MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

listenin başındaki arkadaşlar birer test yapın güzel haberler verin içimiz açılsın, uğurşu topicin uğurlu anneleri hadi inş.

bu arada içinizde rüya görenler var mı?

medmus lütfen rahim filmiyle ilgili bilgilendirmisin beni bu ay çektircem ve çok korkuyorfum

canım dr bana da rahim filmi çektir dedi nasıl zor mu çok korkuyorum bende bu ay çektircem

Canım ben genel anesteziyle oldum . Ben tüp bebek merkezinde tedavi görmeye başladım. Doktorum genel anesteziyi önerdi bahsettim işte nette okuduklarımdan ayılıp bayılanlar oluyormuş bu kadar zor bir işlem mi diye , bana söylediği herkesin ağrı eşiği farklı oluyor kimisi dayanamaz kimisi hiç bişey hissetmez ama senin için bir tavsiyede bulunmamı istersen anestezi altında bu işlemi yaptırman senin ağrı eşiğin muayene sırasındaki izlenimlerime göre düşük dedi (ki ben her muayenede sulanıyorum dr erkek utanıyorum aslında birazda ondan ağlamalarım) velhasıl uyudum uyandım işlem bitmişti rahim filmi çektirmeden önce içime dert olmuştu nasıl çekilecem diye ama şükür bişey hissetmedim o stresede girmedim

Perisoko canım kendini yine de çok kaptırma her şeye hazırlıklı ol. başıma geldi biliyorum çok büyük bir yıkım oluyor ben günlerce kendime gelemedim sürekli ağlıyordum. Yüzümüz güler inş bu ay hepimizin

en iyi sonucu yarin alirsin canim. yarin cizgide koyulasma olur ins. yarina kadar sabret bakalim. bende senin gibi ilk cizgiyi ilk önce görmedim cöpe atmistim testi yarim saat sonra icime kurt düstü cöpten aldim testi :))) dedigin gibi belli belirgin esime gösterdim dedi yarim saat gecince test gecersiz oluyomus dedi tabi icime kurt düstü bi kere ertesi gün yaptim cizgi daha belirgindi. elimde 5 test vardi esim emin olamamisti sabah aksam test bitene kadar test yaptik her yapisimda biraz daha belirginlesmisti. ins yarin ki testinde daha belirgin cizgi görürsün canim. cok müthis bir duygu bu. sen simden dikkatli hareket et.

canım çok saol benim kasıklarımda ve özellikle sol taafımda çok ağrı vardı dr gittim ve rahim sol tarafta yapışıklık varmış hem açılması hemde tüüplere zarar verdi mi diye film çektircem ve acil hamile kalmam lazımmış işim biraz zor gibi hayırlısı artık

listenin başındaki arkadaşlar birer test yapın güzel haberler verin içimiz açılsın, uğurşu topicin uğurlu anneleri hadi inş.

bu arada içinizde rüya görenler var mı?

çook görüyorum hep erkek çocuk ya da ikiz kız görüyorum,doğum yapıyorum sürekli ama psikolojik diye tabirleri bile okumuyorum çoğu kez.hep aklımda ya ondan görüyorum sanırım yoksa benim rüyalarım aynen çıkar genelde

canlar benim az işim var çıkıyorum şimdilik perisokocum dualarım seninle inşallah hamişsindir gelince gircem bakçam neler olmuş diye umarım yeni yeni hamiş haberleri çıkmış olur:)

Bu arada içinizde rüya görenler var mı?

ewt ben görmüştüm. Salı günü idrar testi yapacaktım. O gecesi gördüm. Iki çizgi kıpkırmızı... Kalkıp yaptım sbah sabah tek çizgi çıktı. Ama ben eşime dedimki bu test yanılıo ben hamileyim. Allah gösterdi bana... Yok canımmmm dedi. Iyi gör bak dedimmmm... Ablam arkadaşım herkes değilsindir dedi. Bi tek annem hamilesin dedi bide ben. Anneler hisseder derler ya. Gerçekten rüyam çıktıııı..

canlar benim az işim var çıkıyorum şimdilik perisokocum dualarım seninle inşallah hamişsindir gelince gircem bakçam neler olmuş diye umarım yeni yeni hamiş haberleri çıkmış olur:)

cnmcmm nerde yediniz bakimm yemegii aksam:)))) nasildi memleketim ??

Allah müjdelemiş sana işte bundan daha iyi kanıt olur mu ne mutlu sana polym

canmcmmlarrrr listeyi bi zahmet yenileseniz ben bulamiyorum varmi yeni hamisler nedir durumlar merak ediyorummm :)))

bu arada bu aksam yaptigim maydanozlu sut sanki iyi bisey gibi bakalim bu ay bende bisey olursa yapin hemen bakalim hayirlisiii

Idilgacım sanırım 3 lendik. Perisoko da çok silik olarak idrar testi çıktı. Kesin olmamakla beraber 3 olduk inş 30 - 300 oluruz ...

ben geldımmmm...annemdeyım mısafır var ancak gırebıldım tlf.dan bakacam, sımdılık ..hamıle var mı bakım bugun? bende acayıp bel agrısı var yıne..karnımda ara ara agrıyor

aaaaaaaaa sevindimm hadi insallahhhhh :)))

ayy napsam hep P lerden gittiiiii banada kisaca PIDILGA deyin bariii artikkk :))))))

PISICANLARIMMMM beimm marttaa cosucazzzzzz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canlarım şimdi gittim test sonucunu aldım burada neye bakmam lazım benim ???? Acil bi cevap verseniz

işim zor diye düşünme lütfen , bak bende aynı dertteyim , çikolata kistim varmış ama önemli değil dediler , öyle büyük bir sebebim yok olmaması için ama bir yıldır olmuyor umudunu yitirme hep iyi düşün bu topic bize uğurlu gelecek bak gör herkes bir bir hamile müjdesi verecek sonrada yok hangi testi yaptırdınız yok bebeğin kalp atışları yok şu kadar kilo aldı normal mi doğumu nerde yapalım telaşına düşeriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…