canım bende her seferinde sarınıp sarmalanıyorum. daha öncede yazmıştım eşimde benimle birlikte yanıma yatıp ayaklarını yukarı kaldırıyor :))))))))))
calisma sonrasiiii oo bacak dikmee o ayniii :)))) gecen dedimkiii ya en iyisi tut ayak bileklerimden sarki asagaa salla bariiiiiii tuttu tuttu tutmazsa artik burnumdan agzimdan biseyler falan gelirrrrrrrrrrr :))))))) hani bunuda diyorumm bende boyda 170 nerdeyse akrobasiyi ogrenicem direk amut calisayim dieeeeeeeee istee caresizlik :)))) diologda suuuu cabukk cabukkk tut bacagimdan cevir dik duvaraa hicbiseyy kacmasin disarii hayy alammm yaaa guluyoruz sonraa bide ben yardimci olsun dieee dua okuyorum icimdsen spermler hareket kazansin dieeeeeeee dikili oldugum muddetce:)))
allahim duy sesimizi koyyyy bebisimiziii insallahhh gobusumuzeeee
kızlar hepinize selam cuma günü hepimiz için hayırlı olsun size bişi sormak istiyorum dün akşam benim sağ kasığıma ve bacağıma ağrı girdi,göğüslerim ağrıdı batma şeklinde ara ara bide belim ağrıdı ama bu sabah henüz hiç bişi yok belirtilere benziyomu bunlar.....
Hoşgeldin canımm. O patikleri yerim yaa Allah içini doldursun en kısa zamanda minicik ayaklarlaaaCanım senin bat ne zamandı. Gebelik belirtilerine benziyor bunlar. Yumurtlama gününden beri bende yaşıyorum aynılarını.
kızlar ya bi sorum olacak ben 27 günde bir adet oluyorum sat 9 şubattı ve benim 2 gün geçti karnımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var tam 1 haftadır ve eklemlerim çok ağrıyor göğüslerimde hiçbir belirti yok her an kırmızılar gelecek mi diye lavaboya gidiyorum.4 gün önce idrar tahlili yaptım sabredemedim negatif çıktı şimdi de tekrar negatif çıkacak diye korkudan test yapamıyorum sizce hamile miyim beklemek çok zor bişey ALLAH herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
cnm kan testinde çıkar bence kan testi yaptır:)bu arada gerçekten beklemek çok zor :)
Canım hakkımızda hayırlısı, yumurtladığımdan beri göğsümde şişlik inmedi, yürürken bile sallanınca felan ağrıyor. Bazen daha şiddetli oluyor bazen azalıyor. Dediğin gibi bacaktada romatizmal bir ağrı, kramp giriyor gibi. İnşallah kendimizi çok dinlemiyoruzdur ama inşallah bebişlerimiz bizimledir.cnm bnm 25 mart ama bnde yumurtlama gününden beri yaşıyorum benim reglim 25.günde oluyo dün akşam bacağım sanki romatizmalı gibi ağrıdı belime vurdu 1,2 kez göğsümde ağrıdı ve piskolojik değildi çünkü hissettim göğüsümde ağrıyı şişkinliği ama bu sabah kalktığımda bişi yoktu bakalım hayırlısı:)
kızlar ya bi sorum olacak ben 27 günde bir adet oluyorum sat 9 şubattı ve benim 2 gün geçti karnımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var tam 1 haftadır ve eklemlerim çok ağrıyor göğüslerimde hiçbir belirti yok her an kırmızılar gelecek mi diye lavaboya gidiyorum.4 gün önce idrar tahlili yaptım sabredemedim negatif çıktı şimdi de tekrar negatif çıkacak diye korkudan test yapamıyorum sizce hamile miyim beklemek çok zor bişey ALLAH herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
benim adetime 9 gün var kan testi yapmamak için zor tutuyoarum kendimi üstelik hiç bir hamilelik belirtisi olmamasına rağmen bu konuda sabır cçok zor allah hepimizin yardımcızı olsun
bizimde senin gibi hep komik geçiyor. eşime diyorum ki bu ayak dikmenın en iyi sonucunu sen alacaksın. benden önce hamile kalacaksın diyorum :))))))))))
birde beni kozalak gibi sarıp sarmalaması yok mu daha çok gülüyorum. Allah razı olsun eşimden çorabımı giydiriyor beni sarıp sarmalıyor kendiside yanıma yatıyor dikiyor bacakları. akşam 8 gibi bacak dikmece, 12 gibi bel ile popomun altına yastık koyup yattım
kızlar bugün benim ovulasyon günümün tavannnnnnn yaptığı gün. inşallah bugün hamile kalırım.
dün güzel geçti, bu akşamıda öyle ayarlarsam inşallah hamiş olurum
utandım yazarken gerçekten
haha ben nedense gayet relaxım ya olmadığını bildiğim için...hatta gelecek ay neler yapsam diye düşünüyorum
cnm kan testinde çıkar bence kan testi yaptır:)bu arada gerçekten beklemek çok zor :)
haha ben nedense gayet relaxım ya olmadığını bildiğim için...hatta gelecek ay neler yapsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?