Tembelcim, seni üzmek istemem ama, olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum çok istisnai bir durum yoksa. Bence önümüzdeki aylara odaklan, üzülücek bişi yok henüz yolun başındayız canım, umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın ....
benim adetime 9 gün var kan testi yapmamak için zor tutuyoarum kendimi üstelik hiç bir hamilelik belirtisi olmamasına rağmen bu konuda sabır cçok zor allah hepimizin yardımcızı olsun
amin canım ilk ayımızda falan hamile kalırım diye düşünmüştüm ben hatta arkadaşlarım 3. ay falan kalırsın daha erken vücut birbirine alışcak falan dediler o zman bile ayy 3 ay 5 ay nasıl beklenir derdim doktora 6. ayımda gittiğimde daha 1 yıl dolsun bakalım demişti .Bir yıl bin asır gibi ben duramam bekleyemem falan derdim ama insan öyle bir duruyor ki çaresizlik çok zor.1 yılı geçti bile
cnm belli olmaz sen genedew kendine dikkat et bence evlatlar bir mucize hiç umadığmız bir anda bile aramıza katılabilirler:)
olmadığını bende biliyorm ama ya olduysa sorularından kurtaramıyorum kendimi
canım çift çizgimi çıktı ovulasyon tavan yaptığına göre sadece bugün mü gördün peki ilk yaptığında nasıldı bende yarın başlıycam ovulasyon a
Kuzum sen neden bu kadar ümitsizsin bakiyimm? Bugün pek bi negatif gördüm seni daha 7 gün var neden bu ümitsizlikkkkİlla belirti vermezki herkestee.
pericim 172. sayfada benim testlerin resimleri var bak istersen 2 gün önce silik çıktı yapmamıştık,dün ikisi de kalın kırmızı çıktı çalışmaya başladık,diğer testleri yapmıcam artık
pericim 172. sayfada benim testlerin resimleri var bak istersen 2 gün önce silik çıktı yapmamıştık,dün ikisi de kalın kırmızı çıktı çalışmaya başladık,diğer testleri yapmıcam artık
amin canım ilk ayımızda falan hamile kalırım diye düşünmüştüm ben hatta arkadaşlarım 3. ay falan kalırsın daha erken vücut birbirine alışcak falan dediler o zman bile ayy 3 ay 5 ay nasıl beklenir derdim doktora 6. ayımda gittiğimde daha 1 yıl dolsun bakalım demişti .Bir yıl bin asır gibi ben duramam bekleyemem falan derdim ama insan öyle bir duruyor ki çaresizlik çok zor.1 yılı geçti bile
Canım yumurtlama günü ve bugünün 5 gün öncesi gebelik için ALTIN günler. O yüzden silik çıksada devam edin, spermler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor.
Kızlar ben idrar testi yaptım sabah şeytana uyup. 10 dakika içinde çok çok çokkk belirsiz bi çizgi gördüm saki incecik. Yada öyle görmek istedim. Hayalet gibi görünüp kayboluodu. Daha 8 gün var adetime . Of ne sabırsızım ya:18:
Kızlar ben idrar testi yaptım sabah şeytana uyup. 10 dakika içinde çok çok çokkk belirsiz bi çizgi gördüm saki incecik. Yada öyle görmek istedim. Hayalet gibi görünüp kayboluodu. Daha 8 gün var adetime . Of ne sabırsızım ya:18:
AnaaaaaaaaaaaaaKızlar şimdi tekrar baktım kuruyunca daha belirginleşmiş . Vallah var işte burdaaa 2 gün öncede beklemiştim saatlerce hiçbişe çıkmamıştı. Şimdi 10. dk içinde çıktı ve belirginleşmiş kuruyunca çok çok zor görünüyo amaa Noluyooo
AnaaaaaaaaaaaaaKızlar şimdi tekrar baktım kuruyunca daha belirginleşmiş . Vallah var işte burdaaa 2 gün öncede beklemiştim saatlerce hiçbişe çıkmamıştı. Şimdi 10. dk içinde çıktı ve belirginleşmiş kuruyunca çok çok zor görünüyo amaa Noluyooo
holeeeeeeeey walla hamilesin ayyy inanmıyorum tebrik ederim çok mutluyum
kızlar ya bi sorum olacak ben 27 günde bir adet oluyorum sat 9 şubattı ve benim 2 gün geçti karnımda ve belimde adet olacakmışım gibi ağrı var tam 1 haftadır ve eklemlerim çok ağrıyor göğüslerimde hiçbir belirti yok her an kırmızılar gelecek mi diye lavaboya gidiyorum.4 gün önce idrar tahlili yaptım sabredemedim negatif çıktı şimdi de tekrar negatif çıkacak diye korkudan test yapamıyorum sizce hamile miyim beklemek çok zor bişey ALLAH herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?