MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Birde kızlar benim karnım taş gibi oldu iyice özellikle göbüşümün altı...Adet öncesi şişme illaki oluyordu karnımda fakat bu kadar hiç olmamıştıı .

idilga cım kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz olacak şekerim... haftaya çalışmaları hızlandır canım... umudum çookkk. döküleceksiniz arkamdan ....

rabbim bu perşembe günü önce senelerdir bebek hasretiyle yananlara, sonrada tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguyu inş.... karnımdaki meleğin hatrına allahım kimsenin kucağını boş koyma. SEN OL DERSEN OLUR HERŞEY... KİMSENİN HEVESİNİ YARIDA BIRAKMA...

alpellaaaaaaaaaaaaaa
benim BAT 23 marttttt

eski listeyi kayıp mı ettin ne ettin :)))

aaaaaaaaaaaa çok güzel bilgi. çok haklısın canımm... demek o yapıyı beklemeden girmek lazım. gelince kapılar kapanıyo herhalde desene....

açıkçası belirtilerimiz onu gösteriyor, ovuslasyon testi bana pazar güldü bu pazartesi yumurtlama olacak demek salı da o sümüksü yapı geldi zaten bi daha da gülen yüz çıkmadı demek o sümüksü yapı bitiş düdüğü. dediğim gibi seninde ovulasyon cumartesi başlamış pazar bitmiş, sende ovulasyondan 1 gün önce ilişkiye girmişsin sperm 24 saat canlı kalmış ve yumurta ile döllenmiş.... haydi hayırlısı tatlım :))

bak şimdi sen böle dedinya bende çok duygusallaştım ağlicam cnm o bi gelsin teyzeleri fotoğraflarını hep koycam zaten

aminnnnnnnnnnn policimmmm aminnnnn Yüce Rabbim Seni duysun duanı kabul etsin inşallah

spermler 12 ila 48 saat yani yarım gün ve 2 gün arası yaşayabiliyorlar...sümüksü yapı gelmeden önceki gün yapmak en mantıklı olanı....

Mesela ben pazar gibi gelecekse cuma cumartesi ilişki en ideal olanı. Pazarda yap garanti olsun :

arkadaşlar bu ovulasyon tarihi çok önemli. bir örnekle anlatayım.
ortak bir arkadaşımız 2-3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyor. ekim ayında bırakıyor. ekim ayında hamile kalmayınca doktora gidiyorlar eşiyle. doktorda 10-11-12-13 kasım günlerinde ilişkiye girin diyorlar.
10 kasımda ilişkiye giriyorlar sadece ondan sonra yatılı misafirleri geldiği için ilişkiye girmiyorlar ve tek bir günde kız hamile kalıyor.
olay budur işte :)))))

darısı başımıza hepimiz takip edelim ovulasyon gününü çok önemli gerçekten. hastanede çalışan arkadaşım gün aşırı sperm kalitesi yetersiz erkekler için geçerli dedi.

eğer eşinde sperm sorunu yoksa ovulasyon haftası boyunca 7 gün boyunca her gün ilişkiye girmen gerekiyor dedi

spermin yapısına bağlıymış bu, en iyi ihtimalle 72 saat yaşıyormuş sperm ama 24 saat de yaşayabilir, her ihtimale karşı yumurtlamadan 3 gün önce başlanmalı, gün aşırı ilişki ile yumurtlama zamanı yumurtalarda hazır sperm olabilir

AMINNNNNNNN canimmm benimm ay inan okurken gozlerim doldu cok icten yazmissin hissettim canimm benimmmmm Allah hepimize hayirli zamanda hayirli bebeisleri versinnn insallahhhhhh hayirli hamilelik olsunn insallah senin icindeeee

kiz bebisimiii bebislerimiiiiiii iiistiyorummm artikkkkk PPPPPP cok calisicam hocam :))))) taaa turkiyeden keciboynuzu corek otu ismarladim yarin gelioooooooo :))))))))))))

CALISAN KAZANIR TESTIDE KIZARIR :)))))

:))) ayyy benim test moraracak o zaman

Kızlar ben şimdi yani akşama test yapsam çıkar mı sizce????? Bat 10 mart

Yarın sabah için mi diyorsun tatlım bu akşammı ?

canım dün bana sormuşsun ben daha test yapmadım bu ay hiç test yapmicam, dayanacam..
daha önce pozitifi görmüştüm ama regli oldum, çok üzüldüm...beklemedeyim bakalım...
umarım yarın güzel sonuç alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…