poliiicimmmm sen simdi hamissin yaaa senin duan tutarrrr soyllleee ictennnn bi yerlerden rica edicemm canimmmm bi duaa:))
bide banada yorum yapp benimm zaten gurbet ellerde kahve falsiz kaldimmmm :))))))))
benim ney olucakkkk tizzzzzzzzzzzz suleeeee canimcm :)))
birde kızlar benim karnım taş gibi oldu iyice özellikle göbüşümün altı...adet öncesi şişme illaki oluyordu karnımda fakat bu kadar hiç olmamıştıı .
aaaaaaaaaaaa çok güzel bilgi. çok haklısın canımm... demek o yapıyı beklemeden girmek lazım. gelince kapılar kapanıyo herhalde desene....
ayy çok duygusal bir müzik dinliyordum üzerine de bunu okuyunca gözlerim doldu walla,o elbiseyi kızına giydirip resmini çekip bizle paylaşacağın günleri de göreceğiz inşallah,ilk aklıma gelen bu oldu inan :)
idilga cım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olacak şekerim... haftaya çalışmaları hızlandır canım... umudum çookkk. döküleceksiniz arkamdan ....
rabbim bu perşembe günü önce senelerdir bebek hasretiyle yananlara, sonrada tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu inş.... karnımdaki meleğin hatrına allahım kimsenin kucağını boş koyma. SEN OL DERSEN OLUR HERŞEY... KİMSENİN HEVESİNİ YARIDA BIRAKMA...
bu yazdıklarınızdan şunu çıkarabilirmiyim. Sperm en fazla 4 gün yaşadığı için. Ovulasyon gününden 1 yada 2 gün önce ilişkiye girsek. Ovulasyon günü unutup ilişkiye girmesek. Yinede hamile kalabiliriz. Olay bu mu kızlar doğrumu anlamışım
bak şimdi sen böle dedinya bende çok duygusallaştım ağlicam cnm o bi gelsin teyzeleri fotoğraflarını hep koycam zaten
bu yazdıklarınızdan şunu çıkarabilirmiyim. sperm en fazla 4 gün yaşadığı için. ovulasyon gününden 1 yada 2 gün önce ilişkiye girsek. ovulasyon günü unutup ilişkiye girmesek. yinede hamile kalabiliriz. olay bu mu kızlar doğrumu anlamışım
Tembelcim bi idrar testi yapsana canımmmm
bak şimdi sen böle dedinya bende çok duygusallaştım ağlicam cnm o bi gelsin teyzeleri fotoğraflarını hep koycam zaten
:)) inşallah.bundan sonraki ağlamalarımız hep sevinçten olsun
idilga cım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olacak şekerim... haftaya çalışmaları hızlandır canım... umudum çookkk. döküleceksiniz arkamdan ....
rabbim bu perşembe günü önce senelerdir bebek hasretiyle yananlara, sonrada tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu inş.... karnımdaki meleğin hatrına allahım kimsenin kucağını boş koyma. SEN OL DERSEN OLUR HERŞEY... KİMSENİN HEVESİNİ YARIDA BIRAKMA...
AMINNNNNNNN canimmm benimm ay inan okurken gozlerim doldu cok icten yazmissin hissettim canimm benimmmmm Allah hepimize hayirli zamanda hayirli bebeisleri versinnn insallahhhhhh hayirli hamilelik olsunn insallah senin icindeeee
kiz bebisimiii bebislerimiiiiiii iiistiyorummm artikkkkkPPPPPP cok calisicam hocam :))))) taaa turkiyeden keciboynuzu corek otu ismarladim yarin gelioooooooo :))))))))))))
CALISAN KAZANIR TESTIDE KIZARIR :)))))
Yarın sabah için mi diyorsun tatlım bu akşammı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?