MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

elmadaş cenım sendede olacak bişiler . zati daha öncede demiştimmmmm....

tembel yarın bize hamişim diyecek.hemennn sonucu yazarsın canm... merakta koyma bizi. hatta gebelik testi al sendede çıkar. 2 gün kaldı bat ına
hadi yapta gellllllll.... perşembe günü 2 sevinç yaşayalımmm

selam kızlar bende burdayım..ay ya bende çok heyecanlıyım bi türlü zaman geçmek bilmiyor yaaa

canım esra ve poly hep hissettiler bunu,ilk varlığında hissedildiğini annem söylemişti bana hatta ispatı var mektubu bile var o zaman test falanda yapmamış yani daha adet günü gelmeden anlamış,hissediyorsan olma ihtimali yüksek

o bahsettiğin sümüksü yapı yumurtlama sona erdiğinde geliyor sanırım benim ovulasyon 5 marttı 6 mart o sümüksü yapı geldi, bu durumda sen yumurtlama başlamadan 1 gün önce ilişkiye girmişsin cumartesi yumurtlama başlamış pazar günü de bitmiş sümüksü yapı gelmiş çözdük olayı

cnm inşallah umutlanmak istemiyorum ama içimde bir hisvar geçende kuzenimin bebeyine çok tatlı pembiş bi elbise almıştım ama veremedim elbiseye baktım ve bu elbise bnm kızımın olsun dedim karnımı sevdim :)inşallah inşallah inşallah....

Birde kızlar benim karnım taş gibi oldu iyice özellikle göbüşümün altı...Adet öncesi şişme illaki oluyordu karnımda fakat bu kadar hiç olmamıştıı :44::44::44:

elmadaşım heveslenme pek. oğlun olacak senin sankiiiii
sağlıklı olsunlar inşşş

poliiicimmmm sen simdi hamissin yaaa senin duan tutarrrr soyllleee ictennnn bi yerlerden rica edicemm canimmmm bi duaa:))
bide banada yorum yapp benimm zaten gurbet ellerde kahve falsiz kaldimmmm :))))))))

benim ney olucakkkk tizzzzzzzzzzzz suleeeee canimcm :)))

ayy çok duygusal bir müzik dinliyordum üzerine de bunu okuyunca gözlerim doldu walla,o elbiseyi kızına giydirip resmini çekip bizle paylaşacağın günleri de göreceğiz inşallah,ilk aklıma gelen bu oldu inan :)

aaaaaaaaaaaa çok güzel bilgi. çok haklısın canımm... demek o yapıyı beklemeden girmek lazım. gelince kapılar kapanıyo herhalde desene....

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaa çok güzel bilgi. çok haklısın canımm... demek o yapıyı beklemeden girmek lazım. gelince kapılar kapanıyo herhalde desene....

bu yazdıklarınızdan şunu çıkarabilirmiyim. sperm en fazla 4 gün yaşadığı için. ovulasyon gününden 1 yada 2 gün önce ilişkiye girsek. ovulasyon günü unutup ilişkiye girmesek. yinede hamile kalabiliriz. olay bu mu kızlar doğrumu anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…