listenin başındaki arkadaşlar birer test yapın güzel haberler verin içimiz açılsın, uğurşu topicin uğurlu anneleri hadi inş.
bu arada içinizde rüya görenler var mı?
canım dr bana da rahim filmi çektir dedi nasıl zor mu çok korkuyorum bende bu ay çektircem
Benim daha 8 gün var adetime canım :18::18::18: 2 gün öncede burda gaza gelmiştik test yapmıştım hiçbişe yoktu. Ama çok inandım bu ay. Ben adetin 9. günü yumurtladığım için erken döllenme olmuştur diye düşünüp yapıyorum test.:18: İnşallah dediğin gibidir canım.Hassas test bulamadım bizim eczanede alamadım ondan.
Canım ben genel anesteziyle oldum . Ben tüp bebek merkezinde tedavi görmeye başladım. Doktorum genel anesteziyi önerdi bahsettim işte nette okuduklarımdan ayılıp bayılanlar oluyormuş bu kadar zor bir işlem mi diye , bana söylediği herkesin ağrı eşiği farklı oluyor kimisi dayanamaz kimisi hiç bişey hissetmez ama senin için bir tavsiyede bulunmamı istersen anestezi altında bu işlemi yaptırman senin ağrı eşiğin muayene sırasındaki izlenimlerime göre düşük dedi (ki ben her muayenede sulanıyorumdr erkek utanıyorum aslında birazda ondan ağlamalarım) velhasıl uyudum uyandım işlem bitmişti rahim filmi çektirmeden önce içime dert olmuştu nasıl çekilecem diye ama şükür bişey hissetmedim o stresede girmedim
Perisoko canım kendini yine de çok kaptırma her şeye hazırlıklı ol. başıma geldi biliyorum çok büyük bir yıkım oluyor ben günlerce kendime gelemedim sürekli ağlıyordum. Yüzümüz güler inş bu ay hepimizin
Ben 6 gün önce doğum yaptım rüyamda
listenin başındaki arkadaşlar birer test yapın güzel haberler verin içimiz açılsın, uğurşu topicin uğurlu anneleri hadi inş.
bu arada içinizde rüya görenler var mı?
Ben 6 gün önce doğum yaptım rüyamda
Bu arada içinizde rüya görenler var mı?
canlar benim az işim var çıkıyorum şimdilik perisokocum dualarım seninle inşallah hamişsindir gelince gircem bakçam neler olmuş diye umarım yeni yeni hamiş haberleri çıkmış olur:)
ewt ben görmüştüm. Salı günü idrar testi yapacaktım. O gecesi gördüm. Iki çizgi kıpkırmızı... Kalkıp yaptım sbah sabah tek çizgi çıktı. Ama ben eşime dedimki bu test yanılıo ben hamileyim. Allah gösterdi bana... Yok canımmmm dedi. Iyi gör bak dedimmmm... Ablam arkadaşım herkes değilsindir dedi. Bi tek annem hamilesin dedi bide ben. Anneler hisseder derler ya. Gerçekten rüyam çıktıııı..
canım çok saol benim kasıklarımda ve özellikle sol taafımda çok ağrı vardı dr gittim ve rahim sol tarafta yapışıklık varmış hem açılması hemde tüüplere zarar verdi mi diye film çektircem ve acil hamile kalmam lazımmış işim biraz zor gibi hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?