MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

İnşallah canım hayırlısı yaa artık ne yapalım bir dahaki aya baakacazz

benim adetime 9 gün var kan testi yapmamak için zor tutuyoarum kendimi üstelik hiç bir hamilelik belirtisi olmamasına rağmen bu konuda sabır cçok zor allah hepimizin yardımcızı olsun

amin canım ilk ayımızda falan hamile kalırım diye düşünmüştüm ben hatta arkadaşlarım 3. ay falan kalırsın daha erken vücut birbirine alışcak falan dediler o zman bile ayy 3 ay 5 ay nasıl beklenir derdim doktora 6. ayımda gittiğimde daha 1 yıl dolsun bakalım demişti .Bir yıl bin asır gibi ben duramam bekleyemem falan derdim ama insan öyle bir duruyor ki çaresizlik çok zor.1 yılı geçti bile

benim o kadar o zamanım yok ama bende bazı problemler var acil kalmam lazım

cnm belli olmaz sen genedew kendine dikkat et bence evlatlar bir mucize hiç umadığmız bir anda bile aramıza katılabilirler:)

olmadığını bende biliyorm ama ya olduysa sorularından kurtaramıyorum kendimi

valla kızlar bende 1-2 belirti vardır onlar da yok artık o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama bakalım Allah bilir... tam 1 hafta var regl'me

canım çift çizgimi çıktı ovulasyon tavan yaptığına göre sadece bugün mü gördün peki ilk yaptığında nasıldı bende yarın başlıycam ovulasyon a

pericim 172. sayfada benim testlerin resimleri var bak istersen 2 gün önce silik çıktı yapmamıştık,dün ikisi de kalın kırmızı çıktı çalışmaya başladık,diğer testleri yapmıcam artık

Kuzum sen neden bu kadar ümitsizsin bakiyimm? Bugün pek bi negatif gördüm seni daha 7 gün var neden bu ümitsizlikkkk İlla belirti vermezki herkestee.

ümitsiz değilim tatlım ama insan hisseder ben hissetmiyorum o yüzden bakalım tabi Allah bilir... ee test yapan yok mu yaa batları 10 mart olanlar hadi şenlendirin şu topiği yaaa

Canım yumurtlama günü ve bugünün 5 gün öncesi gebelik için ALTIN günler. O yüzden silik çıksada devam edin, spermler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor.

Canım ya ben de senin gibi hemen olur zannettim 3 yıl bekledim. Şimdi tam saymadım ama sanırım 7. ay bu ay... Yoksa bende mi 1 sene hatta daha fazla bekliycem (((
Doktora gittin mi 1 sene geçince? Ne dedi? İnsan gitmeye de korkuyor demi

Kızlar ben idrar testi yaptım sabah şeytana uyup. 10 dakika içinde çok çok çokkk belirsiz bi çizgi gördüm saki incecik. Yada öyle görmek istedim. Hayalet gibi görünüp kayboluodu. Daha 8 gün var adetime . Of ne sabırsızım ya :18:

Canım yumurtlama günü ve bugünün 5 gün öncesi gebelik için ALTIN günler. O yüzden silik çıksada devam edin, spermler içerde 3 güne kadar canlı kalabiliyor.

ayyy evet yaa ilk defa ben bu ay hata yaptım cinsel perhize aldım bizi.spermler kaliteli olsun diye,o zamanda 4 günün sonunda spermde kalite düşüyormuş çok ilginç neyseki akşam 4.gündü ve kırmızı çizgileri gördük çok şükür bu aydan çok ümitliyim ben yaa

walla hangi arkadaşım ince çizgi gördüyse hepsi hamile olduğunu öğrendi,ama kaybolması ilginç sanırım hayal gücünü kullandın :) inşallah hamilesindir

sen erken yumurtlamıştın. kanda çıkar canım

Anaaaaaaaaaaaaa Kızlar şimdi tekrar baktım kuruyunca daha belirginleşmiş . Vallah var işte burdaaa 2 gün öncede beklemiştim saatlerce hiçbişe çıkmamıştı. Şimdi 10. dk içinde çıktı ve belirginleşmiş kuruyunca çok çok zor görünüyo amaa Noluyooo

Son düzenleme:

holeeeeeeeey walla hamilesin ayyy inanmıyorum tebrik ederim çok mutluyum

canııımmmmmmmmmm süperrrrrrrrrrrrrrr ben zaten senin hamile olduğunu düşünüyordum bak çıktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hemen koş kan tahlili ver çabuuuuuuuuuuukkkkkk

cnm inşallah hamişsindir ama bence hamileeeyyyiiiiiimmmm diye bağırıcaksın içime doğuyo inşallah öledir kan testi yaptır idrarda gözükdüyse kanda çıkar heralde:)

hadiiiiii hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii kan testine koşşşşşşşşşşşşş elbette çıkar emin ol hemen

bende 4 gün kala negatifti... meğer hamileymişim. hadi kızlar. biraz umut... test yapın. güzel haberler verin. içimiz açılsınnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…