işte örnek karşında. alpellanında ilk bebeği sanırım ilkinde olmuş, devam etmemiş aama neticede oda öyle ilkinde kalmıştı herhalde...
rahimde kasılma ağrı batma olduysa tutuldun canım...
kızlar o listede tek tek hepimizin önüne hamiş resimleri koycaz inşallah çok umutluyum ben içimden nedense bir ses içinde minik bir kız bebeyi oluşmaya başladı diyo öyle garip bişi hissediyorum inşallah hamişimdir
3. annemiz belliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 4. gelsinnnnnnnnnn inş bitanemmmm...
kızlar kimşeler bana bişi yazmıyo
ben ovulasyon testi falan yapmadım. annemde kalıyoruz genelde hafta sonları cumadan gidiyorum eve bu aralar...o günde eve gitmiştik . yaptık.tabi ben sümüksü yapı yok diye önce ümitlenmedim. o yapı pazar günü geldi... dedim geçti galiba.ama içime bi his yerleşti.dedim tmm bebeğim var. doğacak yada doğmayacak.ama bebeğim oluştu.kızım bazen eliyle ayağıyla şımarıp tekme falan gelecek diye karnımı koruyorum hemen .belli olmuyor sağı solu. şımarınca yapıyo öle tuhaflıklar benim kız. o gecenin sabahından beri. demek içgüdüsel bişey...
canım esra ve poly hep hissettiler bunu,ilk varlığında hissedildiğini annem söylemişti bana hatta ispatı var mektubu bile var o zaman test falanda yapmamış yani daha adet günü gelmeden anlamış,hissediyorsan olma ihtimali yüksek
inşallah inşallah inşallah pozitif olur.Olumlu düşünelim,evet yarın sen kızlaaaar hamileyim diceksin bize
Canım yarın sabaha izin alabildim ancak müdürcümden. İnşallah yarın erkenden gidip testi yaptıracam.Dua edin banaolur mu?Senin gibi güzel bi haber alırım inşalllah yarın.
elmadaşım heveslenme pek. oğlun olacak senin sankiiiii
sağlıklı olsunlar inşşş
DESENE YARIN İKİMİZDE KAN TESTİ SONUÇLARINA DUACIYIZ
elmadaşım heveslenme pek. oğlun olacak senin sankiiiii
sağlıklı olsunlar inşşş
ayy evet canım umarım göbüşlerimizde bebişlerimiz olur. (tabi ikimiz değil sadece tümmmmmm arkadaşlarınn burdaki )...
cnm inşallah umutlanmak istemiyorum ama içimde bir hisvar geçende kuzenimin bebeyine çok tatlı pembiş bi elbise almıştım ama veremedim elbiseye baktım ve bu elbise bnm kızımın olsun dedim karnımı sevdim :)inşallah inşallah inşallah....
o bahsettiğin sümüksü yapı yumurtlama sona erdiğinde geliyor sanırım benim ovulasyon 5 marttı 6 mart o sümüksü yapı geldi, bu durumda sen yumurtlama başlamadan 1 gün önce ilişkiye girmişsin cumartesi yumurtlama başlamış pazar günü de bitmiş sümüksü yapı gelmiş çözdük olayı
Ayy evet canım umarım göbüşlerimizde bebişlerimiz olur. (Tabi ikimiz değil sadece tümmmmmm arkadaşlarınn burdaki )...
aaaaaaaaaaaa çok güzel bilgi. çok haklısın canımm... demek o yapıyı beklemeden girmek lazım. gelince kapılar kapanıyo herhalde desene....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?