MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

selam kızlar hyırlı cumalar olsun,

lütfen bana dua edin yarın doktora gidecem inş.polikistover ve diger herhangi bir kist miyom flan varmı diye bakacak geçen gittigimde emin olamadı adetim yakın diye şimdi adetim bitti bakalım inş.güzel şeyler söyleyecek umudum o yöndeee !!!!

öfff kızlar ya dışarı çıkmak zorundayım akşam gelince hemen okucam perisokoooooooooooo

esraa86.........
Polypoly........
Perisoko........

öfff kızlar ya dışarı çıkmak zorundayım akşam gelince hemen okucam perisokoooooooooooo

esraa86.........
Polypoly........
Perisoko........

canım sen kaçıncı gün başladın avulasyon yapmaya adetten sonra..

aslında mantığımı kullandım adetten 1 hafta sonra falan diyorlar ama saçma geldi siklusum 31 gün buna göre benim yumurtlamam 15. güne denk geliyor belirtilerde yeni başlamıştı zaten ve ben 13. gün yaptım testi.13.gün silik çıktı 14. gün yani dün çift koyu kırmızı.yani pozitif.bugün yapmama gerek kalmadı ama çalışmalar devam tabii

peki canım çok tşk ederim saol

yumurtlama döneminide sor. onlar anlıyorlar. bi arkadaşıma tamam bu hafta başlayın gün aşırı ilişkiye girin demişti o ay gebe kaldı. hadi hayırlı haberlerle gel inş. dualarım seninle

perisoko testini koy canım, motive olsun diğer arkadaşlara....
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bencede motive olalım biraz,akşam biz kocişle oturduk ovü testine bir saat baktım Allah ım gebelik testimiz de böyle çıkar inşallah diye,ayy o iki çizgi bile bizi mutlu etti ne alakaysa :)

İnşallah hamilesindir ayyyy beklemek bize bile çok zor. Hemen öğren hadi kan tahlili yaptır. Bize de haber ver sonucu.

esraa86.........
Polypoly........
Perisoko........

Ayyy senin canını yerimmmm napmış hemennnnnn Heyecandan çayı üstüme döktümmm hahahahah. Ya dur bebeğim bence daha bişe yok yaaa .İlk testi yaptım görür gibi oldum çizgi. Hatta yazıodumda dur dedim şimdi heyecan yaptırmiym kızlara. Şimdi gene baktım kuruyunca belirginleşmiş.Foto çektim ama hiç belli diil, sadece ben görebiliyorummm. Ümitlenmicem hemen yaaa çok üzülürüm sonra, kendimi çok kaptırdımmmm :18: Hissediyorumda ama bilmiyorum işte şu test yeri çizgisi felanda olabilir belkiii. Daha çok erken beklemek istiyorum dayanamıyorumm amaaa. Bi araştırym burda nerde yapılıyor test.

hmmm adet 31 günde olduğu için sanırım ben 28 günde oluyorum kaçıncı gün başlasam iyi sence

peri ben sana benim durumu yazayım sen kendine göre hesapla

Son adet Tarihi 22 Şubat

Bir önceki 23 Ocak

Bir önceki 23 Aralık

bu durumda siklus 31 gün oluyor yani yukarıdaki hesaplamalara göre buldum bunu.

Yukardaki hesaplama linkine bu verileri girince yumurtlama dönemimi 6-12 olarak göstermiş ama en yüksek günü ayın 10 u olarak göstermiş.

bende testi işimi garantiye alıp 7 sinde yaptım.Sen şimdi önce yukardaki hesaplara gir,ovü tarihini öğren zaten testin içinde 5 tane oluyor.5 gün öncesinde yapmaya başla derim

tamam canım çok saol bende aldım ovulasyon testi 50 adet var içinde neyse 1 kaç gün sonra başlıyım yapmaya adet son günüm bugün

perisoko tebrik ederim canım çok sevindim darısı bizim başımıza ne yalan söyleyeyim ben bu aydan çok umutluyum rahim filmi çektirdim geçen ay rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş ve benim bugün yumurtlama günüm inanılmaz kasık ağrım var inş bu ay bizim ayımız olacak Rabbim hepizin yüzüne baksın. Hamile haberleri artınca o kadar bir umutlanıyorum ki her hamileyim diyenle birlikte benimde hamileliğime bir adım daha yaklaşıyormuşum gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…