Idilgacım sanırım 3 lendik. Perisoko da çok silik olarak idrar testi çıktı. Kesin olmamakla beraber 3 olduk inş 30 - 300 oluruz ...
Polypoly canım testi aldımda ben buradan neye bakmam lazım. Bana bi yardımcı olur musunnn
hamilelik testimiiiiiiiiiii hadiii yapp cisiniiiiiiii batir cubugu icineeeeee bekliyoruzzzzzzzzzzz
:18::18:
hamilelik testimiiiiiiiiiii hadiii yapp cisiniiiiiiii batir cubugu icineeeeee bekliyoruzzzzzzzzzzz
:18::18:
Yok canım sabah kan testi yaptırdımda onu söylüyorum ben ordan hangisine bakacammm diye sormuştum canımmm
Canım ben genel anesteziyle oldum . Ben tüp bebek merkezinde tedavi görmeye başladım. Doktorum genel anesteziyi önerdi bahsettim işte nette okuduklarımdan ayılıp bayılanlar oluyormuş bu kadar zor bir işlem mi diye , bana söylediği herkesin ağrı eşiği farklı oluyor kimisi dayanamaz kimisi hiç bişey hissetmez ama senin için bir tavsiyede bulunmamı istersen anestezi altında bu işlemi yaptırman senin ağrı eşiğin muayene sırasındaki izlenimlerime göre düşük dedi (ki ben her muayenede sulanıyorumdr erkek utanıyorum aslında birazda ondan ağlamalarım) velhasıl uyudum uyandım işlem bitmişti rahim filmi çektirmeden önce içime dert olmuştu nasıl çekilecem diye ama şükür bişey hissetmedim o stresede girmedim
Perisoko canım kendini yine de çok kaptırma her şeye hazırlıklı ol. başıma geldi biliyorum çok büyük bir yıkım oluyor ben günlerce kendime gelemedim sürekli ağlıyordum. Yüzümüz güler inş bu ay hepimizin
işim zor diye düşünme lütfen , bak bende aynı dertteyim , çikolata kistim varmış ama önemli değil dediler , öyle büyük bir sebebim yok olmaması için ama bir yıldır olmuyor umudunu yitirme hep iyi düşün bu topic bize uğurlu gelecek bak gör herkes bir bir hamile müjdesi verecek sonrada yok hangi testi yaptırdınız yok bebeğin kalp atışları yok şu kadar kilo aldı normal mi doğumu nerde yapalım telaşına düşeriz inşallah
hahaha buna daha önce de gülmüştüm alemsin walla
bu arada çok sarıp sarmalanmak doğrumu acaba,hatta çoğu yerde yatak odasının fazla sıcak olmamasına dikkat edin diyor ılık olması daha uygun,çok sarmalanma :))
canım çift çizgimi çıktı ovulasyon tavan yaptığına göre sadece bugün mü gördün peki ilk yaptığında nasıldı bende yarın başlıycam ovulasyon a
polypoly canım testi aldımda ben buradan neye bakmam lazım. Bana bi yardımcı olur musunnn
inşallah salı gününden sonra tedavi sürecim başlıcak bakalım dr gtcem neler olcak ilk dr biraz karışık konuştu ama hayırlısı
ben evlendiğim ilk ay dr gittim 2 yıl çocuk düşünmüyoruz eğer sorun varsa bu zamanda tedavi oluruz diye baktı gayet güzel çalışıyor her şey yolunda istediğin ay hamile kalabilirsin dediiiiiii ve denedik olmadı 6. ayda doktora gittik. çikolata kistin var olur da diyemem olmaz da diyemem tedavisiz zor olur dedi. başka bir dr gitti buna kist diyemeyiz çok küçük zaten çikolata kistleri gebeliğe engel değil dedi . bir yılın sonunda bu tüp bebek merkezine başvurduk o da her şey yolunda ama olmama sebeplerini bulmamız lazım bir yıl iyi bir zaman dedi eşimde de bende de sorun yok . rahim filmi çekildi o da temiz çıktı. dr bu ay serbest bıraktı bol bol çalışın dedi. önümüzdeki ay da yumurta takibine başlanacak ki inşallah gerek kalmayacak . o yüzden doktoruna güveniyorsan devam et. ama tek doktorlada kalma
tembel baktın mı canım? Sonuc ne? Beta hcg bakacaksın..
değerin bellidir orda. Bak benim sonuç kağıdımda yuvarlak içine aldım ya
o benim değerim. Seninkide orda biyerde yazar..
Baktım canım ya 0,6 yarın adet günüm yani sat günüm. Amcamın kızı var o da 8 haftalık hamile evde test yapmıştı pozitif çıkmış sonra doktora gitmiş kan testi vermiş negatif çıkmış 10 sonra gel demiş 10 gün sora gidince işte kan değerleri epey yükselmişşşş.doktor hemn kan testinde çıkmayabilir demiş???? Kızlar bendede öyle bir durum olabilir mi ?
inşallah kuzenin gibi olursun canım, ona çekersin. ve inşallah yarın adet olmazsın 9 ay gecikir
inşallah kuzenin gibi olursun canım, ona çekersin. ve inşallah yarın adet olmazsın 9 ay gecikir
hadii insallahhh canimmm ama olsun her isde bi hayir vardir sonuc olarak ennnn hayirli zamandaa ennn hayirli olan bebisleri nasip etsin yuce rabbimmm hepimizeeeeeee
sakin olumsuz dusunme varsa vardir yoksaaaaaaa calismaya devammammmmmmm bi suru kurumuz var yapicaklarimiz var paylasip denicegimiz seyler varrrrrrr bu topikten bebissiz cikmak yokkkkkkkkkk
tatlicim ne zaman hayirliysa o zaman olsun . :))
hadii insallahhh canimmm ama olsun her isde bi hayir vardir sonuc olarak ennnn hayirli zamandaa ennn hayirli olan bebisleri nasip etsin yuce rabbimmm hepimizeeeeeee
sakin olumsuz dusunme varsa vardir yoksaaaaaaa calismaya devammammmmmmm bi suru kurumuz var yapicaklarimiz var paylasip denicegimiz seyler varrrrrrr bu topikten bebissiz cikmak yokkkkkkkkkk
tatlicim ne zaman hayirliysa o zaman olsun . :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?