MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

ay heycanlandım bugün hamile haberi duymamıştım .git hemen tahlil yaptır burayada yaz ay tebrik ederim çok sevindim darısıs isteyen herkesin başına .

Bakalım bu liste nasıl görünecek? Daha düzgün olursa burdan devam edelim kızlar.

Olmuyor.. Ne kadar da düzenliydi ama sayfaa yayınlayınca bozuluyor.. NEYSE..[/QUOTE]

malesef candostum benim excel tablomda görünen de o kadar iyiydi ki sürpriz yapacağım diye düşünüyordum ama malesef buraya kopyalanınca iş göründüğü gibi olmuyor :)

Olmuyor.. Ne kadar da düzenliydi ama sayfaa yayınlayınca bozuluyor.. NEYSE..

malesef candostum benim excel tablomda görünen de o kadar iyiydi ki sürpriz yapacağım diye düşünüyordum ama malesef buraya kopyalanınca iş göründüğü gibi olmuyor :)[/QUOTE]

Bence yaşı ve durumu kaldıralım. Yani ismin yanında sadece sat ve bat olsun daha da sadeleşir. yada yaş kalsın sadece beklemede yazılarını kaldıralım.

Kızlar çok hafif, gölge gibi, belli belirsizz, belkide sadece ben öyle görüyorum istediğim için diyorum ne bilim. Resimde çıkmıyoki gösteriym sizedee. Çok kafam karıştı. Yarın tekrar yapıcam. Çizgi belirginleşirse kan vericem salı günü.

Çok teşekkür ederim canlarımmmm. Ama kaptırmamaya çalışıyorum yoksa kafayı yicem Bu kadarcık çizgiye güvenememm :18:

cnm senden çok ümitliyim hamişsin bnce sen cnm bnm:)

kızlar bende bir an önce hamileyimmm diye yazmak istiyorum buraya inşallah olur:)

Hepimiz aynı duyguların içerisindeyiz. Hayal kuruyorum o ilk çizgiyi gördüğümde nasıl tepki veririm ne yaparım bilemiyorum ama ilk işim annemi aramak olur heralde bir yıldır her ay düzenli olarak eeeee ne var ne yok sorusuna düzenli olarak önümüzdeki aya kısmetse cevabı duymaktan kadın bir hal oldu arayıp önce onu sevindiririm diyorum sonra sizi sonrada işten izin alıp herkese haberdar ederim diyorum düşünmesi bile heyecan verici yaaaaaaa

ben bazen hayal kuruyorum o bile güzel oluyor annemi ararım diye düşünüyorum kesin ağlarım bende hayal ederken bile gözlerim doluyor o duyguyu o kadar merak ediyorum.Tüm anneler şu çabamdan sonra gözümde bin kat daha yükseldi.Tüm annnelere daha saygı duymaya başladım.Atomu parçalamak kadar mühim bir olay gibi geliyor anne olmak hatta daha iyisi yani anneleri böyle dünyanın en iyi prof u doçenti gibi falan görmeye başladım inanın

malesef candostum benim excel tablomda görünen de o kadar iyiydi ki sürpriz yapacağım diye düşünüyordum ama malesef buraya kopyalanınca iş göründüğü gibi olmuyor :)

Bence yaşı ve durumu kaldıralım. Yani ismin yanında sadece sat ve bat olsun daha da sadeleşir. yada yaş kalsın sadece beklemede yazılarını kaldıralım.[/QUOTE]

sadece isim ve bat olsun sonuçta bizi en ilgilendiren batlar gibi görünüyor

ben en sondakinde çizgiyi gördüm ilk ikisinde göremedim gözlüklerim bile işe yaramıyor ya ( ama güzelim sen gördüysen silik bile olsa hamilesindir ve hissediyorsan tamamdır bu iş bak esra hissetti poly hissetti sende hissediyorsun ve silikde olsa orda çizgi var canım içini ferah tut

Kızlarrr benzer testler buldum KKda. Aynı böyle işte. Eki Görüntüle 364071 Burda 10DPO yazan teste yakın:26:

canim sen erken yapmistin dimi testi. ben zamaninda cok arastirdim cok cok hafif ince bir cizgi de olsa diyo doktorlar pozitfdir diyo. ve bir testin pozitif olma olasiligi bu testler de yüzde 99 yarin belki daha belirgin olur testin. birde erken gebelik ögrenmek icin testler var istersen ondan al bi tane adetten önce ögrenebiliomusun onla

cnm senden çok ümitliyim hamişsin bnce sen cnm bnm:)
cnm erken dönemde olduğu için silik çıkmıştır allahın izniyle tekrarladığındakoyulaşır yeni hamişimiz darısı başımıza:)
Canım benim yaaaaa İnşallah arkadaşımmmm inşallah hepimiz hamileyizdiiiirrrrrrrrrrr

Medmusum çok heyecanlıyım gerçekten inşallah bu mutluluğum yerine hüzne bırakmaz. Sağolun canlarım iyiki varsınızzz. Gerçekten hamileysem hepinizin adına teker teker dua edicemmmmmmmm

:13: Aynen öyle belki hemen hamile kalsaydım belki bu kadar gözümde büyütürmüydüm bilemiyorum ama 12 ay çaba sarf edince anneliğin aslında ne kadar büyük bir hikmet olduğunu kavraya bildim Allah'a inancım bir kez daha perçimlendi. Bir yumurta ve spermin birleşmesi olayı diye geçiştiriliyor ama öyle değil aslında durum onun Ol demesinde...

Bence yaşı ve durumu kaldıralım. Yani ismin yanında sadece sat ve bat olsun daha da sadeleşir. yada yaş kalsın sadece beklemede yazılarını kaldıralım.

sadece isim ve bat olsun sonuçta bizi en ilgilendiren batlar gibi görünüyor [/QUOTE]

isim sat ve bat demek istemiştim:)

canım dr bana da rahim filmi çektir dedi nasıl zor mu çok korkuyorum bende bu ay çektircem

Benim daha 8 gün var adetime canım :18::18::18: 2 gün öncede burda gaza gelmiştik test yapmıştım hiçbişe yoktu. Ama çok inandım bu ay. Ben adetin 9. günü yumurtladığım için erken döllenme olmuştur diye düşünüp yapıyorum test.:18: İnşallah dediğin gibidir canım. Hassas test bulamadım bizim eczanede alamadım ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…