnn inş bitanemmmm...

hahaha 15 14 mart diil millet 5 mart 4 mart :))

inşallah inşallah inşallah pozitif olur.Olumlu düşünelim,evet yarın sen kızlaaaar hamileyim diceksin bize

SAT dasim naz la bizim dahaaa cokkkkkkkkk isimiz varrr :))) daha yumurtlicazzzzzzz derslerimizi calisicaz sonra gun sayicaz bu aradada sizin guzel haberlerinizle motive olucaz insallahhhhhhh

kizlar bide ben bu gece maydanozu sutte kaynatip buharina oturucam adetin 5. gunu baslayip 5 gun oluyomusss yani evde yeni bir aktivasyon dahaaaaa

allahhhhimmmmm londrada tum hatunlar bar cikisi tavsan gibi hamis kalippppp gurkgurk yumurtlarken bizim hallerimize bakk yarabbim sen bize sabir ve kaliteli yumurtlamayi nasipp ett yarabbimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…