- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 648
Bakalım bu liste nasıl görünecek? Daha düzgün olursa burdan devam edelim kızlar.
Olmuyor.. Ne kadar da düzenliydi ama sayfaa yayınlayınca bozuluyor.. NEYSE..
Kızlar çok hafif, gölge gibi, belli belirsizz, belkide sadece ben öyle görüyorum istediğim için diyorum ne bilim. Resimde çıkmıyoki gösteriym sizedee. Çok kafam karıştı. Yarın tekrar yapıcam. Çizgi belirginleşirse kan vericem salı günü.
kızlar bende bir an önce hamileyimmm diye yazmak istiyorum buraya inşallah olur:)
Hepimiz aynı duyguların içerisindeyiz. Hayal kuruyorum o ilk çizgiyi gördüğümde nasıl tepki veririm ne yaparım bilemiyorum ama ilk işim annemi aramak olur heralde bir yıldır her ay düzenli olarak eeeee ne var ne yok sorusuna düzenli olarak önümüzdeki aya kısmetse cevabı duymaktan kadın bir hal oldu arayıp önce onu sevindiririm diyorum sonra sizi sonrada işten izin alıp herkese haberdar ederim diyorum düşünmesi bile heyecan verici yaaaaaaa
malesef candostum benim excel tablomda görünen de o kadar iyiydi ki sürpriz yapacağım diye düşünüyordum ama malesef buraya kopyalanınca iş göründüğü gibi olmuyor :)
Kızlarrr benzer testler buldum KKda. Aynı böyle işte. Eki Görüntüle 364071 Burda 10DPO yazan teste yakın, aynı böyle hatta. Çok zor görünüyor, çok :26:
Kızlarrr benzer testler buldum KKda. Aynı böyle işte. Eki Görüntüle 364071 Burda 10DPO yazan teste yakın:26:
cnm senden çok ümitliyim hamişsin bnce sen cnm bnm:)
Canım benim yaaaaacnm erken dönemde olduğu için silik çıkmıştır allahın izniyle tekrarladığındakoyulaşır yeni hamişimiz darısı başımıza:)
ben en sondakinde çizgiyi gördüm ilk ikisinde göremedim gözlüklerim bile işe yaramıyor ya( ama güzelim sen gördüysen silik bile olsa hamilesindir ve hissediyorsan tamamdır bu iş bak esra hissetti poly hissetti sende hissediyorsun ve silikde olsa orda çizgi var canım içini ferah tut
Kızlarrr benzer testler buldum KKda. Aynı böyle işte. Eki Görüntüle 364071 Burda 10DPO yazan teste yakın, aynı böyle hatta. Çok zor görünüyor, çok :26:
ben bazen hayal kuruyorum o bile güzel oluyor annemi ararım diye düşünüyorum kesin ağlarım bende hayal ederken bile gözlerim doluyor o duyguyu o kadar merak ediyorum.Tüm anneler şu çabamdan sonra gözümde bin kat daha yükseldi.Tüm annnelere daha saygı duymaya başladım.Atomu parçalamak kadar mühim bir olay gibi geliyor anne olmak hatta daha iyisi yani anneleri böyle dünyanın en iyi prof u doçenti gibi falan görmeye başladım inanın
Bence yaşı ve durumu kaldıralım. Yani ismin yanında sadece sat ve bat olsun daha da sadeleşir. yada yaş kalsın sadece beklemede yazılarını kaldıralım.
amin canım ilk ayımızda falan hamile kalırım diye düşünmüştüm ben hatta arkadaşlarım 3. ay falan kalırsın daha erken vücut birbirine alışcak falan dediler o zman bile ayy 3 ay 5 ay nasıl beklenir derdim doktora 6. ayımda gittiğimde daha 1 yıl dolsun bakalım demişti .Bir yıl bin asır gibi ben duramam bekleyemem falan derdim ama insan öyle bir duruyor ki çaresizlik çok zor.1 yılı geçti bile
perisoko tebrik ederim canımçok sevindim darısı bizim başımıza ne yalan söyleyeyim ben bu aydan çok umutluyum rahim filmi çektirdim geçen ay rahim filminden sonra hamile kalma olasılığı artıyormuş ve benim bugün yumurtlama günüm inanılmaz kasık ağrım var inş bu ay bizim ayımız olacak Rabbim hepizin yüzüne baksın. Hamile haberleri artınca o kadar bir umutlanıyorum ki her hamileyim diyenle birlikte benimde hamileliğime bir adım daha yaklaşıyormuşum gibi geliyor.
canim sen erken yapmistin dimi testi. ben zamaninda cok arastirdim cok cok hafif ince bir cizgi de olsa diyo doktorlar pozitfdir diyo. ve bir testin pozitif olma olasiligi bu testler de yüzde 99 yarin belki daha belirgin olur testin. birde erken gebelik ögrenmek icin testler var istersen ondan al bi tane adetten önce ögrenebiliomusun onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?