canım ya ben de senin gibi hemen olur zannettim 3 yıl bekledim. şimdi tam saymadım ama sanırım 7. Ay bu ay... Yoksa bende mi 1 sene hatta daha fazla bekliycem(((
doktora gittin mi 1 sene geçince? Ne dedi? Insan gitmeye de korkuyor demi
canım sen kaçıncı gün başladın avulasyon yapmaya adetten sonra..
AnaaaaaaaaaaaaaKızlar şimdi tekrar baktım kuruyunca daha belirginleşmiş . Vallah var işte burdaaa 2 gün öncede beklemiştim saatlerce hiçbişe çıkmamıştı. Şimdi 10. dk içinde çıktı ve belirginleşmiş kuruyunca çok çok zor görünüyo amaa Noluyooo
aslında mantığımı kullandım adetten 1 hafta sonra falan diyorlar ama saçma geldi siklusum 31 gün buna göre benim yumurtlamam 15. güne denk geliyor belirtilerde yeni başlamıştı zaten ve ben 13. gün yaptım testi.13.gün silik çıktı 14. gün yani dün çift koyu kırmızı.yani pozitif.bugün yapmama gerek kalmadı ama çalışmalar devam tabii
selam kızlar hyırlı cumalar olsun,
lütfen bana dua edin yarın doktora gidecem inş.polikistover ve diger herhangi bir kist miyom flan varmı diye bakacak geçen gittigimde emin olamadı adetim yakın diye şimdi adetim bitti bakalım inş.güzel şeyler söyleyecek umudum o yöndeee !!!!
canım sen kaçıncı gün başladın avulasyon yapmaya adetten sonra..
perisoko testini koy canım, motive olsun diğer arkadaşlara....
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
perisoko testini koy canım, motive olsun diğer arkadaşlara....
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adetten 15 gün sonra
AnaaaaaaaaaaaaaKızlar şimdi tekrar baktım kuruyunca daha belirginleşmiş . Vallah var işte burdaaa 2 gün öncede beklemiştim saatlerce hiçbişe çıkmamıştı. Şimdi 10. dk içinde çıktı ve belirginleşmiş kuruyunca çok çok zor görünüyo amaa Noluyooo
benim 29 gün sürüyo adet zamanı - adet günü dahil 15. günü ilişkiye girdiğimde hamile kaldımadetten 15 gün sonra
bencede motive olalım biraz,akşam biz kocişle oturduk ovü testine bir saat baktım Allah ım gebelik testimiz de böyle çıkar inşallah diye,ayy o iki çizgi bile bizi mutlu etti ne alakaysa :)
öfff kızlar ya dışarı çıkmak zorundayım akşam gelince hemen okucam perisokoooooooooooo
esraa86.........
Polypoly........
Perisoko........
hmmm adet 31 günde olduğu için sanırım ben 28 günde oluyorum kaçıncı gün başlasam iyi sence
peri ben sana benim durumu yazayım sen kendine göre hesapla
Son adet Tarihi 22 Şubat
Bir önceki 23 Ocak
Bir önceki 23 Aralık
bu durumda siklus 31 gün oluyor yani yukarıdaki hesaplamalara göre buldum bunu.
Yukardaki hesaplama linkine bu verileri girince yumurtlama dönemimi 6-12 olarak göstermiş ama en yüksek günü ayın 10 u olarak göstermiş.
bende testi işimi garantiye alıp 7 sinde yaptım.Sen şimdi önce yukardaki hesaplara gir,ovü tarihini öğren zaten testin içinde 5 tane oluyor.5 gün öncesinde yapmaya başla derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?