MART ayında BEBİŞ için çalışmaya başlayanların yeri :)

Idilgacım sanırım 3 lendik. Perisoko da çok silik olarak idrar testi çıktı. Kesin olmamakla beraber 3 olduk inş 30 - 300 oluruz ...

Polypoly canım testi aldımda ben buradan neye bakmam lazım. Bana bi yardımcı olur musunnn

aksam misafirim var yemege kalkimm bariiiii aksamki monumuz

kofte
sebzeli bulgur pilavi
salata-yogurt-kozlenmis biber
kiymali borek
tatli

ayyyy artik HAMISLERIMIZDE var yazmamk lazimm ozenirlerrr falannn :)))))

hamilelik testimiiiiiiiiiii hadiii yapp cisiniiiiiiii batir cubugu icineeeeee bekliyoruzzzzzzzzzzz

:18::18:

Yok canım sabah kan testi yaptırdımda onu söylüyorum ben ordan hangisine bakacammm diye sormuştum canımmm

inşallah salı gününden sonra tedavi sürecim başlıcak bakalım dr gtcem neler olcak ilk dr biraz karışık konuştu ama hayırlısı

çok üşüyorum valla :)))))))))
ayaklarımı yukarı dikince ayaklarım buz gibi oluyor anında :))))

canım çift çizgimi çıktı ovulasyon tavan yaptığına göre sadece bugün mü gördün peki ilk yaptığında nasıldı bende yarın başlıycam ovulasyon a

evet 3 gün önce yaptığımda 2. çizgi silikti bugün 2 side tam
hesaplamalardan tarihime baktığımda. en yüksek bugün gösteriyor.

yukarıdaki hesaplamaların içinde ovulasyon hesaplama var ya ordan baktım

inşallah salı gününden sonra tedavi sürecim başlıcak bakalım dr gtcem neler olcak ilk dr biraz karışık konuştu ama hayırlısı

ben evlendiğim ilk ay dr gittim 2 yıl çocuk düşünmüyoruz eğer sorun varsa bu zamanda tedavi oluruz diye baktı gayet güzel çalışıyor her şey yolunda istediğin ay hamile kalabilirsin dediiiiiii ve denedik olmadı 6. ayda doktora gittik. çikolata kistin var olur da diyemem olmaz da diyemem tedavisiz zor olur dedi. başka bir dr gitti buna kist diyemeyiz çok küçük zaten çikolata kistleri gebeliğe engel değil dedi . bir yılın sonunda bu tüp bebek merkezine başvurduk o da her şey yolunda ama olmama sebeplerini bulmamız lazım bir yıl iyi bir zaman dedi eşimde de bende de sorun yok . rahim filmi çekildi o da temiz çıktı. dr bu ay serbest bıraktı bol bol çalışın dedi. önümüzdeki ay da yumurta takibine başlanacak ki inşallah gerek kalmayacak . o yüzden doktoruna güveniyorsan devam et. ama tek doktorlada kalma

haklısın bu hafta yeni bi dr a gitcem daha önceki dr rahimde yapışıklık oluşmuş bu yapışıklığın tüplerine zarar verip vermediğine bakmak için rahim filmi çekmemiz lazım dedi ve polikistik over varmış biraz umutsuz konuştu önce bi kaç kendiniz deneyin dedi daha sonra vakit kaybetmeyelim filmi çekelim ona göre hemen aşılamaya geçelim dedi kafam çok akrışık bilmiyorum ne yapcamı biz 2 aydır deniyoruz bu ay da olmaz bi belirti yok 9 gün var adetime ama

tembel baktın mı canım? Sonuc ne? Beta hcg bakacaksın..

Baktım canım ya 0,6 yarın adet günüm yani sat günüm. Amcamın kızı var o da 8 haftalık hamile evde test yapmıştı pozitif çıkmış sonra doktora gitmiş kan testi vermiş negatif çıkmış 10 sonra gel demiş 10 gün sora gidince işte kan değerleri epey yükselmişşşş.Doktor hemn kan testinde çıkmayabilir demiş???? Kızlar bendede öyle bir durum olabilir mi ?

değerin bellidir orda. Bak benim sonuç kağıdımda yuvarlak içine aldım ya
o benim değerim. Seninkide orda biyerde yazar..

Baktım canım ya 0,6 yarın adet günüm yani sat günüm. Amcamın kızı var o da 8 haftalık hamile evde test yapmıştı pozitif çıkmış sonra doktora gitmiş kan testi vermiş negatif çıkmış 10 sonra gel demiş 10 gün sora gidince işte kan değerleri epey yükselmişşşş.doktor hemn kan testinde çıkmayabilir demiş???? Kızlar bendede öyle bir durum olabilir mi ?

inşallah kuzenin gibi olursun canım, ona çekersin. ve inşallah yarın adet olmazsın 9 ay gecikir

inşallah kuzenin gibi olursun canım, ona çekersin. ve inşallah yarın adet olmazsın 9 ay gecikir

hadii insallahhh canimmm ama olsun her isde bi hayir vardir sonuc olarak ennnn hayirli zamandaa ennn hayirli olan bebisleri nasip etsin yuce rabbimmm hepimizeeeeeee

sakin olumsuz dusunme varsa vardir yoksaaaaaaa calismaya devammammmmmmm bi suru kurumuz var yapicaklarimiz var paylasip denicegimiz seyler varrrrrrr bu topikten bebissiz cikmak yokkkkkkkkkk

tatlicim ne zaman hayirliysa o zaman olsun . :))

ben soğan kürüne başladık ilk olarak. 15 gün içilecekmiş bugün 10. günüm. 5 gün sonra hemen incir kürüne başlıycam.

bu arada bugün tam yumurtlama günüm hesaplamalara göre inş. bu gece eşimin çapkın spermlerinden biri benim yumurtalarımdan birini kandırır ve çiftleşirler :)))))))))))

Evet canım yılmak yok yola devam. Zaten bugün geçsin yarında test yapıcam inşallah. Bakalım adet olana kadar yolu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…